juni 2010

GRATULERER MED DAGEN, GODGUTEN VÅR!=D

I dag blir verdas kulaste lisjebror 11 år!! 
Hurra for ARTHUR, du e den beste;D

Vi hadde det veldig kjekt med photoboothen mens vi koste oss med "Sitting Bull"-pinneis tidligere idag;DSøskenflokken i skjønn forening!


Vi e så fine...


♥ Gla i deg ♥

Bring me some berries!!

Man kan no unne seg å være litt sunn iblant òg, -for å sei det på den måten;) Og ditta lekre lille, ja la oss kalle det "mellommåltidet", e så sunt og nydelig godt at det ikkje e så vanskelig å få i seg heller akkurat=) Passa like godt som frokost, lunsj, kvelds og dessert, ja når som helst på døgnet! Trur det va Karina (as usual) som inspirerte meg til å begynne å ete ditta her i fjor sommer. Da brukte eg gjerne røde druer oppi også, og va heilt hekta ei periode! Man kan også erstatte vaniljeyoghurten med anna type yoghurt (eks naturell) eller bruke cottage cheese eller kesam, som e desto sunnere visstnok. Har ikkje heve meg på den bølga enda...men det e sikkert godt!

Ingrediensane e, som man ser:
Vanilijeyoghurt (her har eg brukt den sunne varianten "Ja")
Nøtteblanding (gjerne med tørka frukt)
Friske bringebær (mmm, fins det noke bedre egentlig??)
Kanel (som e mitt favorittkrydder, definitivt)


Som nevnt: sykt godt og attpåtil sunt! En motiverende faktor for å stå opp litt tidligere òg, når man kan belønne seg sjøl med noke sånt..?:)  Hver for seg e ingrediensane helsebringane òg, bare hør her: 
  • Kanel e fra gammalt av brukt som folkemedisin og e bra for blodsukkeret, og hjelpe mot forkjølelse og influensa. For dei som slanka seg e kanel òg en god ingrediens i maten sia det e bra for førdøyelsen. Så i passelige mengda e kanel supert, men i store mengda kan det være skadelig, så ikkje overdriv heller;P Les meir om kanelen og finn oppskrifte med kanel i her: http://www.matoghelse.no/mat/2009/04/02/kanel---en-blodig-bra-medisinurt.aspx
  • Bringebær, ja kor skal eg begynne...får vel oppsummere med at det e noke av det sunneste man kan ha i seg! Bæra e visstnok bra for både syn, potens og immunforsvar og e proppfulle av vitamina og antioksidanta;) Les meir om ditta her: http://www.dinside.no/349320/vill-villere-bringebaer
  • Nøtter e også ei god kilde til sunne fettsyre, minerala og antioksidanta, helst da dersom dei e ubehandla. Paranøtte, mandla og valnøtte e særlig sunne har eg hørt, i ubehandla form da altså. Og alt med måte! Nøtte e som regel fulle av kaloria, men det e "sunne" kaloria og man får i seg masse viktige næringsstoff på kjøpet. Meir om forskjellige nøtte her: http://www.dinside.no/352146/sunt-med-notter
  • Yoghurt, og da gjerne den sunne varianten som e fett- og sukkerredusert, e god for fordøyelsen. Bruk gjerne yoghurt som e tilsatt melkesyrebakteria også. Yoghurt e uansett godt å bruke til å blande alt sammen med;) Men som sagt, man kan bruke kesam og cottage cheese om man vil være enda meir helsefreak!
Det va dagens vetle helsebringende tips frå meg! Ha en supah dag=)

Mareritt!!=S

Huff og huff....i natt hadde en en skikkelig creepy opplevelse eg aldri har hatt forut, for å si det sånn... Æsj, det e skikkelig ekkelt å tenke på det kjenne eg, får frysninga enda!! Ok, here it goes...og beklaga forresten dei ekle bilda..tvang meg sjøl til å laste dei innpå for å gjere innlegget forståelig nok (dvs så ekkelt som mulig,hehe), va såvidt eg klarte det for eg e fremdeles traumatisert av nattas mareritt:

