februar 2011

Home again

Drog heim med hurtigbåten i det strålande nydelige vêret idag, og fikk sett norskekysten fra si beste side! Blir sannelig patriotisk og stolt når eg samtidig ser Marit Bjørgen motta gullet på NRKen gitt;)  Skal være litt her og der i vinterferien (dvs "studieveka"), med begge familiane mine=)

Jah, apropos familie kan eg vel slenge på dinna musikkvideoen her, som eg laga i juleferien når eg va heime sist! Her har eg "lurt" alle søskena mine til å delta, hehe..Til og med eldstebror! Åh, dei e så skjønne...sukk. Kjærleik♥

Bertefaktor

He he. Måtte bare poste ditta fantastiske bildet her som eg tok forrige lørdag på vei til fest. Særdeles vellukka! Ligna jo veldig på meg sjøl, for eg går stort sett rundt med akkurat dinna mina her. Tippa eg hadde passa godt inn i f.eks. Paradise Hotel i så tilfelle!

Vel, i kveld/natt e eg sokalla "kjip" og tek kvelden nuh (litt i seinaste laget igrunnen òg), fordi eg skal upp early for å so jobbe heeeile dagen. -Og da meina eg heile. Så, god natt min kjære O gigantstore hærskare av lesarar! Eg kan vel slenge på det faktum at eg set stor pris på alle doke som besøke bloggen min:) Så eg sende eit lite slengkyss ut i natta til alle og einkvar som les ditta, heldiggrisar.

Vintage style


Må sei eg lika vintage-effekten på redigeringsprogrammet på iPhoto=)

Like travelling back in time...sukk

Dubbi-Dubbi-Dooo..

Haha, må innrømme at eg e i et overtrøtt hjørne idag, der eg kan le av utrulig patetiske ting eg finn på youtuben! Dubbing for eksempel, superhumor;D Særlig Pocahontasen her e genial! *humre*

Fant forresten klippet først på bloggen "Retro Fairyfales", som viste seg å være interessant på fleire måta : http://www.bloglovin.com/m/aHR0cCUzQSUyRiUyRnJldHJvZmFpcnl0YWxlcy5jb20=

Ok, sia eg likevel e i gang så nedlata eg meg til å legge ut enda en teit dubbeeksempel fra Disney-verdenen:

Herlig heimelaga snacks!
Bilda sei det meste, men eg supplera: Dissa deilige tomat-feta-croissantane e superenkle å lage, og man treng kun 3 ingrediensa + en steikeovn på ca 200 grader. Butterdeiga kjevles litt ut, og putt på cherrytomata og fetaost (m/krydder) + pensle på en del olivenolje (eg har brukt Appetina sin fetaost i olivenolje, som man ser ovenfor). Putt i ovnen i ca 15 min, og vips så har du et herlig lett måltid/ digg snacks! Anbefalast på det sterkaste. Nammenam!

Atter en gang e det Karina som skal krediterast for å ha gitt meg idéen;)

Spaceman

Nostalgi! Utrulig kul, men samtidig veldig sær låt, fra mange år tilbake!! Huska ikkje heilt årstallet, men tippa slutten av 90-tallet... Brings back memories.

Eg e straks off to Janie´s, der vi går for mojito-miksing! Gler meg til å nyte frisk peppermynte, lime, brunt sukker, sprite, tonic og isbita + en dæsj sprit i en hærlig lykkefrembringende sammensetning! Haha, må bare slenge på funfacten om at eg bl.a. skal gå i dei nyinnkjøpte skinnbuksene eg fant idag, hoho. Da må jo bare kvelden bli vellykka, kan ikkje skjønne anna.

Måtte kvelden bringe hell og lykke til alle store og små.

Solskinn

Det e strålende vær idag, og det har en fin tendens til å gjøre meg i godt humør!=) Og det skada overhode ikkje å tenke på at eg leverte inn eksamen igår!! Frihetsfølelsen e jo til å ta og føle på i heimen no;) Skal ut og lufte meg seinere og nyte livet! Ikveld tippa eg det blir mojitos ..eller rosa sjampis (som eg kalla musserende rosévin for), snydens skal eg iallfall bli! Livet e herlig dere.


