Nydelige barndomsminner fra to gode guta:)

Har bladd gjennom mange album i både digital og papirform idag på leit etter fine bilde av Ruben og Adrian som eg skal bruke i ei lysbildefremvisning i begravelsen deira på fredag. Og skal sei eg blei sittende lenge og mimre og drømme meg tilbake i tid...blir alltid sånn når man ser på gamle bilder fra barndomen... Eg lengta tilbake til barndomen, særlig i disse tider. Alt va så mykje enklare da. Tenk at no sit eg og skal lage minnevideo over dissa to gutane, som e mykje yngre enn meg! Det kjennest feil og uvirkelig. Men det må gjerast, og eg skal virkelig gjere mitt beste for å sette sammen en så bra mimrevideo som mulig. Musikken til dinna fremvisninga e heilt nydelig, og Ruben sin favorittsang visstnok! God smak han hadde;) Låta heite "The Funeral" og e spilt av Band of Horses, og nettopp tittelen e jo ganske spesiell i dinna sammenheng.. Sangen handla faktisk om en begravelse.. 

Huska dei begge som to nydelige unga.. :) Vi har så veldig mange gode minne fra dokke begge, og dei vil alltid leve vidare. Takk for at vi fikk lære dokke å kjenne!!

Her e et bilde av både Ruben, Adrian og meg som eg va så heldig å finne. (Her e Adrian liten baby)Her e sangen som lysbildeframvisninga skal visast til:

♥ Ruben og Adrian♥

3 kommentarer

HEIDI ENDAL

21.apr.2010 kl.20:58

Flinke er du. Musikken er nydeleg, blir nok meget gripandes.

Lisa

21.apr.2010 kl.23:38

Den sangen der er kjempe fin og vil passe kjempe bra.

Tror det vil bli veldig bra =)

Kathleen

22.apr.2010 kl.00:02

Lisa og Heidi: Vi får satse på det blir bra til slutt ja=) Nydelig sang ja, Ruben sin favoritt visstnok;)

Skriv en ny kommentar

hits