Eg drømte at eg halvveis våkna av at noke svirra i rommet og plutselig landa det noke tungt på halsen min, dvs et tungt insekt!!:S "ÆÆÆÆhhhh!!" tenkte eg i panikkangst og va heilt lamma der eg låg...Eg bare VISSTE at det va en kakerlakk à la en som flaug inn på hotellrommet vårt i Tyrkia en sommer! HYYL!!! (sjøl om eg aldri såg den i drømmen, kun kjente den. Og ja, noken kakerlakka flyr faktisk òg, uhyre ekkelt! =S ) Så måtte eg manne meg opp til å forsøke å fjerne den og komme meg ut fra soverommet i ei fart, men DET va lettere tenkt enn gjort! For det første, å bevege kroppen i søvne kreve veldig mykje viljestyrke, og det va det eg prøvde på; rett og slett å fjerne kakerlakken fra halsen samtidig som eg vekkte meg sjøl fra marerittet. Eg brukte lang tid på å løfte arma opp...først prøvde eg å knipse den vekk, i konstant frykt for at kakerlakken skulle gjere noke tilbake. Eg holdt såklart munnen igjen, redd for at den skulle kravle oppi den også..uæh!! Eg fant etterkvart ut at det einaste som hjalp va å ta tak i kakerlakken med handa og kaste den vekk!! Yukk!Endeleg fikk eg det til, og i neste sekund sprang eg ut av både marerittet og rommet i ei fykande fart, og inn på badet ved sida av. Der sto eg og skalv i et minutt eller noke før eg kom til meg sjøl;P Så begynte eg å virkelig lure på om det va drøm eller virkelighet eg hadde med å gjere... Det va så sjukt virkelig det eg opplevde, men det kunne da umulig være en kakerlakk, her i Norge?? Neeei... Nei, det va nok sikkert en drøm, en skikkelig ekkel drøm..eller ja, mareritt!Eg turte meg etterhvert inn på soverommet igjen, og såg godt etter i alle krika og kroka...uten resultat. Ikkje ei fluge en gang va å oppdrive. Likevel hadde eg vanskelig for å legge meg til å sove igjen..va heilt traumatisert rett og slett...kom meg riktignok opp i senga, men satt å skalv ei stund før "realistikeren" i meg klarte å snakke meg rolig igjen. "Det va bare en drøm, ro deg ned, sjå her: les litt DetNye og så går det så bra...". Og etter litt lesning av harmlaus mote og sminketips så klarte eg omsider å bli trøtt og sovne igjen=) Jedda, så det va vel enden på visa. Sorry å skuffe dokke som trudde eg skulle finne en kakerlakk i kofferten som hadde fulgt med fra Italia osv...(Va der forrige uke) Livet mitt ekje SÅ spennende dessverre...og heldigvis for meg! Trur eg hadde fått slag itilfelle:S  Anyways: no e det nattatid for meg og alle og enhver...Håpe virkelig eg slippe å drømme noke lignende igjen!!!
Wish me luck and sweet dreams...;)


Godnatt-hilsen fra meg og herr kakerlakk!!
*krafsekrafse*
(mohahahaha)

Je suis amoreuse...!

Ja, eg e rett og slett forelska i dinna sangen her...og i filmklippet igrunn...alt e så sjukt kult!! O, nytelse for ørene!! ♥
Perfekt avslapningsmusikk i sommer=)

Home from Rome <3

Da va eg heime igjen fra ei vekes ferie i Italia=) Har vært ei travel veke med mykje reising, pakking og gåing, så det e heilt himmelsk å endelig ha muligheten til å sette seg ned og virkeli slappe av igjen;) Misforstå meg rett; det har vært veldig kjekt og lærerikt å være på farten altså, for all del! Har sett og opplevd mykje forskjellig på ei veke, e heilt utkjørt etter alle inntrykka no! Først va vi i Roma i to daga, før vi dro til Salerno, en by langs Amalfikysten lengre sør. Der va vi i 3 daga før vi dro til Roma igjen og va der til vi kom heim igår. Har virkeli blitt kjent med den byen no føle eg! Va så godt som overalt der, og gikk og gikk og gikk til krampa tok meg;P Trur eg brukte 3 pakka med gnagsårplaster eller noke.. føta mine tåle ingenting, måtte til og med kjøpe slippersa som va åpne bak for å unngå å få kjøttsår på hælane=P Men det gikk bra heldigvis, og kjenne føta mine e blitt litt herda av det heile no=) 

Om ikkje føta mine har hatt det heilt fantastisk, så har øynene og munnen fått ei stor dose nytelse: Har vore veldig mykje vakkert å sjå på av landskap, bygninga, kunst, folk..hehe...ja såklart blant mye som ikkje e like fint, men det må man regne med. Har òg ete mykje knallgod mat, og selvfølgelig mykje italiensk IIIIIIS;9 MmmmmMmmm så mykje god sorbetis, og FOR et utvalg!!=) Blir ikkje heilt det same å ete is her igjen, men så skal det no seiast at den norske fløyteisen e blant verdas beste da!:) Kjem tilbake til mat og is seinare, både her og i andre innlegg sikkert..

Ditta innlegget tar for seg litt av kvart fra turen, en miks av ulike herlige inntrykk og minner! Der vil komme fleire innlegg som vil ta for seg enkeltdelane, som ulike antrekk, klede, mat (og is!), musikk, og plassane vi va på, men det får bli en anna dag! No e det tilbake til vasking av klede, rydding av leilighet og atter ei pakkeøkt her...Mormor kjem snart, så leiligheta bør sjå nogenlunde ut..+ e nok på reisefot allerede igjen imorga, da bære det heimover til Sunnmøre=) Gler meg til å komme "heim" igjen, e lenge sia no.. Har sakna familien:)

Beste feriemusikken:

-Eller rettere sagt musikken eg vil huske best fra turen e franske Stromae sin låt "Alors on Danse", som e sjukt avhengighetsskapande, hehe... utrulig arti musikkvideo har den òg! Eg elska den sløve fransken hans..Je t´
aime..♥


En anna låt man må sjekke ut fra han her e "Jump to it": Anna perfekt sommermusikk e Inna med "Amazing", som vi òg e skikkelig hekta på!! =)


Beste feriemåltidet:

Det e det herlige måltidet eg inntok i småbyen Amalfi på Amalfikysten=) Huska ikkje ka det hette på italiensk dessverre, men det besto da altså av pastapute fylt med herlig ost og krydder og dei beste rekene eg har smakt!! Ditta va dynka i en herlig tomatsaus og dandert med ruccolablad og parmesanost! Nammenam så godt det va, eg naut kvar bit;9 Restaurantane langs Amalfikysten e gjerne ekstra gode på sjømat, så om du takla sånt e det vel verdt å prøve ut!!

Beste ferietipset:

Compeed gnagsårplaster! Can´t walk without;P Et tips e å ta på plastera før man går ut, sånn dei får satt seg skikkelig fast før føtta blir så svette i varmen at det bare blir krøll...og tru meg: e det varmt blir føtta veeeldig svette, uansett om man gå i slippers eller vanlige sko..det e bare menneskelig:P hehe..herlig... Ta gjerne på gnagsårplastera før du får skikkelige gnagsår òg, så slippe du det;) Og for himmelens skyld: ha med gooode sko!! Eg ga opp å gå med høge hæla, det ville vært heilt katastrofalt! Aldri overvurder deg sjøl på skofronten når du e på ferie, det kan få uønska konsekvensa..gå med sko som du veit du klare å gå med ei god stund. Ta gjerne med ekstra  mjuke skosåla òg, og vær grei med føta dine, det fortjena dei.

Beste ferieantrekket:

Ja, det må vel bli det eg hadde på meg når vi skulle til Amalfi en kveld..Været va ikkje altfor varmt, derfor valgte eg å ha på meg strømpebukse.. Antrekket e inspirert av så mangt..litt rock, litt safari, litt 80-talls...og litt kjærleik;)


Ciao for now!

Sommer og sol, skyfritt og HOT!

