Dance the blues away

I dag e eg på jobb, og regnet hølja ned utafor vindua her... Det e sjukt grått vær altså, i tillegg til at vinden holdt på å blåse meg av veien i dag tidlig når eg tok scooteren til jobb, huff.. Været aleine e vel grunn nok til å grine av frustrasjon kanskje. Men eg helde motet oppe eg, og drøyme om sol, varme, helg og dans! Apropos dans....


Yey, mine nye sko!!

Kjøpte dissa herlige skoa på dna for ei veke sia, en kveld eg skulle på salsaklubb med Kine! Ville ha noken sko eg kunne danse litt i, og dissa va faktisk veldig gode å gå i fra første stund. Satt som et skudd på dansefoten med andre ord;) Den mintgrøne fargen e ganske vårlig, og eg har faktisk sikla på dissa skoa sia dei kom i butikken i vår! Eg elska fargen, og har ingenting i mot å bruke den under alle årstidene:) Her skal det dansast, vår som høst og sommar som vinter!

Sweeeeeeeet

5 kommentarer

Marie L

02.nov.2010 kl.15:31

så søte skoene var :D

Kathleen

02.nov.2010 kl.16:16

Marie L: I know;) hehe

Wendys

03.nov.2010 kl.09:37

Bra du har funnet passende sko til rockefoten ;) Riktig søte var de!

Sv: Tusen takk. Jeg liker at du skjønner sammenligningen min med sorgreaksjoner. Endringer og overganger fører gjerne med seg noen like symptomer.

Grillings i parken hadde ikke gjort noe, men ikke i denne kulda. Men en liten tur i skogen med båltenning og pølsegrilling gir vinterstemning. Det er alltid kos synes nå jeg. Så får man heller bare kle seg godt. Vet hva jeg ønsker meg til jul. Nemlig ullundertøy, hehe.

Synes det er positivt å se at folk har hobbyer. Det er så viktig å dyrke noen interesser man har som man virkelig kan kose seg med alene utenom å se på tv og lese.Nå vet jeg jo selvsagt også at du bruker mye tid på musikken din også :) Kanskje skrive en strikkelåt, hehe?

Det er nok ikke bare deg som kan kjenne deg gammel av og til. Periodevis sover jeg middag som ei gammel dame ville gjort, og jeg har for lengst begynt å tenke "ungdommen nå til dags", hehe.

Om du blir en skikkelig dreven strikker, blir det kanskje en mariusgenser i uka? Da burde jeg kanskje se å få bestilt meg en :)

Og angående kvinnesyn: Jeg har mange ganger tenkt at religion er mannsverk som har ført til kvinners undertrykkelse. Under middelalderen og vikingtiden i Norge var kvinnene sterke. De hadde kontroll og ansvar på gården og alle nøklene i beltet. Så kom kristendommen til Norge... say no more.

Kathleen

03.nov.2010 kl.10:36

Wendys: Takk, ja e riktig fornøyd med dei=) Gler meg til å skulle bruke dei til våren òg! Den fargen passa nok mest til alle dei sommerlige klærna eg har.. Men dei skal som sagt brukes året rundt;)

Eg sitte å kjenne på både fysiske og psykiske symptom med høsten no..e ganske snufsete og tett, + at eg nok ikkje hadde klart å stått opp hadde det ikkje vært for at brannalarmen i bygget gikk=P Men no skal eg kose meg med deilig frokost, tenne stearinlys og få opp humøret=) Sånne vintertura uti skogen med bål og kakao osv e superkoslig! Gjorde det nok meir før, med eksen..han va heilt vill på friluftsfronten, hehe.. Ullundertøy e genialt, eg har mange sett + eg trolig må investere i fleire òg.

Strikkelåt ja, haha. Lure på korsen den skal gå.. Får sjå om inspirasjonen kjem neste gang eg strikka..E forresten snart ferdig med skjerf #2, yey! Skal alltids si fra når eg starta på mariusgensera, men trur det blir først i overgangsalderen,haha..

Apropos musikk har eg lagt ut to nye sjølsnekra produksjona på youtuben, den eine legge eg ut på bloggen idag! Hehe, den e en cover av en nordnorsk sang, og såklart måtte eg prøve å synge på litt dialekt...trur nordlendinga ler godt om dei kjem over den:P Den andre har eg skreve sjøl og har verdens dårligste "musikkvideo"! Mye å gle seg til med andre ord, hoho..

Sterke kvinner har vel funnes i ei eller anna grad til alle tider, men generelt har menn funne på lova og regla for å kontrollere og undertrykke opp igjennom tidene. Maktsjuke ja. Religionen har vore ei av dei metodene, særlig hadde den ei klam hånd over samfunnet i middelalderen..drive å lese middelalderromana fra tid til anna, utrulig kor mykje sprøe regla dei fant opp:P Vikingtida va nok meir liberal, sjøl om den va brutal på andre måta;P Nei, eg trur samfunnet hadde klart seg best uten religion, dvs at religionen va noke privat og at stat og kirke va separat;) Humanismen lenge leve sei eg=)

Pauline

06.nov.2010 kl.09:53

Da tar vi høgre dansefot fram og vrika litt på rompa :) Skjønne deg altså med veiret! var veldig veirsjuk når ei budde i Ålesund, men har ikkje merka det så hardt her enda...

Men er man ikkje heilt mot solarium så er det en fin ting og hente litt engeri og varme i fra :)

Skriv en ny kommentar

hits