FavorittskonaNett no driv eg og pakkar til avreisa i morgon. Skal til Budapest med dramaklassen og blir der nede i omtrent ei vekes tid (eg vil difor tru det blir mindre blogging i veka som kjem, men eg kjem desto sterkare tilbake og legg ut diverse snadder fra turen etter det!). Gler meg masse! Men den pakkinga...nei den blir eg nok aldri heilt klok på... Ein ting eg veit 100% med sikkerhet er at eg skal ha med meg desse kjekke skona. Dei passar til så godt som alt, er lette på foten og gode å gå med, ja rett og slett herlege er dei. Litt sånn vintagestil, og det elskar eg. Fant dei for ca ein månads tid sidan på H&M, dei kosta 400 og eg har gått med dei ein heil drøss etter det, både til kvardags og til finare anledningar. Mykje valuta for pengane med andre ord. Så får eg sjå utpå dagen kva meir enn dei eg puttar på pakkelista! Skal gjere mitt beste på å begrense meg, eg plar alltid pakke med meg for mykje. Eg veit av erfaring at det alltid blir shopping på turen òg, og det vil eg helst ha plass til. Ah, gler meg til å sprette rundt i Budapest sine livlege gater i desse her i alle fall =)

8 kommentarer

linda-mari- motestudent i London

05.apr.2011 kl.15:20

Så fin header du har!

theresekristina

05.apr.2011 kl.15:27

søte :)

Anita:)

05.apr.2011 kl.16:16

SV: Takk for koslig kommentar på bloggen min. Så utrolig fine sko. Jeg har sett på de selv, men skal til Spania i juni og mååå prøve å holde ut å la være å kjøpe ting til da ;) hehe.. God tur da :)

Kathleen

05.apr.2011 kl.16:34

linda: Tusen takk, utrulig kjekt å høyre at folk lika den=)

Kathleen

05.apr.2011 kl.16:35

theresekristina: Yes indeed;)

Kathleen

05.apr.2011 kl.16:37

Anita: Berre hyggeligt, du fortjente den;) Skjønna du må spare da ja...eg har ikkje vært så økonomisk i det siste, men satsa på at pengane strekke til i Budapest likevel. Etter det bør eg legge meg i sparemodus fram til sommeren trur eg! Tusen takk, eg gler meg til avreise no=) Så får du ha lykke til med sparinga!

- Lady Stardust -

05.apr.2011 kl.23:33

tenke dei skono glede seg te å traska rund i budapests koselige gate. GOD TUR!

Kathleen

06.apr.2011 kl.01:40

Lady Stardust: Det gjer dei so absolutt! =) TakkTakk! Riktig god tur til USA om ikkje så lenge, blir sikkert fantastisk!!;)

Skriv en ny kommentar

hits