Yellow Birds

Da va det på tide å slenge ut en ny "musikkvideo" på lista mi... Dinna gangen e det duetten Birds som synge Coldplays magiske låt "Yellow". Birds består da av meg og mi kjære venninne Janie, som har spilt og tralla litt sammen fra tid til anna dei siste åra! Vi spilte inn sangen på gøy en kveld for noken veke sia..på kun ett spor vel å merke, så ikkje verdens beste kvalitet..men det har vel sin sjarm;) Så har eg prøvd å laga en liten "video/lysbildepresentasjon" til..sykt proff som alltid=) (advarsel: e noken høge tona her og der! haha)


No e det ut for å handle dei siste tinga på lista over ting eg trenge til Italiaturen på torsdag..og kanskje ta litt sol?;) Karina kom heim fra Praha idag, ganske sliten etter reisa...Så no skal ho lade batteria til vi skal dra igjen! -Et hektisk og herlig liv, yeah;D

Frøkenstil

Her e et outfit fra en sommerlig og herlig dag for noken veke sia! (treig med å legge ut ja, men pytt) Eg kjørte en sånn halvveis "frøken-stil", -ganske passende sia eg skal bli en slags lærer en dag! Har på meg mamma sin gamle blusevest fra 80/90-tallet, et dongeriaktig skjørt fra VeroModa og ei prikkete hvit stømpebukse! Kjørte litt ekstra utringning sia eg hadde en undertøystopp under i dongeriimitasjon òg;) (ser ikkje heilt det her da men, kanskje likegreit?hehe) Tilbehøret va noken ringøredobba med hestefigur inni, ei lita brun veske og brune finsko.
Artige heste-øredobba fra H&M!

HURRA, EN A!=)

Må bare skryte når eg først har sjansen;) hehe... Fikk vite for litt sia at gruppa vår fikk en A på teatereksamenen vi hadde på fredag!=D Jippi!! Da gjør det liksom ikkje så mye om det går litt dårlig med den andre, som eg får vite neste mandag;P hehe...så ikveld trur eg kanskje eg må feire litt! Eller iallfall imorga;) E på jobb no, jobba 13,5 timers vakte, så ekje heime før i titida...muligens e eg litt for sliten for festing da...:P Vi ser;) Uansett e eg strålende fornøyd! Det e siste dagen med jobb før eg tar ferie...skal til Italia med Karina på torsdag og gler meg voldsomt til det=D Sola skinne, fuglane kvitra og livet ekje så verst idag for å si det sånn;D Eg avslutta derfor med en digg låt av godeste Justin Bieber! Ekje sånn blodfan av han ellers, men syns han e grådig søt og eg digga dinna låta her!!:Ha en strålende dag gødtfølk!!!!
B-D

Amatør-musikkvideoen min "Wondering"

Hehe, ja og da meina eg amatør! For her e alt gjort på egenhånd, både av innspilling av sang og redigering av video! Fått litt hjelp av Janie med filming underveis også da;) Vi samarbeida litt under et prosjekt gjennom dramalinja vi har gått på i år! Så bær over med litt dårlig redigering her og der, eg e langt i fra proff;P Men nok unnskyldninga her... E en del ting eg e fornøgd med også...lika godt drømmesekvensen i starten forresten! Den e litt inspirert av Keane når eg høyre etter..ellers e låta inspirert av...ja, meg sjøl, mitt eige liv, mine tanka og følelsa;) Skreiv den høsten 2009, teksten e nedafor om man e nysgjerrig. (Der e litt "hakking" underveis i videoen, men ditta va noke som oppsto etter eg konverterte fila, så det skal egentlig ikkje være heilt sånn..) Hehe, bilde av meg og Janie her ja...Meg som ballerina og Janie som fotograf for anledninga.

