The little beast underneath...

The little beast underneath

The little beast underneath by MsKathleen85

Eg kunne gjerne tenkt meg ALT ditta her (som vanlig)... Særlig den svarte veska! Ikkje at det hadde trengt å være ei Prada-veske akkurat. Tenke å finne meg ei lignende, men laaaangt rimeligere når eg skal på bytur imorga, gler meg masse;D Endelig fått lønn, hurra!! Så skal eg definitivt ha meg noken lignende øredobba, har sett meg ut noken perfekte på BikBok=) Lika godt en stil som har element som bryte litt med det andre. Som her; veldig søtt antrekk men med et rebelsk og dyrisk element!

4 kommentarer

randrea

10.sep.2010 kl.19:00

Ha ha, stilig body! Ja, den vesken var veldig fin. Klassisk, elegant og fin størrelse. Lykke til med shoppingen i morgen, heldigris:) Jeg er fortsatt på jobbleting, og på 3 måneden uten lønn så jeg får bare glede meg på andres vegne når det gjelder shopping for tiden! He he;) Litt trist egentlig men. GOD HELG!!

Kathleen

10.sep.2010 kl.22:13

randrea: Tusen takk for det=) Eg har vært superblakk lenge og levd på minimalt forbruk, så deilig med litt å rutte med! Sjøl om mye av lønna går vekk i å betale rekninga og gjeld=P Har ikkje fast jobb sjøl, så jobba det eg kan utenom å ta oppigjen et fag på høgskolen... Ikkje mykje å bli rik på, men får håpe det holde! Eg digga veska, håpe å finne en i lignende str og form;) har ingen svarte veske etter at eg ødela den forrige... Bodyen e rå! Håpe du helde ut til du får jobb og penga igjen, det ordna seg nok skal du sjå! har en tendens til å gjøre det med snille jenter;)

jenta89

11.sep.2010 kl.12:09

Hvor er bodyen og blusen fra? Fint:)

Kathleen

11.sep.2010 kl.13:21

jenta89: Takk! Fant alt inne på polyvore.com, der eg satt sammen outfitet, blusen e fra ei nettside, www.elle.co.,kosta visstnok 1.400 NOK. Bodyen, eller rettere sagt badedrakta, e også fra ei nettside; www.tenover6.com. 1.600 NOK ca, så begge e dyre ting, men kan brukes til inspirasjon;) Finne nok lignende om man leita hos billigere kjeder:)

Skriv en ny kommentar

hits