Blomsterpiken

Veit ikkje heilt kva det er som gjer det, men eg diggar denne blomster-oppsats-hårpynt-dingsen eg kjøpte på Monki for litt sidan. Den er så søt! Og ganske så sommarleg i tillegg naturlegvis. Likar det.
Her hadde eg stasa meg opp ein kveld vi skulle ut på vift i Budapest! Men sidan vi etterkvart endte opp på ein temmeleg shabby (dog meget populær) uteplass valde eg å rive den av og putte den i veska. Eg er litt pysete, og det får vere måte på kor mykje ein skal skille seg ut i folkemengda. Utpå kvelden tok eg den riktignok fram igjen, og den gikk på rundgang på samtlige haud, både hokjønna og hannkjønna. Haha. Ho eine insisterte på å låne den resten av kvelden òg, så den falt tydeligvis i smak hos fleire enn meg:)Blomsterhårbøyle, ankelstøvletter - Monki   /   Blazer -Voice of Europe   /   Skjørt og blondebody - H&M 

10 kommentarer

Christine

16.mai.2011 kl.15:05

Kjempe pene bilder ^^

Klem Christine ♥

http://christineiversen.blogspot.com/

caroline.

16.mai.2011 kl.15:07

wow! utrolig fine bilder, du er pen! ^^

www.carolineolufsen.blogg.no

Sofie Gêmeos

16.mai.2011 kl.15:45

sykt fint!

jennyfondevik.blogg.no

16.mai.2011 kl.16:01

Stilig ! Fin blogg (:

Fabulouscrazy

17.mai.2011 kl.12:09

Kjempefin! Jeg prøver å finne noe lignende å ha i et bryllup, så hvis du har noen tips blir jeg glad :)

- Lady Stardust -

18.mai.2011 kl.12:05

fin blomst, og fine bilde av ei ganske så fin jenta Ü

ny header igjen!? i like it Ü

Kathleen

18.mai.2011 kl.14:21

Fabulouscrazy: Ja, det e bare å sjå om du finne en lignende på Monki;) Dei har noken søte hårpynta der av og til... Tenke du kler sånt kjempegodt=)

Kathleen

18.mai.2011 kl.14:28

Lady Stardust: Tusen takk Åslaug! Det va kjekt sagt:)

Jepp, vart visst ny header på meg gitt, måtte ha en som va utendørs fant eg ut..;) Ikkje heilt "optimal", men grei nok å ha ei stund=) Forresten så henge eg litt etter med å svare deg..tida går så fort om dagen, mykje som skjer! Dvs eg har mykje å fortelle om når eg først får svart deg ferdig;) Du e iallfall i tankane mine, og eg gler meg voldsomt til å treffe deg når du kjem nedover til Bergen etterkvart! Du må ha masse lykke til med eksamenslesing og andre viktige ting sålenge, så snakkast vi snart:)

- Lady Stardust -

21.mai.2011 kl.00:25

tusen takk for da!

glede meg veldig no, vanskelig å holda seg fra å ikkje pakka! blir stas å få treffa deg, da står høgt oppe på listo Ü

lykke te med premiera, eksamen og alt anna du måtte ha fore! eg vente spent på svar, men den som vente på nåke godt, vettu. ikkje stress med da, ska jo vær litt kos og Ü

god helg!

Kathleen

23.mai.2011 kl.20:40

Lady Stardust: Kan tenke meg du gler deg=) Ka dato e det du kjem nedover hit no igjen? No har vi hatt premiere, det gikk kjempebra trass i at Murphy´s lov va fullt tilstades under alt det praktiske:P haha, urkomisk! Masse morro og latter va det iallfall, ingen tvil om det! Gler meg til neste søndag òg, da går det trulig enda bedre!=) Du sku vore og sett;) Eg har en del å fortelle vidare, men det tar eg som sagt på mail:) Tar si tid i alt stresset som pågår om dagen, men ja, den som venta..;) Ha ei strålande veke!

Skriv en ny kommentar

hits