juni 2012

GOD SOMMAR!

Er vel på sin plass at eg ynskjer alle som måtte stikke innom her ein riktig god sommar!! Eg kom meg opp til mine kjære på Søre Sunnmøre igårkveld med båten, og idag skin sola her på Åheim:) Sitter ute og solar meg på verandaen for øyeblikket, men mon tru om eg må trå til og luke litt bed etterpå..sånn for å gjere meg sjølv nyttig mens eg er heime liksom. Men blir jo brun av slikt òg;) Får slenge med nokre bilete frå utsikta vår, sjøl om dei vart tatt ifjor sommar og noken er frå utpå kvelden. Elskar å komme heim til det rolege livet mellom fjord og fjell her oppe, så skal nyte Sunnmøte så godt eg kan desse vekene eg er her! Håper alle sammen har ein fine start på sommaren=)

Kramkos från en blid tjei








Verdas finaste Sally-pus!! ♥

Og mine finfine systre ♥♥

OMG I DID IT

Jepp. Då var det "min tur" til å ta ein side-cut! Og det føles fantastisk=D Har lyst å barbere av meg meir nesten, he he. Men det får bli med det her foreløbig. Var på frisøren igår for første gang på godt over et år (!) og hadde mildt sagt ein heftig ettervekst! Etter å ha stripa det ein del lysare var planen å berre stusse dei sjukt slitte tuppane før eg var ferdig. Då fekk eg lyst å gjere noke litt crazy, og endte opp med dette her;) Og det fantastiske er jo at ein kan velge når ein vil vise fram side-cuten..ellers er det berre å slenge skillen den andre veien:)




LØVENES KONGE

No skal eg straks avgårde til Ytre Arna og Bergen Musikkteater. I kveld har vi nemleg andre framvisning av Løvenes Konge! Søndagen hadde vi premiére, og det gjekk kjempebra=D Stolt av å være instruktøren til den gjengen her, mange flotte talent i den gjengen skal eg fortelle;) Så om noken er interesserte i å komme og bor i Bergensområdet så spelar vi ikveld frå 19.00 og på søndag frå 16.00!

HAKUNA MATATA!



Bilete tatt under generalprøva søndag, ikkje alle har fullt kostyme enda. Søte som berre rakkaren!

TOUCHED FOR THE VERY FIRST TIME

Jepp. Det her var første øvinga vi brynte oss på Samantha Fox sin slager "Touch me", og det kan muligens merkes! Men syns den videoen her var litt morsom, og morsomme ting er til for å deles?

Lik gjerne Ukuleleorkesteret på facebook her: 

https://www.facebook.com/ukuleleorkesteret

SNEAKPEAK

(Litt dårleg bilete, men that´s what sneak-peaking is all about?)

Her er tre av mine beste kjøp ever, eller i hvert fall i Berlin, oppsummert i eitt bilete:


Vintagejakke kjøpt på Humana (stor secondhand-shop), glitterveske frå Mango og sølvbukse frå H&M.

FEEL THE LOVE

Ya man. This is good shit!

BACK FROM BERLIN

Da e eg tilbake fra Berlin, og eg har hatt en finfin studietur=D

Derav 0 "bløggjing" den siste veka, det har eg rett og slett ikkje hatt tid til!

Har lagt nærmast i koma etter eg kom heim for noken tima sidan, no e det ekstrem oppussing på gang! ...på TV altså.



hits