Sangen handla om å våkne opp fra en "dvale" og innsjå at man ikkje e komt dit man gjerne hadde ønska å komt i livet, og at det e noke som holde en tilbake fra å nå drømmane sine. Sånn har eg følt det masse oppigjennom livet, -det e en ærlig sak. Det som gjerne holde en tilbake ligge faktisk mest i en sjøl, og ikkje så mykje i omgivelsane. Dårlig sjøltillit og lita tru på egne evne og drømma e hovedgrunnen til at en aldri tør å satse, og man holde seg sjøl tilbake. Dinna sangen handla om å sjå livet passere uten å ta tak i det og ta del i det, og man grave seg sjøl ned. Man kjem seg ikkje vidare. Man higa og drømme om så mykje meir, men det blir med tanken. Og den e jo som kjent ikkje nok... Noken som kjenne seg igjen? Eg vil tru det.


WONDERING

 

Wondering where the sun went

Wondering why it´s so cold

Looking for a glimpse of light

Wondering where all these dark clouds came from

 

Searching in confusion

Desperately trying

To find out where my love went

Wondering where did you go, where did you go?

 

Dreams and expectations

Hopes and aspirations

Left at every station

Now I´m on this train alone

 

R: Will I always chase the tail of the rainbow

Hoping that what I´ll find there

Will mend this heart of mine?

Oh heaven, or someone

Please throw me that piece of gold

I´m still waiting for that sign


Wondering where the sun went

Wondering where the sun went

Wondering where the joy went

Wondering what I´ll get out of all this time

That I´ve spent

 

Do you ever wonder?

Wonder where your hope went?

You gave it up too soon

Guess your dream is just a dream, after all..

 

Will we always chase the tail of the rainbow?

Hoping that what we´ll find there

Will mend these hearts of ours?

Oh heaven, or someone

Please throw us that piece of gold

We´re still waiting

Oh, we´re still waiting

 

Will we always chase the tail of the rainbow?

Hoping that what we´ll find there

Will mend these hearts of ours?

Oh heaven, or someone

Please throw me that piece of gold

I´m still waiting for that

Sign 

Kortfilmen "Grønnere Gress?"


Her e altså kortfilmen "Grønnere Gress?", som e laga av norskstudentane ved HiB Landås våren 2010. Mi medvirkning va å få lage musikken til filmen, noke eg syns va ei stor ære og veldig kjekt å få bidra med=) Filmen handla om å drømme seg vekk i kvardagen. Vi følge en student (spilt av Mariette Frotvedt) gjennom en noke fattigslig og grå studentkvardag, der ho dagdrømme stadig vekk. Plutselig treffe ho en sjarmerende kar (spilt av min medstudent i drama, Jan Erik Gabrielsen), og Amors piler treffer begge midt i fleisen...akk og sukk så romantiskt!=) Men etter ei tid i lykkerus og forelskelse snike kvardagen seg sakte tilbake og det e på tide å drømme igjen...;)

Enjoy=)

Diverse sjøllaga videoa/musikk i vente...

Syns det va på tide å spre arbeidet mitt litt! Ellers e det jo litt fåfengt? Å produsere ting kun for min egen del liksom? hehe...ja uansett så kjem eg til å legge ut følgande framover:

  • Kortfilmen "Grønnere Gress?", som e laga av norskstudenter ved HiB. Eg har produsert musikken til filmen! Va veldig kjekt å få være med på prosessen:) Filmen handla om å drømme seg vekk i kvardagen, noke vi vel alle gjer i ny og ne! (Akkurat no for tida drømme eg om meir penga på konto f.eks:P) En herlig godbit på en 6-7 min ditta her, verdt å få med seg;)
  • Musikkvideoen min "Wondering". Den e laga i forbindelse med dramastudiet mitt ved HiB, og både musikk og video e spilt inn og produsert sjøl, og med litt filmehjelp av Janie. Sangen skreiv eg høsten 2009, og den handla om å våkne etter en "dvale" og innsjå at livet ikkje e heilt slik en skulle ønske.. Man går rundt og drømme, men man klare ikkje gjøre noke ut av drømmane eller ambisjonane sine fordi en mangla trua. Både filmen og musikken e ganske uperfekt for å sei det sånn, men sia eg gjor alt sjøl e eg ganske fornøgd likevel:) (En del hakking enkelte plassa, noke som oppsto etter konverteringa av fila..)
  • Birds første innspilling: "Yellow" av Coldplay. Spilt inn av meg og Janie en kveld vi satt og øvde sammen for ei tid tilbake...Alt e spilt inn på ett spor på GarageBand, så lydteknikarane der ute får bære over med oss;) 
  • Need you, en låt eg skreiv som 15-16 åring dedikert til bestevenninda mi, Elin=) Har en video av meg der eg framførte den i bryllupet henna i fjor sommer!
  • + anna snadder etterkvart? Kanskje noke fra dramaeksamenane, ken veit? hoho...spennende blir det indeed!;D
♥Birds♥


