En smule stolt no...:)

Har nemlig vært på min første joggetur på leeeenge, ei evighet sia sist!! Føle meg veldig flink her eg sitte og nyte en Olden m/villbringebærsmak, MmmMmmm;) Vel fortjent syns eg! Hehe, ja litt skrytepave kan eg være..sjøl om det kanskje ikkje e sååå mykje å skryte av...men for meg e det faktisk et stooort steg mot å faktisk komme i bedre form, og kanskje føle seg litt freshere til sommeren=) Dei første 100meterane va et himla ork for ellers usportye meg, men etterhvert kom det seg. Jogga ikkje så altfor langt, for måtte rekke å handle og ta litt sol. Vel framme på Rimi følte eg meg skikkelig ekkel og utilpass, svett og sprengrød i trynet:P Men sol va skikkelig digg, og drømte meg vekk til sydligere strøk der eg låg:) No e det dags å hoppe i dusj og etterhvert komme seg i seng! Ha en fortsatt go kveld alle der ute:D


*SportySpice*

2 kommentarer

Votre appel

08.apr.2010 kl.23:37

Jeg har som mål å begynne og jogge fast 2 ganger i uken, men så tenker jeg alltid... neeh, gjør det i morgen!! :D hehehe.

Kathleen

09.apr.2010 kl.14:57

Votre appel: hehe, eg kjenne meg veldig igjen der, e sånn eg e vant med å tenke:P Va heilt utrulig at eg kom meg ut i det heile tatt igårkveld! -som sagt; et STORT steg for lille meg:) Det e no iallfall en start, så får vi sjå kor flink eg blir framover! Det største steget e faktisk å bestemme seg og bare komme seg ut døra, da e mesteparten gjort=)

Skriv en ny kommentar

hits