januar 2011

Agnes ObelFør jul kom eg over en fabelaktig artist som no e en av mine desiderte favoritta og mest avspilte på iPoden. Agnes Obel e en dansk musiker og låtskriver født i 1981. Ho produsera til og med musikken sjøl! På mange måta minne ho meg om Susanne Sundfør, og kanskje litt Ane Brun, to norske artista eg digga. Men Agnes har tatt førsteplassen i det siste altså! Den låta som trulig e mest kjent for oss nordmenn e "Just So", som blir brukt som musikk i dinna "Freia Klassikere"-reklama her:

Her e da musikkvideoen til dinna søte sangen:

Legge ved noken andre godbita òg! Sjekk gjerne ut meir på youtube om doke føle for det, ho har masse bra på lager! Håpe ho kjem ut med enda meir i åra som kjem, "Philharmonics" e forhåpentligvis berre et av mange album vi får gleden av å høyre fra dinna kanten:) Og ja: fant ut at ho skal spele på by:Larm i Oslo 17. og 18.februar! Skulle gitt masse for å være der sjøl, men har dessverre ikkje muligheten:/ -Et tips til deg som har det altså!

(Den siste låta her miksa eg forresten inn i koreografi-forprøva vår som vi hadde nettopp=) Nydelig!)

(Bildet henta fra spotirama.blogspot.com, info fra wikipedia)

The Price

DInna låten her har vært min favoritt-festlåt dei siste to månedane, og eg e enda ikkje lei den for å sei det sånn! Tenkte eg skulle dele den med doke der ute, i tilfelle torsdagskvelden byr på festligheta;) Det blir det nok på meg, for vi fikk nemlig fri (eller rettare sagt "studiedag") imorga!! Hoho, det skal utnyttast=) Skal berre på jobb på musikkteateret først, så blir det vin i glaset etterpå;) Skål!

Dedikert

Merka det e ei stund sia sist eg har nerda meg på polyvore.com, så da va det på tide å prøve seg litt igjen. Eg har ei lita pause i min ellers så hektiske mandag, som da består av vikarjobb, swingkurs og bandøving! Kjekt:) Det blir første dansekurs-dagen min dette semesteret, og første dag med swing, så eg e spent! Ellers gler eg meg masse til bandøving rett etterpå, håpe berre at stemma helde...Har vore litt småsjuk den siste veka. E heldigvis på bedringens vei;) Og kjenne eg e gira og, ja..dedikert får eg vel seie (sia det passa så fint inn). Ha en god mandag doke òg!
Dedicated

 

Va nødt å slenge ved en herlig låt eg fant av Morcheeba òg! Deilig chillemusikk å trekke pusten til idag..før eg fyke ut døra igjen...

Amalfi

På tide å drømme om sol og sommer igjen!! Januar e en lang måned, så man trenge ei lita virkelighetsflukt innimellom vind-snø-slaps-kasta;) Skreiv et ørlite innlegg i sommer etter Italiaturen vår, men blei berre til at eg la det til side som et utkast og ikkje gadd skrive det ferdig. Orka ikkje skrive så mykje lengre om det, men bilda e sabla fine, så det e dei det handla mest om.

Amalfikysten e en meget idyllisk del av Sør-Italia som eg vil anbefale på det sterkeste å besøke om man e i området en gang! Her e mange koselige småbya som e full av atmosfære og sjarm=) Vi besøkte i hovedsak byen Amalfi, men på veien dit kjørte bussen vår forbi mange koselige havnebya vi gjerne skulle opplevd også. Vi åt god mat og is, handla litt og spaserte rundt i den idylliske byen før vi retunerte til Salerno igjen. Vil tilbake en vakker dag! Og da e målet å besøke Positano også, som vi ikkje rakk å besøke sist. Love Italy!! ♥Her følge to bilde av meg og Karina, der Karina ikkje akkurat va sååå gira på å bli fotografert! Va nemlig en canadisk fotograf-turist som kom forbi og insisterte på å knipse litt...måtte bare le eg, og det gjor heldigvis ho òg etterkvart;) Bilda sendte han til meg på e-post seinare:


Sukk, eg vil ha sommer, no! Meeen får holde ut sålenge. No e eg off to bandøving, e no igrunnen virkelig noke å glede seg over det òg=) Yeah yeah yeah
Forresten e det noke gale med redigeringsfunksjonen her innpå...eg får ikkje mellomrom og midtstilling på alt eg skal, derfor ser det temmelig amatørmessig ut... møkkaopplegg.

