Redekorasjon # 1: Sengekroken

På tide å bli litt privat! Ergo eg åpna døra til soverommet;) Ikkje sånn på ekte såklart, men nokken bilde kan eg no alltids vise... No har eg jo redekorert og greier, så da e sånt ekstra kjekt! Det e Karina, mi sambuande venninde, som har stått for det meste av redekorasjonen, men eg har fylt inn noken detalja her og der for å gjere rommet litt meir "mitt". Takka ho djupt for det! Eg sei meg meget fornøgd eg:)

Vart faktisk litt mykje å legge innpå heile "redekorasjonsprosjektet" med både før og etter-bilder på ett innlegg, så eg får begynne i et hjørne og ta resten seinare. Først ut e sengekroken, oh la la.

Før:
Et tips e å bruke klær som pynt, eg har brukt en rosa kjole her! Sia eg lika å blande noke søtt med nokke meir røft så hang eg likesågodt på et slips også...sånn det ikkje blei for sukkersøtt. Hadde ikkje fleire bilde fra korleis det såg ut før her visst, men generelt va det meir småting og småbilde overalt, særlig ved nattbordet...og det va jo koslig såklart, men sia eg trengte forandring og en meir klassisk stil ville eg forandre det litt.

No:
Bytta ut kjolen og slipset med eit meir dyrisk plagg! Eg elska leopardmønster, can´t help myself.. Skjorte fra H&M

Nattbordet blei sjåandes slik ut. Før hadde eg en radio stående òg, itillegg til ganske mange fleire blad og bilde oppetter veggane. Eg likte jo å ha det litt personlig her, så noken bilde vart det likevel;) På eine veggen e det bilde fra næraste familie, men da kun gamle bilde fra det gode gamle 80-talet! Dei store bildene e av meg ilag med mamma og pappa. Bilde som gjer meg glad, og det e jo sånt man vil sovne og våkne til?:) På den andre sida har vi et stort flott bilde av min skjønne bror Arthur (med et lite Beatlesbilde i hjørnet pga han e heilt frelst). Bildet foran e av Ruben, søskenbarnet mitt som døde tidligare i år. Syns det e godt å ha et sånt fint bilde av han her, godguten med det flotte smilet og glimtet i augene ♥


SETTEKASSA MI:

Lika den rosa settekassa mi eg fant heime i boda for nokken feria sida! 
Har putta litt av hvert inni den! (ikkje bare "pynteting" der nei, som man sikkert ser..)


Settekassa henge på veggen ved foten av senga, ilag med mitt gode gamle bilde av Audrey Hepburn eg kjøpte i 2005. Før ho virkelig vart en farsott! Mitt første Hepburn-produkt, etterpå vart eg galen og hamstra ei stund;P No helde det med én ting, sånn ca iallfall!

DETAILS:

Nostalgisk putetrekk, fra Kremmerhuset. Søtt.

The Beatles-plakaten min som henge over senga, et barndomsbilde av meg i vinduskarmen og ei fjøyr i gardina:)

Scooteren kjøpte eg i Venezia i Italia, klokka e fra BlackDesign og feen fikk eg med ei venninne en gang...=)

DIRTY DETAIL:


Oppå den uskuldige H&M-katalogen og under den "kyske" medaljongen på nattbordet danderte Karina likesågodt ei lita frekk bok ho fant godt gøymt i bokhylla mi. Med den forlystande tittelen "Gledens Sommer"! Eg sei ikkje meir...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits