Redokorasjon # 3: Sofa og sminkebord

Siste og tredje del av redekorasjonsprosjektet på mitt vesle værelse kjem herved! Da e det den innerste delen av rommet som står for tur, der min kjære speilkommode står, ved sia av gjestesenga/sofaen. Som nevnt i tidligare redekoreringsinnlegg handla dinne redekoreringa hovedsaklig om å få en reinare, meir elegant, klassisk og voksen stil. Karina sto for det meste, men eg har fylt inn en del detalja for å gjere det meir til "mitt".

Før:

Før hadde eg en litt blanda stil mellom det orientalske, elegante og søte barndommelige. En koslig miks, men no ville eg gå for en litt meir enkel stil altså.


Ojoj, eg hadde brilledilla i vår og hang alle brillene mine opp...Litt makkete, så det gjorde seg virkelig å få dei ned. Da kom speilkommoden meir til sin rett òg!

No:

Fargane og stilen generelt e ganske forandra. No går det meir i lilla, burgunder, gammalrosa, som passa fint ilag med fargane på speilkommoden og pledda på senga. Svarte og sølvfarga detalja tar seg òg godt ut og gir et elegant preg. E meget fornøgd med collagen eg laga sjøl, meir om den seinare.
Karina va så snedig at ho gjorde ei gammal veske om til bladkorg!(Den står bak smykkestativet)

Gitaren har sin faste plass på sofaen, klar til dyst;) Kortveggen e ellers pryda med et "dørslør" og konfirmantbildet til Markusbroren!

Eg e så godt fornøgd med speilkommoden eg fann på Fretex! I tillegg til å ta seg særdeles godt ut i rommet har den en del oppbevaringsplass der eg har lagt bøker, blad, små instrument, smånips osv. Der e jo plass under skapa òg, og her passa det fint å sette noken sko. Passa meg fint;) Oppå står et bilde, ei bladkorg, smykkestativ, koppa, og anna smånips. men ikkje fullt like mykje dill som før altså.

Synst fargane passa veldig godt ilag..

DETAILS:

Elska Markus sitt konfirmantbilde fra ifjor! Så stilig med hatt og dress, i svart-kvitt. Blir stolt av å sjå på det eg♥

Collagen eg laga! Den e satt sammen av div. bilde til inspirasjon og bilde fra eige liv (voksenlivet no, i motsetning til ved sengekroken). Dei store bilda e av ABBA, Coco Chanel og Audrey Tatou, alle store inspirasjonskilde innen felta musikk,  mote og film. Dei små bilda e av meg og venna + Audrey Tatou i "Breakfast at Tiffanys", ei ballerina, og glamorøse Jackie O.

Å bruke speil også som underlag e et hett tips, særlig om man vil ha en elegant stil! Passa fint å sette ei lampe oppå, samt parfyme fra Versace, en fjærpynt og et armband!


Da va det O store redekoreringsprosjektet ferdig for dinne gang. Eg ser meg godt fornøgd med resultatet, og takka Karina for at ho va så kjekk og hjalp meg♥

18 kommentarer

ThereseHansen

08.sep.2010 kl.00:15

Stilig med de bildene på veggen : )

VERONICA

08.sep.2010 kl.00:33

Var fint med speil som underlag!

Det skal jeg også prøve.

Kathleen

08.sep.2010 kl.00:40

VERONICA: Ja, det gjør susen det;) Litt sånn luksusfeeling!

Kathleen

08.sep.2010 kl.00:41

ThereseHansen: Tusen takk, eg e meget fornøgd med dei;)

Nathalie Dahl Naalsund

08.sep.2010 kl.00:49

så herlig rom, jeg ble skikkelig inspirert! :)

Kathleen

08.sep.2010 kl.01:16

Nathalie Dahl Naalsund: Så flott å høre!=) Det e jo en del av meininga med å legge det ut, så sånne kommentara gjør meg glad;)

Helene (inspirasjon)

08.sep.2010 kl.01:48

så utrolig koselig :))

En melodi - Musikkbloggen

08.sep.2010 kl.05:01

Alt var jo kjempe stilig og det ser koselig ut :)

Have You Met Miss Jones?

08.sep.2010 kl.05:14

Utrolig koselig du ahr det! :D Veldig personlig!