Bildet e tatt i fjor sommer, den vakre vakre Bergenbyen bada i sol! ELSK

Gler meg til eg kan sprade rundt såpass lettkledd igjen! (Bildet tatt i Kristiansand ifjor sommer)


Butterfly makes me crazy

-for å sei det sånn! Hehe, kvar gang eg høyre Crazytown sin "Butterfly" blir eg heilt FJORTIZ inni meg, hormona brusa og eg e tilbake i mine villaste ungdoms-avstands-forelskinga, hoho...Ikkje at eg egentlig VIL tilbake, men det e lov å idyllisere "gamledagene" litt.. I all fall trengte eg en virkelighetsflukt og pause fra den intense (eller ja, I wish) eksamensskrivinga mi! Sitte og slite litt for å sei det sånn...innlevering 14.00 imorga, og eg har mykje igjen. Vil liksom gjere alt mulig anna: for eksempel har eg skreve ei ny låt og mekka på ei gammal låt berre det siste døgnet! Får typisk nok alltid mest inspirasjon i dei mest stressande situasjonane! I går kveld fant eg det for godt å gå på badet og fikse ei litt rar hårfrisyre og teste ut den nye knallraude lipglossen min òg. Ka skal eg gjere med meg sjøl spør eg berre. Så sitt eg her og blogga i tillegg, fy skam. Vel må jo få det ut på et vis, eller blir eg galen.
Mulig det blir våkenatt på meg i natt..til pass! Meeen det ekje første gang, så overleve vel. Har kjøpt inn masse sukker- og koffeininnholdig drikke og mat, så skal vel klare å holde maskineriet gåande på en eller anna måte! Uansett: Dinna sangen må man høyre, den e sååå digg! Dei fleste på min alder kjenne den truleg godt igjen=) En av favorittane fra 90-talet, definitivt! Goooood Natt!

Glamorøse megJa, eg har vel ei viss glamorøs side òg, når eg leita godt nok!

 

DJ Klinka

Eg har prøvd meg som en slags "DJ". Og syns "Klinka" klinge bra, hehe.. så derav overskrifta. I forbindelse med forprøva vår i koreografi laga eg nemlig en musikkmiks på GarageBand tilpassa til vår heftige moderne dans;) Va artig å mikse og trikse med forskjellige sjangra, og kom over noken stilige, fine og litt sære låta underveis! Vi har riktignok filma framføringa vår, men om eg noken gang vil legge det ut e uvisst.. Vi va tross alt ei gruppe, med ulike meininga om ka man vil vise fram av seg sjøl på nettet. Hadde det kun vært meg så kunne eg sikkert lagt det ut og ledd litt av det, men ja..:) Musikkmiksen kan doke iallfall få høyre. Info om musikken + bildet eg har brukt kjem mot slutten av videoen der. Legg òg ut nettradioen til Kai nedafor, som eg kjem til å gjere med jamne mellomrom:) Kos dykk og god søndag!

Jag kommer, jajamen!

Fantastisk låt av Veronica Maggio=) Hurra for lørdager! Nu blir det rosa champagne, trallala;) Cherrio!

1985

Dårlig med blogging for tida. Eg e rett og slett for lat, eller så har eg bedre ting fore. En av delane. Men ingen regel uten unntak, og fredaga tillate litt unntakstilstand. Sjå berre på veiret idag; strålande sol og greier=) (Iallfall her i Bergen by) Men likevel e eg heilt dau, og har ikkje komt meg ut sia eg kom heim fra skulen... Men pynta meg med mi beste "1985-Tskjorte" -det har eg! Satsa på å kvikne til kvelden, har besøk av søskenbarn og greier så kan ikkje framstå som totalslakt heller:)

Ønske alle sammen ei riktig god helg!


Nais... T-skjorte fra H&M iallfall  (tydde til photobooth igjen, lat som eg e)

Studio-lifeDei siste dagane har vore hektiske, med studiojobbing på dagtid og festligheta på kveldstid! Har hatt ei utrulig kjekk langhelg med innspilling av en sang eg har laga, kvalitetstid med gode venna og støttekonsert for Liberia på Verftet i går. Utrulig kjekt har det også vært å få treft på godeste Idunn igjen, som har vært i Glasgow det siste halvåret! Men no sitte eg i sofaen og kopa, og kjenne eg e ganske sleten.. Frista mest å gå å legge seg, men eg har mykje eg burde gjere..som f.eks å komme igang med heimeeksamenen før det blir skippertakmetoden på meg for n´te gang? Hmm..men på den andre sida ekje helga bare "burde-burde"..  Og så blir nok veka ganske hektisk, så bør samle krefter...kanskje det hjelpe å ete litt Ben & Jerry´s som ligge på lur i frysen? Ho-hoi

Prøva meg på å legge ut en nett-radio no, håpe det funka når eg publisera, men tida vil vise.. En kompis av meg som drive den, test den gjerne ut! =) -Det vil seie, dersom det går såklart.

hits