News from Budapest

Vart no littegrann shopping i Budapest under studieturen. Men mesteparten av pengane gjekk vekk i livsnyting, taxi, god mat og drikke. Her er likevel resultatet frå shoppingturen der nede:


Litt flaut å seie det, men det meste eg kjøpte meg der nede er fra godeste H&M...hehe. Fantasifullt! Skulle inn for å kjøpe meg ein bikini fordi vi skulle på spa (og eg veit kva eg får på H&M liksom), og endte med å kjøpe litt meir... Jadda, men nøgd vart eg, alt er å ansjå som gode kjøp eg kjem til å få bruk for. 


Sandalsko og prikkete genser fra Bershka / "Blomstersko" og lysrosa chinosbukser fra H&MShoppingbag fra Bershka /  Shorts, cardigan, gul bluse, blondeskjorte og bikini fra H&M

 Og ja: Eg tok fransk manikyr for fyrste gong. Kosta berre 1700 HUF, som tilsvarar ca 50 NOK! Deilig med litt freshe negler for ein gongs skuld. Det er mine negler, ikkje noke falske greier (trur ikkje eg taklar å gå med pålimte negler i lengda), og dei ser nokså "casual" ut her, men tru meg: dette er ei stor ferbetring frå korleis dei eigentleg såg ut...

Ellers temmeleg lite shopping (for å være meg), men eg hamstra med ein del fine saker fra taxfreen på vegen tilbake, men det er ei anna historie;) No har eg familie på besøk i Bergen, og vi er på veg ut døra for andre gang i dag. Ha en strålande dag vidare=)

5 kommentarer

Lilli

20.04.2011 kl.21:08

Fine ting du har kjøpt :)

Charlotte

05.08.2012 kl.15:49

hvor tok du det? :) :)

Jeg skal snart ned dit, også leter jeg etter ett sted der jeg kan ta på falske negler :)

Kathleen

06.08.2012 kl.16:12

Charlotte: Så gøy, da får du ha en riktig finfin tur, Budapest e en fantastisk kjekk by!!=) Huska ikkje heilt kor eg tok manikyren...va i ei gate nært et kjøpesenter på Buda-sida av byen...men igrunn va det bare en frisørsalong som vanligvis ikkje dreiv så mye med manikyr pga alle manikyr-plassane ikkje hadde ledig time der og da;) så bestill litt i forveien gjerne! Eg tok kun fransk manikyr, betalte kun 30 kr for en halvtimes behandling, så det vakje så verst igrunn;)

Charlotte

06.08.2012 kl.20:00

hvor kan jeg bestille?

Kathleen

08.08.2012 kl.14:05

Charlotte: Hmm, det e bare å gå rett inn på salongane du kjem over og spør om dei har ledig time, va iallfall det eg gjorde;) Mulig dei ikkje har time akkurat der og da, men om du gjer det noken daga før du reise derifra så e det nok fullt mulig å få time enten seinere på dagen eller dagen etter! Masse lykke til og god tur=) Budapest har masse bra å by på!

Skriv en ny kommentar

hits