Janie leika proff fotograf!;)


Haha...i en av dissa filmane får dokke sjå meg leike ballerina også gitt...noke eg ikkje e så veldig trent til!

Litt seinare i kveld starta eg på skikkelig vis, ved å legge ut sjølvaste kortfilmen=) hehe, etter det går det bare nedover.... Stay tuned!

Gler meg til å hente dinna her seinere...=)


I går fikk eg meg nemlig ny mobil av mi kjære, snille mormor!! En HTC Tattoo=) Et sårt etterlengta og nødvendig kjøp, i og med at eg no bruka en gammal reserve-mobil etter eg klarte å drukne den forrige:P (kløna sjøl!) Reservemobilen e udugelig...vara kun i 2 min med snakk før batteriet e dødt:s Skal bli så godt å snakke i mobil uten enten å stresse som en gal med å formidle beskjeda eller måtte sitte med laderen i... Særlig e det greit med ny mobil når eg skal på ferie, ser ikkje for meg det e digg å miste venninna si og stå aleine ute i gatene med dau mobil!

Måtte såklart kjøpe den uten abonnement sia den gamle mobilen e låst til Tele2 til desember, suuurt...MEN lykka i ulykka så fikk eg dinna søte saken her til en veldig god pris fordi eg tilfeldigvis kjente han som jobba der eg kjøpte den! All takk til han=) Bir uvant å bruke touchskjerm, men det e vel en vanesak;) Gler meg til å bli bedre kjent med dinna saken her iallefall! Må vente til ikveld med å hente den, for den måtte låses ut av Telenor for å kunne brukes av mitt Tele2-simkort.. Blir digg med ny mobil, hurra!:D
(håpe eg klare å unngå å ødelegge den bare.. hehe)

Dagens Godlåt =D

Ja, det e ikkje overraskende Lars Vaulars "Solbriller på"!! Passa jo ypperlig i forhold til forrige innlegget mitt;D

Eg må ha, eg må ha SOLBRILLER på B-)

I anledning det nydelige været vi har her i Bergen idag finne eg det passande å blogge litt om solbrillene eg har;) Det har en tendens til å hope seg opp en del med forskjellige par oppigjennom åra, i og med at eg finne det for godt å kjøpe en del nye par for kvar sesong! I år har eg allerede kjøpt 4 par, og det kan fort bli enda fleire:P Går å sikla på nye heile tida..hehe, mykje fint å finne i år!
Her e dei brillene som henge over speilkommoden min! Sjøl om ikkje alle e solbrille da..har et par "nerdebrille" og et par 3Dbrille inni her også...Og ditta e såklart ikkje alle eg har;P

Et av årets "investeringer", fra H&M! Lika godt fargane på dissa..

Haha, her hadde eg det fole løye! Dissa e òg fra H&M

Noken i deilig blåfarge her...fra BikBok

Ditta e riktignok ifra i vinter, men pytt: Dissa stripete brillene e fra BikBok òg

Mmmmm...nyte årets første is her..fra april ditta! Solbrillene e kjøpt i fjor trur eg, på ICHI truuur eg

Samme brille som et stykke ovenfor! Trur ditta må være favorittparet, elska stilen på dissa! Fra H&M såklart! Slenge ved ett til bilde av meg og dei eg, fra helga:

(Ute på båttur i Lysefjorden, herligt!)

Avslutta med enda et snedigt båtbilde, ditta e fra Samnangerfjorden! Brillene kan eg ærlig talt ikkje huske kor e fra, men tippa dei e over 2 år gamle uansett... Livet e herligt når man e ute i båt altså!!=) Men ser eg mangla redningsvest her...beklager det:P Oppfordra såklart alle til å kjøre safe på sjøen;)

Ha en strålende sommerdag, med eller uten solbriller på=)

Mojito à la Klinka og Karina

Eg kan bare sei det no først som sist: Min definitive favoritt på drinkfronten e MOJITO!! Da helst akkurat den mojitoen som eg lærte å lage av mi kjære venninde og sambuar Karina=) NAM, den e megagod!!;9 Om du som lese e over 18/20 så prøv den gjerne slik vi gjer, men ellers så e den også vel så god uten alkohol:)
This is what you need:

Lime
Peparmynteblad
Sugar (man velge sjøl om man vil bruke brunt eller kvitt, eller begge dele)
Tonic Water
Sprite
Sprit (rom eller vodka, vi bruka som oftast sistnevnte sjøl om det originale e rom)
Ei sleiv til å mikse med
Isbitar (om man vil ha det kaldt)
Glas og sugerør såklart;)


Framgangsmåten e ganske så enkel og grei: 

Først skjære man opp en lime i 4. En av båtane skjære man opp i to og kasta i glaset. Deretter putta man en god del peppermynteblad oppi, ilag med en god dæsj sukker! Så skal man trå til med sleiva og mose innholdet i glaset til limen har gjort det til ei passe fuktig masse. Så e det å tilføye den flytande veska, da enten med eller uten alkohol. Om med så e det vel snakk om en liten slant, kanskje ca 2 cl (kan jo smakes til, det skal ikkje smake alkohol igrunn). Ellers e det smak og behag kor mye man vil ha av sprite´n og tonic wateren.. Eg pleie å ta sånn 50/50 av hver. Deretter kan man putte oppi enten knust is (best) eller isbita ved behag og behov, og dandere det heile med et sugerør eller to!=)YummiYummi...Eg eeeelska peppermynte!!!

Og ja, et lite peppermynte-tips mot slutten her: Om du har tilgang til en utenlandsk butikk (som eg ofte kalla så fint for "jallashappe") så gjør du meget lurt i å kjøpe peppermynten her framfor på vanlige dagligvarebutikka! Her får du en stor og fin kvast med store, fine blad til bare 15kr. Om du kjøpe på andre butikka må du regne med å kjøpe ei "potte" (altså med jord og heile pakka), der blada på planten ikkje kan måle seg i verken mengde eller størrelse med den andre + at prisen e dobbel:P Et lite tips bare;)

Good luck, og NYYYT!

Miss Dolly Duck

Heftige låta fra MGP 2010=D

Saksofon e så sykt sexy;D Bare sjekk ut min nye helt på saksofon her! Blir heilt ør i toppen av dissa movsa hanna eg, haha!!:


Ok, eg måtte innrømme at det va temmelig arti å sjå på MGP sist helg sjøl om ikkje Lithauen kom videre til finala;P Dei sangane eg likte best i finala va definitivt dinna ovenfor, fra Moldova, og Frankrike sin heftige sommerlåt! Digga dansinga og rumperistinga til Jessy her, hoho:


Dissa to sangane e definitivt på mi spilleliste i sommer=D

Rock down to electric avenue


Søtt vs kult, en stil eg godt kan like;) Da tenke eg både plaggmessig og fargemessig: Svart vest og shorts kombinert med søt hjerte-strømpebukse og pumps, samt svart mot lysegult! Kan gjerne kombineres med kjekke solbrille og ei tøff skinnjakke:) Et antrekk man kan tusle rundt i om dagen i byn eller på kveldstid ute på rek...Eg har prøvd både två og da funka bra;)
Slenge ved en artig truddelutt eg fant på youtube, som eg va galen etter mot slutten av 90-tallet, i mi fordums ungdomstid...=) Check it out!
Haha, måtte bare legge ved ditta her òg..ser heilt lost ut!

I kveld skal det rockes!! Har fri til fredag=D Kos doke òg!
hits