URETTFERDIG ekje et dekkande ord...

Det som har skjedd e beyond urettferdig og forbi. Heilt ubegripelig meiningslaust og naturstridig!! Savna Ruben sånn at eg har mest lyst å hyle og ikkje stoppe!:( Tanken på at HAN e vekke...han som skulle feire mora sin 45-årsdag ilag med oss nede på bygdehuset lørdag kveld! -Kose seg og spre godstemning som han alltid gjer.. Istaden e han no på brutalt vis vekke for dinna verden, 18 år. Så tidlig i livet, med heile framtida foran seg. Han skulle fått være her så mykje, mykje lengre... Fy F så fordømt tragisk!! Eg kjenne eg blir sint og trist om kvarandre når eg tenke på det.

Idag har eg bare gått rundt heilt apatisk og veksla mellom å grine i strie strømma og være heilt tom innvendig... Eg e nok langt ifra aleine om det. Vi har mista sånn en fabelaktig slektning og venn!! Minnestunda til deg og Adrian idag va så veldig fin, men samtidig så vannvittig tung. Mange, mange møtte opp for å vise sorg og medfølelse, tenne lys og minnast doke to flotte gutane. Ubegripelig va det. Snøen kom tilbake i går natt, og bygda e heilt snødekt no...Eg og dei aller fleste e kjempelei snø og vinter, men eg syns faktisk at været e et beskrivande bilde på korleis stemninga e i bygda no. Bygda e nedtynga av sorg, og alt e feil, feil, feil.

Hadde sett fram til å være enda meir med ditta herlige søskenbarnet mitt i tida framover, i og med at aldersforskjellen "jamna seg ut" med åra og vi gjerne treftes oftere på festa og elles.. Va alltid så kjekt å møte han ute på livet, blei alltid en kos, et godt smil og litt fjas då...:) Huska eg traff han på "whiteparty" i vinterferien, og han hadde på seg en heilkvit "malerdress"! -Smartingen sjøl hadde såklart også med seg en sprittusj sånn at folk kunne skrive helsninga og initiala og anna fjas på dressen..hehe.. Eg skreiv autografen min på dressen hanna og insisterte på å få hans òg, så kompromisset vart (sia eg ikkje hadde klede man kunne tusje på) et lite, svart sprittusjmerke under eine armhula,hehe..Skulle gjerne hatt det merket enda. Du va så kul i den dressen, og du hadde sånt et stort glimt i augene=) Digga deg!!

Skulle tru lageret med tåra blei brukt opp snart, men nei. No sitte eg tårevåt igjen og klare knapt sjå ka eg skrive. Kvar gang eg tenke på han et sekund, kjeme dei. E heilt opphovna rundt augene, tårekanalane e såre, haudet og bihulane verka, og det e ingenting sammenlikna med den store tomhetsfølelsen, vemodet og sorga...som kjeme over meg som en tsunami no og då. Tenke så masse på tante Kari og onkel Rune..kor grusomt det må være for dei å miste eldstesonen sin som dei va så altfor glade i..og såklart også på Elise og Jonas, som mista verdens beste storebror! Eg veit at dei hadde eit veldig nært forhold, -ikkje rart sia Ruben va den han va. Omsorgsfull, god, lun og tillitsfull:)

Steik så kul du va, Ruben! Kjem nok aldri over saknet etter deg, det e så vannvittig sårt.. Eg ville helst proklamere det ut sånn heile verden skal høre om deg, og ka slags fantastisk menneske du va! Verden trenge fleire slike som deg, og det kjennest grusomt at
 akkurat DU skulle forsvinne!! Sist eg traff deg, i påska, va du sjåfør og kjørte meg heim..snilde som du e, uten anna betaling enn et "takk" og en klapp på haudet...Verdas beste gut!! GUD som eg kjem til å sakne deg, har ikkje ord!! Sorga e for stor...man e makteslaus. Håpe eg ser deg igjen en dag...skal gi deg 
en god og varm klem da:) 


Ruben, eg håpe du veit at eg og alle andre her va så uendelig glade i deg og satte pris på kvart et sekund vi fikk tilbringe med deg her nede! No skal eg prøve å avslutte her og ta farvel.. men eg har ikkje så veldig lyst, kunne fortsatt å skrive i det uendelige! Vi har ikkje lyst å gi slipp på deg noken av oss Ruben, du va for kjær for oss, for umistelig. Men vi må akseptere det uakseptable og fortsette liva våre uten deg her. Du vil alltid leve videre i dei gode minna vi har, og du e der inne i det innerste inste so lenge vi leve.

