TANTE BRUUN

Til doke som tilfeldigvis skal besøke Ålesund en dag har eg følgande tips: Stikk innom Tante Bruuns café på Ålesund Storsenter. Eg og venninda mi Terese var innom der for første gang forrige veke og vart veldig positivt overraska! Det e søren meg den kosligaste og finaste caféen eg har vore innom, ihvertfall den triveligaste som fins i Ålesund. Dei serverte nydelig mat og drikke, og hadde et meget imøtekommande og hyggelig personale:) Ein liten bakgård har dei òg. Det som er ekstra kult med caféen er den gjennomførte stilen, og det er også mulig å kjøpe med seg ein del av tinga sidan Tante Bruun i utgangspunktet er ein nips-butikk med mange fine og nostalgiske gjenstandar! Me like a lot. A whole lot.

Sidan eg ikkje er av typen som likar å knipse bilete av folk eg ikkje kjenner som skal slappe av med ein kaffi i ro og mak tok eg berre nokre få "stemnings-bilete", og dei viser ikkje på langt nær kor fint der egentlig er, men her er iallfall nokre små smakebetar av plassen, og maten;)

Terese koser seg med ein kopp svart lykke, som ho sei;)

Min lunsj-meny: kyllingsalat og ferskpressa appelsinjuiceTerese sin cæsarsalat

2 kommentarer

katrinestest

11.07.2012 kl.00:23

Tapeten var jo bare helt fantastisk!

Kathleen

11.07.2012 kl.17:18

katrinestest: Ja, og det vakje den einaste smashing tapeten der for å sei det sånn!=) Dei hadde ulike små koslige rom/avdelinga (som gjorde opplevelsen en smule meir koslig og privat kan man sei), med ulike tema, som passa inn i heilheten. Tante Bruun selge også tapet, faktisk!

Skriv en ny kommentar

hits