Meditasjon

Gosj, eg E så sleten i dag! Hadde ei heftig danseøkt på skulen, og eg har, når eg kjenne etter, minst en blåkul! I morga skal eg ha på meg knebeskyttera, banna bein.  Litt av grunnen til at eg e sleten e vel også, ja ærlige meg skal innrømme det, at eg fikk lønn i dag. Ergo klarte eg ikkje dy meg og måtte kjøpe litt meir enn skysskort når eg va innom kjøpesenteret tidligare... To av scoopa eg gjorde ser man nedafor, meget pent dandert på min sletne kropp! Altså en superdeilig strikka-cardigan og en fresh tube-bh! Begge dele fra BikBok, min definitive "favoritt-scoop-butikk", eg sei berre...: fy søren så mykje bra dei har på salg når eg e innom! Føle meg som en tyv! Måtte spørre om kassadama hadde fått med alt når eg hørte prisen i dag=) Jaja, eg e fornøgd, dei e vel fornøgde, oh happy day! No fikk jo tilogmed BikBok gratisreklame som takk fra meg til dei, ehm, på dinna gigantstore bloggen som skal ta over førsteplassen på blogg.no etter voe...Skulle berre mangle! Her vise eg tilogmed plagga deira på meg -supermodellen sjøl- på noken ytterst flotte bilde tatt med ytterst høg oppløysing:

Bukselaus e eg òg! Hippie hippie hey!

Trollhola vår

Kom på eg hadde glømt å skryte av trollhola eg og systrene mine laga for ca ei veke sia, når eg va heime på Åheim;) Sto på i noken tima, og resultatet vart ganske bra og kreativt vil eg seie! Berre synd mildvêret bestemte seg for å ødelegge moroa på kvelden! Tippa den kule hola vår e vekke no for å sei det slik. Men, det va kjekt så lenge det varte:)

Her ser vi "rømningsvegen", med litt pynt på toppen! Ei snerta lita snølykt.

Et ganske skummelt inngangsparti på den andre sida!

Systrene og nabojenta fant ut at dei skulle male på trollet òg! Kreative sjele!


Hehe, blitzen va i det sterkaste laget for den mørke snøhola..

 

Tøff snøhole og tøffe jente sant?! Eg veit=)

Fotoshoot i Samnanger

No e det riktignok ei stund sia, men tenkte likevel eg kunne driste meg til å legge ut noken bilde eg og Karina tok mens vi va i Samnanger helga før eg drog heim til jul=) Eg va på et "julebesøk" der med familien hennes, kjempekoslig! Så vart det selfølgelig til at vi hadde en liten fotoshoot oppi skauen når vi gikk tur;) (Vart mest bilde av meg av den enkle grunn at Karina ikkje va så gira på noken nærbilde...hehe, men det va såklart eg!)

Sjå NRK-innslaget om småsystrene mine her=)

Jada, eg e fremdeles stolt som en hane av tvillingsystrene mine Kristina og Andrea, som vart TV-kjendisa på sjølvaste nyttårsafta!=) Tenkte eg skulle dele det herlige klippet med flest mulig, og vise alle kor søte og kjekke dei e! Opptaket e fra ifjor nyttårsafta, og eg huska godt at heile dagen gikk med til evinnelige opptak av dei same sekvensane! Hehe, eg, pappa og pusen gjømte oss vekk utpå kjøkkenet stort sett heile tida... Og Andrea og Kristina + venner måtte holde ut både kulde og gjentagelsa av synging og prating..Men resultatet e kjempebra, og det va verdt det! Et kjempefint minne dei kjem til å ha med seg heile liva sine:)

Birds covrer "Run"

Eg og Janie, som da kalla oss så kjekt for "Birds", gjorde et lite liveopptak mai 2010 der vi  covra Snow Patrols nydelige "Run". Og som alltid lika eg å smelle til med ei andrestemme, som da blei noget lys..hehe... Men sjarmerande, ja. I høgste grad. -Birds sjarmerer alltid;) Det lika vi iallfall å tru! Målet blir å spille inn et skikkelig opptak i heimestudioet til Janie når det e oppe og går, da skal eg ta å få lagt ut det når den tid kjem! Men for no; liveopptak;)

Enjoy! Og riktig GODT NYTTÅR alle sammen!!

hits