♥Kjære Ruben vår...sov godt solstråle!♥

Her va eg så heldig at eg fikk forevige en av Ruben sine mange bamseklemma, som han så generøst delte ut til dei han va glad i og som va glade i han (og det va mange!!) Her va det søskenbarnet vårt Marthe som va den heldige utvalgte;)
.

For en skjønning:) Ditta bildet e fra vinterferien 2007.


Godstemning!!=D Her e Ruben i 50årsdagen til far sin, onkel Rune, i fjor påske.


Tente fleire lys for deg i dag...


♥Ruben Aahjem Løvold♥

18 kommentarer

Jeg vet ikke hva jeg skal si.. Så forferdelig trist og urettferdig ja.. Kondolere såå mye. Hvil i fred.

eirinnordvik

19.apr.2010 kl.03:13

kondolerer.

Hvil i fred.

Er utrolig trist å miste noen man er glad i.. at noen forlater denne verden, som ikke fortjener det er helt grufullt å tenke på :/

Emilie Pettersen <3

19.apr.2010 kl.03:14

sv: må virkeli neklage meg :( så ung og kjekk, huff, kan ikke tru det :( verden e så urettfærdi ;/

kondolerer utroli mye, og håper alt går bra.

Anna Maria

19.apr.2010 kl.04:36

Kondolerer.. så utrolig trist..
Huff... Kondolerer......

Prøv å ha en fin dag, hvertfall, og du? Kommenterer du hos meg, garanterer jeg et svar tilbake!

Bildevilde

19.apr.2010 kl.07:04

Kondolerer så mye :-( Varme tanker til deg og familien! Er så vanvitting trist når unge mennesker dør..
Utrolig tris :(

Kommenterer du hos meg, får du en tilbake! :- )
Heisann, kjempe fin blogg og kjempe fint design <33 Stå på:-)

Kommenterer du, får du en igjen<33

vibekehansen

19.apr.2010 kl.08:40

jeg kondolerer så mye. så ufattelig urettferdig og trist...

Silje

19.apr.2010 kl.08:58

Kondolerer så mye. Det er så trist, og ikke minst urettferdig at noen ikke får mer tid på jorda enn det!

yngvil

19.apr.2010 kl.09:05

Kondolerer så mye. :-/

Kathleen

19.apr.2010 kl.12:54

Emilie Pettersen: Det går fint...skjønte du ikkje gjorde det med vilje... E bare trist og lei meg for tida, så blei ganske provosert. Men takk for at du forstår, og takk for medfølelsen!

Kathleen

19.apr.2010 kl.13:02

Takker igjen for fine ord til alle... Føle eg har skreve veldig mye og blottlagt sjela mi her no, og at det virka som eg syns veldig synd på meg sjøl. Saken e at eg vil hedre Ruben sitt minne, han fortjente virkelig å få vite at folk bryr seg..og ditta e en av dei måtane eg vil hedre minnet hans på. Eg vil med ditta også kondolere og sende alle varme tanka til den aller nærmeste familien hans. Dei hadde ikkje fortjent ditta.

HEIDI ENDAL

19.apr.2010 kl.13:47

Godt og få lese orda dine, set ord på sorga som vi har. Vi kondolerer til dei nærmaste og alle dei enorme gode vannane han har.

Mona

19.apr.2010 kl.17:12

Det kommer noen tårer her og - man føler at man kjenner denne flotte gutten så utrolig vakkert som du beskriver han. Jeg sender mine varme tanker og klemmer til dere som har mistet mer en hva vi kan forestille oss. Ta vare på de gode minnene og la de bære dere fremover - det blir mange tunge dager for dere. Kondolerer så mye - tenker på dere og hele samfunnet - det er mange som har det vondt nå. Takk for titten på siden din - jeg sender gode klemmer og vil tenne et lys for dere i kveld. Mona

Hanne Hermo

19.apr.2010 kl.20:04

ja, han var så skjønn.

Kondolerer

Hvil i fred, Ruben. Du skulle bare visst hvor mange som tenker på deg

Kathleen

19.apr.2010 kl.21:03

Mona: Sette umåtelig stor pris på all støtten og all omsorgen som e vist i det siste, og det e så sykt godt å vite kor mange gode venna han Ruben hadde!!=) Tusen takk for at du har vore en av dei! Vi har mange gode minne fra dinna fine guten, og skulle så gjerne ønske man kunne skape fleire òg... Vi e sammen i sorga, og det e ei mager trøst i disse tunge tide.

Mange klemmer

Linn-Judith

19.apr.2010 kl.21:46

SV: Det er ufattelig at noe slik hendte med noen som sto oss nært. Jeg kjente ikke Ruben, men Adrian er ett av de kosligste jeg har møtt! :) Det var svært sjeldent at det var noe annet enn ett smilefjes på ansiktet hans.
Hvil i fred. <3

Skriv en ny kommentar

hits