Amalfi

På tide å drømme om sol og sommer igjen!! Januar e en lang måned, så man trenge ei lita virkelighetsflukt innimellom vind-snø-slaps-kasta;) Skreiv et ørlite innlegg i sommer etter Italiaturen vår, men blei berre til at eg la det til side som et utkast og ikkje gadd skrive det ferdig. Orka ikkje skrive så mykje lengre om det, men bilda e sabla fine, så det e dei det handla mest om.

Amalfikysten e en meget idyllisk del av Sør-Italia som eg vil anbefale på det sterkeste å besøke om man e i området en gang! Her e mange koselige småbya som e full av atmosfære og sjarm=) Vi besøkte i hovedsak byen Amalfi, men på veien dit kjørte bussen vår forbi mange koselige havnebya vi gjerne skulle opplevd også. Vi åt god mat og is, handla litt og spaserte rundt i den idylliske byen før vi retunerte til Salerno igjen. Vil tilbake en vakker dag! Og da e målet å besøke Positano også, som vi ikkje rakk å besøke sist. Love Italy!! ♥Her følge to bilde av meg og Karina, der Karina ikkje akkurat va sååå gira på å bli fotografert! Va nemlig en canadisk fotograf-turist som kom forbi og insisterte på å knipse litt...måtte bare le eg, og det gjor heldigvis ho òg etterkvart;) Bilda sendte han til meg på e-post seinare:


Sukk, eg vil ha sommer, no! Meeen får holde ut sålenge. No e eg off to bandøving, e no igrunnen virkelig noke å glede seg over det òg=) Yeah yeah yeah
Forresten e det noke gale med redigeringsfunksjonen her innpå...eg får ikkje mellomrom og midtstilling på alt eg skal, derfor ser det temmelig amatørmessig ut... møkkaopplegg.

8 kommentarer

The Nam

17.jan.2011 kl.23:14

Åååååe! Det så helt fantastisk ut. Jeg vil reise! NÅ!

Kathleen

18.jan.2011 kl.23:57

The Nam: Samme her;) Skal tilbake dit en vakker dag!!

Wendys

19.jan.2011 kl.11:05

Oh, yeah! Gjorde ikke annet i går enn å drømme om Hellas og varmere strøk. Greske salater, grillspyd, tsatziki og fine steder. Herlig.

Jeg vil virkelig ha sommer jeg også nå! Italia så herlig ut. Og hva er ikke bedre enn å spise en Italiensk gelato i Italia :D For to somre siden var jeg på Sardinia (en italiensk øy). Hele atmosfæren er en egen i slike strøk. Jeg koste meg rikelig!

SV: Takk for det. Greit å bo i et nyere bygg med bedre isolering ;) Litt støy må man selvsagt alltid regne med. Ja, helt enig med deg. Venter litt med barn selv ja ;)

- Lady Stardust -

20.jan.2011 kl.15:02

for nåken herlige farga! eg har alltid hatt ein drøm om å kjøra scooter i italia. frista kje mindre no Ü

så øve te da viktigaste: eg elske agnes!

Kathleen

22.jan.2011 kl.14:37

Wendys: Åh, ja det e heldigvis alltid lov å drømme seg litt vekk;) Trenge ei lita virkelighetsflukt iblant! Hellas e også fantastisk..eg har kun vært på Kreta, men regna med dei andre greske øyene og fastlandet har ganske masse bra å by på også:) Den ferien va fantatisk huska eg, sjøl om det faktisk e over ti år sia no! Italiensk gelato, mmmm! Blei minst to per dag, det e et minimum;9 Sardinia altså, ja eg har hørt der skal være ganske så flott!

Kathleen

22.jan.2011 kl.15:23

Lady Stardust: Ja, ganske deilige bilde å drømme seg vekk i=) Blei ikkje scooterkjøring på oss den gangen, vi fant berre en å posere med vi, hehe! Men neste gang;) Skal som sagt tilbake en vakker dag!

Så bra å høyre du likte agnes obel da! Kunne tenke meg det:) Håpe ho kjem ut med fleire album ettekvart, foreløbig har eg berre funne ett.. Fin musikk å drøyme seg vekk i og slappe av til=) Blir som regel alltid filosofisk anlagt av å høyre på ho eg!

Julie

12.jul.2011 kl.00:41

Atrani er det beste stedet i verden! Ligger ved siden av Amalfi

Kathleen

15.jul.2011 kl.01:10

Julie: Åh, tusen takk for tipset, eg skal såvisst tilbake til Amalfikysten en vakker vakker dag, og da skal eg prøve å få sjekka ut anbefalinga di veitdu=D Ha en strålende sommer søte!:)

Skriv en ny kommentar

hits