Pauline

08.sep.2010 kl.07:16

Kjempe koslig :)

SV. Ja lure på om ei ikkje må ta turen til Åheim da :) Ja vampire weekend oppdage ei på gossip girl, kjekt :)

Wendys

08.sep.2010 kl.09:29

Liker den vakre bildeveggen din! Det så kjempehyggelig ut på rommet ditt :)

SV: ooh, takk for lang kommentar!

Jeg ser med skrekk tilbake på noen av mine antrekk da jeg var yngre. Tro det eller ei, denne dressen fikk jeg selv plukke ut i butikken i gave fra mine besteforeldre!

Jeg har nok vært som deg. Både jente-jente og gutte-jente. Jeg vokste tross alt opp med gutta i gata, så det ble mye cowboy&indianer og fotball. Men så lekte jeg med dukker på jenterommet også.

Jeg prøvde å passe med de "normale" og kule. Men jeg var ingen av delene og følte meg helt annerledes enn dem.

Jeg blir så utrolig fascinert når jeg hører folk som spiller et instrument (gitar er nydelig), har laget sangen selv og synger den. Gleder meg til å høre mer fra deg.

Tusen takk forresten for komplimentet, søte du :)

Kathleen

08.sep.2010 kl.09:32

En melodi: =) Takker!

Kathleen

08.sep.2010 kl.09:33

Have You Met Miss Jones?: Takk for det:) Ja, eg prøvde å få en personlig vri, så godt fornøgd med at du synst det;)

Kathleen

08.sep.2010 kl.09:36

Pauline: =) Eg gleda meg iallfall masse til neste helg, trur det blir bra liv og masse folk! Åheim! Søskenbarnet mitt Therese og kompisen Nils Svein har bursdag da, og skal feire ilag, så blir nok et artigt vors med felles bursdagsfeiring òg:) Du får sjå an ka du klare å få til, hadde vore kjekt om du tok turen og bidro til å skape enda beire liv;) Gossip Girl har mykje kul musikk!

randrea

08.sep.2010 kl.11:46

Så fint du har fått det:-) kjempe koselig. Likte godt collagen din, stilig og inspirerende;)

Kathleen

08.sep.2010 kl.13:52

randrea: Takker og bukker, kjekt at collagen min både e til inspirasjon for meg sjøl og andre;)

Kathleen

08.sep.2010 kl.14:05

Wendys: Takk for det, eg e godt fornøgd med rommet no:)

Kjekt å mimre litt, så da har du meg gående;) Kunne sagt utrulig mykje meir, men ja..best å forkorte litt;P Haha, dressen hadde no iallfall sin sjarm, man hadde litt annerledes smak når man va liten.. ! Men som dei sei, alt kler dei smukke?? Eg har alltid vært dratt mot det søte og jentete, men likevel e der ei rebelsk guttejente i meg òg! Kjem litt an på kem en e med ja, såklart:) Eg har kanskje alltid følt meg litt rar, og til tider vært redd for at andre skulle oppdage kor rar, haha..

Låtskriving har vært en lidenskap sia 12årsalderen, og eg har sutte masse på rommet og tralla for å si det sånn..skreve ut følelsa og fortvilelsa og vært min egen motivator/psykolog, hehe.. Spilte inn to sanga igårkveld faktisk, men det må mye redigering til før eg vurdera å legge ut. Muligens legge eg ut noken coverlåta framover òg! Eg e jo ikkje sånn superflink, men eg syns det e veldig kjekt! Hyggelig å høre du lika det eg har gjort hittil da=) Ha en finfin dag!

Wendys

08.sep.2010 kl.14:20

SV: jeg har alltid likt vintage. Gikk med pappas gamle patchworkjakke (i jeans-stil-aktig cordfløyel) og fuske-saueulls-for... haha. Jeg tror nok jeg alltid har hatt min rare og unike stil. Passer til personen kanskje :) Selv om jeg i ettertid ikke er helt enig i hva i all verden jeg hadde på meg.

Jeg skrev mye dikt før. Og malte. Jeg håper at inspirasjonen og motivasjonen til malingen kommer tilbake. Poenget mitt er at det er nøyaktig slik jeg føler det også når det kommer til kunst. Man hjelper seg selv mye gjennom kunst og musikk. Jeg har selv på mange måter følt at jeg har gått gjennom en terapeutisk prosess når jeg har utført noe. Og at det finnes en sang for ethvert humør. Jeg kunne ikke levd uten.

Ha en strålende dag du med :)

Skriv en ny kommentar

hits