Det e godt å ha noken å klemme på i disse tider...

En klem sei meir enn 1000 ord seies det... Og klemming e virkelig noke som hjelpe på disse tunge tider! Eg ekje en person som vanligvis klemma så masse til vanlig, men no for tida e det virkelig et must! Veit ikkje om vi hadde klart oss uten når eg tenke over det... Det e så godt å føle konkret på kroppen at noken bryr seg, e nær og føle med deg i sorga..samtidig så e det så godt å gjøre det samme tilbake. Eg e så glad for at eg har vore heime hos familien min dei siste dagane etter den tragiske ulykka i helga. Det hadde ikkje vore heilt det same om eg hadde vore "aleine om sorga" nede i Bergen, sjøl om eg nok hadde fått god trøst av vennane mine der såklart.. Men det har gått opp for meg dei siste dagane at storfamilien her e ei uvurderlig støtte.. Vi dele alle den samme sorga over tapet på Ruben, og står sterkare når vi e sammen om det. Vi hjelpe kvarandre gjennom å bare være rundt kvarandre. Sorga føles ikkje like blytung da, sjøl om alt likevel e utrulig sårt.

I morga e det altså begravelse... Blir nok stappfullt i Olivinhallen, mange som brydde seg om dissa to gutane! I anledning den har eg laga ei lysbildeframvisning (som nevnt i forrige innlegg), og den skal visast mot slutten... Håpe bare alt går i orden med teknikken, sånn at den blir vist skikkelig. Håpe den e verdig nok, eg gjorde iallefall mitt beste, tross at videoprogrammet (iMovie) til tider jobba mot meg og eg holdt på å gå fra sans og samling:P Mulig eg får lagt det ut en gang etter begravelsen..iallefall på facebook. Vil jo at flest mulig skal få sjå kor gode dissa gutane vi mista va. Har vært ganske tungt for meg å lage den, har grått noken tåre...Men det e så verdt det, og det har virkelig vært ei ære for meg å kunne bidra med noke sånt. Tusen takk for det (til dei det gjeld) :) 

Om eg ikkje finne noken menneske å klemme på, har eg alltids Sally. Ho e kjempeflink til å trøste, sjøl om ho "berre" e en katt:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits