Blogg

NAIS

Vakna opp ståande ut som ein gammal skilpadde i dag, begge augene var hovne som fy! Trur det er ein allergisk reaksjon eller at det kjem av delvis stress, delvis forkjølelse.. At det er ein av kroppens finurlige måtar å seie ifrå på..men kva veit vel eg (og nei, eg har ikkje grene meg i søvn, hadde allereie litt hevelse før eg la meg). Må vel til legen snart for å finne ut kva som feilar meg, jippi for meg som hatar legebesøk. I allefall; dette funka ganske greit for å få bukt med ein del av hevelsen for øyeblikket, samt rense med nøytralt middel og ikkje bruke sminke eller kremar på augene i dag: kalde agurkskiver har i tillegg til å være kjølande og lindrande ein slags bleikande effekt på sikt og kan bidra til å minske mørke ringar rundt augene;) Hurra!

PANG

sa 2012 og skaut 2011 i bakken. There's a new boss in town... You better get used to it!

Aiai, eg e blitt en blogger...

Veit egentlig ikkje heilt ka det å blogge vil innebære engang, har aldri vært en aktiv "blogg-leser"..men når det e sagt så e vel det igrunn en fin ting..? På den måten blir vel heile greia gjort meir på min måte, uten for mykje herming etter andre;) Blir spennande å sjå ka eg finne på!

Når det gjelde bloggnavnet så føle eg det passa godt i forhold til personligheten min. Føle eg forandra meg heile tida, samtidig som eg alltid e den samme da;) Eg e for det meste en fan av forandring, det gjør jo livet litt meir spennende! "Forandring fryder" sei no eg,-iallfall i dei fleste tilfelle:) For eksempel eeeelska eg oppussingsprogram,hehe...

Forandring e videre et velkjent fenomen som e like uunngåelig som tida sjøl ellers i samfunnet og naturen...Alt forandra jo seg stadig vekk, både i den eine eller den andre retninga! Gjelde å følge med på det som skjer..

Målet mitt med dinna snedige bloggen e å få orden og oversikt over ting eg drive med og blir inspirert av, da innenfor ulike felt og interesser som eg heilt eller delvis brenne for: musikk (min store lidenskap), mote/kunst/interiør, drama og matlaging! Litt politikk og kritikk blir det vel også underveis, -eller isåfall håpe eg da det;) Men eg kjem tilbake til alt ditta seinere en gang! Trur eg da:) (vil ikkje ta meg vann over hodet heller)

Enn så lenge; Cheerioooo

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits