juli 2010

I morga drar eg til Kristiansand=D

I morga, rettere sagt klokka 17.20, letta eg med et sas-fly mod Sørrrlandet=) Skal sei eg gler meg!! Eg gler meg til å vandre rundt i dei idylliske sørlandske omgivelsane, nyte å ha fri heilt til mandag, spise masse jordbær og is, sjå nye plassa, høre den deilige sørlandsdialekta rundt meg...akk og sukk som eg idyllisera no! Men hovedgrunnen til at eg gler meg e selvfølgelig at eg får sjå mi kjære Kristine igjen! ♥ Eller skal eg sei DailyDreaming? (www.dailydreaming.blogg.no) ;) E lenge sia eg har sett ho no, så det skal bli staseligt! Det blir også supert å møte Janie og gjengen henna fra Os, som dro nedover til Arendal idag! Hadde gjerne blitt med dei, skulle eg ikkje jobbe nattevakt (som eg gjør no...derfor eg sitte å babla, for å holde meg våken!)! Herligt e det iallfall at dei òg skal til Sørlandet, for dei skulle egentlig til enten Danmark eller Sverige. Så i dagane framover blir det Sørlandsk sommerferie på oss, med hytteliv, Kaptein Sabeltann, Julius, rægor (reker), Kardemommeby, sørlandsis, latter og sang! Tjollahei!

Aaah...Kristiansand...superkoslig by!!

Jippi, Kardemommeby!! E egentlig der eg høre til...Eg meina alt man trenge e en god, gammel Kardemommeby-lov! Det enkle e ofte det beste;)


En tur til Arendal blir det nok også, for å møte Janie og gjengen=) Riktignok litt utafor byen, i noken hytte der;)

(Innrømme forresten gladelig at eg har stjelt bilda fra google...sånn blir det når man bruka jobb-pcane..orsak!)

Blondie

Yes, sist fredag da eg skulle på fest va det på tide å kjøre 80talls igjen! Siden eg no e blondere enn blond så blir eg såklart ekstra inspirert av Blondie, og særlig frontfiguren i bandet Debbie Harry=) Fant dinna kule toppen på H&M for ei tid tilbake og lot den "styre" resten av antrekket! Den passa fint ilag med en svart shorts og noken wedges, svarte likeså. Sia toppen va veldig laus og avslørende passa det fint med en undertøysaktig blondetopp under. Ja, og det blei faktisk sånn at eg valgte å kjøre litt frik ang. ørebobbane òg; med én lang strass-øredobb og en liten diamant i det andre øret. Sært, men sant. Nettingshanskane toppa det heile, eller vent: nei, det gjorde visst David Bowie- dongerijakka eg arva med mamma! Tada, eg va herved byens største og mest hengivne 80-tallsgeek! 
80s lenge leve! 

Antrekket:

Blondie-topp: H&M
Shorts: Voice of Europe
Blondetopp: H&M
Wedges: Monki
Nettingshanska: H&M
Lang øredobb: H&M (selges såklart i par, heh)
Diamantøredobb: Glitter (likeså)


Jakka som eg arva av mamma, yndlingsjakka mi ♥ David Bowie e tøff! (gammalt bilde)

Jag e inte full, jag e bara blond...

Halshugget

Posera foran tomflaskene

Tafsa på Blondie-dama

Ja, må vel legge til at eg kom på Dagens Outfit-bloggen med ditta bildet/antrekket!!=) Elska den bloggen, så det syns eg va veldig kjekt!! ("Too Blonde", ja det kan man faktisk si!)

Sjekk ut mer om det innlegget og besøk den fantastiske bloggen her: http://dagensoutfit.blogg.no/1280163201_too_blonde.html

OPUS-FEST=D

Kort om Opusgjengen: Vi e en gjeng som har jobba ilag eller fremdeles jobba på Café Opus på Bergen Storsenter. Vi har òg fleire "medlemma" som ikkje kunne komme på akkurat dinna festen, men dinna kvelden va det altså: Lene Marie, Aleksander, Anja, Marte, Camilla og meg! Og vi klare fint å skape nok liv ilag skal eg sei:) Anja og Camilla skal flytte til Oslo og Ørsta(!) til høsten, kjem til å sakne å ha dei i Bergen! Vi skal nok klare å holde kontakta;)

Det e alltid duka for mykje liv, vill dansing, intime avsløringa og gulvberøring med heile kroppen når Opus-gjengen slår seg ihop i dei seine nattetima! Fole kjekt har vi det iallfall=D Sist fredag åpna Lene stugo si for oss for n´te gang, kjekke pia! Eg kom riktignok rett fra jobb, sliten og trøtt, og vakje der før i halv 12 tida, men neimen fikk eg ikkje igang partymoduset eg òg! Når eg kom inn va det Shakira på full guffe med "WakaWaka"-sangen, og alle sang og dansa til såklart;) Må sei det va utrulig kjekt å sjå igjen gjengen, og samholdet va stort sett det samme som det alltid har vore! 

Vi kom ikkje oss ut før nærmere to, og planen va å bare kjøpe nattmat og tusle heim..men så vart det etterkvart en tur innom Kvarteret for å rekke ei siste øl, eller tre..? Speilrefleksen fulgte med og hold ut heile kvelden han òg, så ditta her va noke av det han fekk med seg av festen:


Vår kjære vertinne Lene

"Dans, dans, dans nedpå gølvet! Legg dæ ned å bare..."

-Diskusjon?! Neeeida, på Opusfest e det ingen krangling, bare harmløs synging og dansing!

Lene gjemmer seg bak Alex, som gladelig poserer;)

Miss Blondie tøffer seg

Alex, "modellgutten", har blitt pynta på med glitter som det seg hør og bør når resten av festdeltakarane e jenter=)

Innøvde moves

Med hatt på hodet og lukkerdeksel i handa

Æ å Camilla ♥

Romantisk aften

Søte blomster-Marte

Eg posera i antrekket mitt og leika modell mens Anja leika fotograf;)


"U can stand under my umbrella..ella..ella...eh..eh..ehh"


Ojojoj! No begynne det å bli litt vel heftig her!;)

UTE:

Vi fant en fancy vegg på det nye utestedet "U" som Marte måtte pose foran!

Alex e som regel alltid blid og fornøgd:)

Med øl og vin blir formen fin...trallala


Avslutter med et bilde av Marte i storform=)

RockaBilly


"I LOVE ROCK AND ROLL"
- Eller iallefall stilen;) Etter å ha farga håret platinablondt følte eg ikkje akkurat for å gå i pastell eller babyrosa for å "definere" stilen den veien...ei heller ville eg kjøpe meg noken vulgære og utringa minikjola med strassdetalja på fra fashiondiva.com! Nei, da va det best å satse på en røffere stil syns eg.. 

Antrekket består av:

Skinnjakke
Madonna- Tskjorte
Lange sølvøredobba
"Nettingshanska"
(H&M)

Knytta transparent skjorte med silkedetalja
Skinnskoletta
(Monki)

Dongeribukse
(Gina Tricot)

Armband
(Indiska)
 
"...put another dime in the jukebox, baby..."

Vidundring

Haha, særs passande overskrift for det eg no skal skrive om! Temaet e nemlig "undring". Så "Vid" (da meint som åpen og frigjort) + "undring" blei til...ja doke ekje så lost at doke ikkje tar tegninga;) Sitte nemlig på jobben (som eg pleie å gjøre i disse dager), og sia det til tider e en rolig jobb der det skjer såpass lite at eg kan tillate meg å fordjupe meg i andre ting, så har eg sutte å lest diverse artikla fra www.fritanke.no. Sånt som eg lika! En av artiklane eg har lest handla om nettopp undring, ka det innebære og korleis vi forholde oss til dinna aktiviteten. Syns den va veldig spennende og vil dele den her om noken skulle være interessert i emnet: http://www.fritanke.no/KOMMENTAR/2010/Har_religionene_monopol_pa_undring/ For e det sånn at religionane har monopol på undring? Det vil sei; må vi alltid tillegge noke åndelig, gudommelig og "hellig" i alt det som skjer som vi ikkje enten veit eller kan forklare?

Eg veit sannelig ikkje heilt ka eg legge i begrepet "undring" sjøl.. Eg har det siste året grubla ekstra mykje over ka som e meininga med ditt og datt, og om det fins noke meir enn livet her osv... Eg håpe jo det, for all del, men eg trur ikkje vi menneska e i stand til å fatte alt og vite fasitsvaret...mye av det som irritera meg litt i møte med overbeviste religiøse, eksempelvis kristne, e at dei e litt bedrevitende i måten dei forholde seg til en i diskusjona...plutselig kan enkelte begynne å sitere bibelvers til deg istedet for å svare med eigne ord og komme på eigne svar..og det provosera meg veldig. Eg vil for min del forholde meg åpen til ganske mye, men eg e også blitt ganske kritisk til endel spørsmål etterhvert, eg innrømme det..Og eg innrømme at eg langt i fra veit alt og e superintelligent sånn sett. Men å sei det om seg sjøl trur eg e en god ting? Å innrømme at man ikkje veit stille en i et ydmykt lys, der man e åpen for å lære noke nytt. Og det e på en måte da man "veit" mest òg? Som det sto på russekortet mitt for 5 år tilbake:


"Det e mykje eg ikkje veit. men sia eg veit at eg ikkje veit alt, så veit eg på en måte alt allikavel?"

 

Bilde tatt på Amalfikysten juni 2010

The Waterpipes


Eg og Elin gikk litt amok med speilrefleksen sist vi va på Vågen og røykte vannpipe!;D Vannpipe med eplesmak ekje så verst altså, men eg vil minne om at det e 18årsgrense på sånt! (iallfall i Norge;P)

 Her e noken av shootsa:
Ha en super lørdagskveld alle gode folk der ute=D Eg tar en rolig kveld med skjønne Kine, vi skal på kafé og seinare på kino og sjå Shrek 4;) 

Me snakkes!!

Kjekt!=D

Blei ikkje solings på meg likavel, va så treig å komme meg ut døra isted at eg droppa det! Men sjekka posten, og der låg Woman! Alltid kjekt det=) Da har eg noke å gle meg til å lese på når eg kjem heim fra gåtur med Karina;)
Hurra! 
(Gammelt bilde, pga pissdata/-bloggprogram ikkje vil laste opp nyere bilde...får laste opp nye bilde seinere heller)

Der ja:

Totaltrim-tips!

 Kom nettopp fra en lang dag på jobb og skal rett ut igjen for å ta sol og deretter gå på tur og trimme skrotten. I påskudd av det legge eg ved ditta vannvittige klippet fra KLMs glanstid!! Ditta e det eg kalla herlig humor=D Eg e ganske oppløfta no kjenne eg, syns det va digg at skyene endelig ga plass til litt blå himmel også her i Bergen;) Ønske dokke alle en flotte kveld, enten det e fint vær hos doke eller ei ♥

Gratulerer med mopedlappen, Markusbror!!

Vil benytte anledninga til å gratulere min kjære lillebroder Markus med mopedlappen idag! Sto med glans=D Og så måååå eg insistere på at du e forsiktig når du snart får deg moped og kjem deg på veien! Trafikken e, som vi alle veit, en farlig plass kor man må passe på heile tida og ikkje ta unødvendige sjansa!! E jo glad i deg veitdu ♥

Klemmer fra ei bekymra, men stolt storesyste;)

Platinablonde meg

Ojoj, no e eg vel blitt så BLOND som det går an å bli!! Rett og slett platinablond, noke eg aldri heilt har vært før! Hahaha, e veldig rart og uvant, og tippa mange vil syns at ditta va å gå litt over streken? Men da skal eg sei det; at det drite eg rett og slett i, eg syns ditta her va artigt eg;D Det e kjekt å frike litt ut og prøve nye ting av og til. Uansett e ditta her mykje bedre enn å ha det stygge gul/oransje skjæret i det, aldri igjen sei eg berre... Fikk ikkje tatt skikkelige bilde for øyeblikket, får nøye meg med noken rare og ustelte photobooth-bilde...så ikkje døm for hardt:P Eg skal nok klare å få håret til å rocke litt meir en anna gang!;) (Til høgre ser eg f.eks ekstra fjong ut, eg prøvde mitt aller beste for å få fram "platina-looken" her, haha)

"RUN DMC"- Tskjorte fra H&M

På med hatten!

Joda, blir nok til at eg "krype til frisørstolen", som eg så fint sa det i forrige innlegg! Idag bleika eg nemlig håret, eller rettere sagt skulle eg bleike etterveksten, men resultatet blei ikkje akkurat perfekt:P Litt for mye gulskjær for min smak, eg vil ha en så kald farge som mulig! Så imorga tidlig blir det nok til at det første eg gjør e å ta på meg hatten og komme meg bort til frisøren i håp om "tilgivelse for mine synder"...Blir flaut, men eg e nok ikkje det eineste tilfellet som har hatt noken uhell med heimefarging;P Hehe...så eg overleve vel. Auau.

TAKK OG LOV for at eg hadde den kjekke bowlerhatten min i nærheten idag, eg som skulle i selskap og alt!=) Va bestevenninna mi Elin, som holdt overraskelsesselskap for mannen sin Olav! Han blei 30 år idag, Hurra for han;D Masse godt der, bolla, kake, is, frukt og bær, nammenam! Eg baka min gode, gamle eplepai, og den blei godt mottatt og heilt slukt, godt fornøgd der;) Eg hadde på meg hatten under heile selskapet, og det gikk umerkelig bra! Ville helst unngå å hilse "God Påske, kykkeliky!" til folka ved å ta den av=P Nei, imorga skal det kaldvaskes, og alt det gule skjæret skal vekk, vekk vekk! Gler meg.

Legge ved litt bilde fra bursdagskalaset eg, sjøl om eg ikkje har så mange.. (Va heilt fullt i leiligheta, men tok bare bilde på kjøkkenet omtrent)
Meg med hatten, Elin, Jeanette og Gunhild=)

Bursdags"barnet" Olav, godt fornøgd med den hyggelige overraskelsen!


Eplepaien min! Oppskrift og framgangsmåte finne doke her om ønskelig: 

Ha ei god natt, og ønsk håret mitt lykke til imorga, heh...
=)

Prince of Persia

I går va eg og Karina og såg "Prince of Persia" på kino. Hmm..ka skal eg sei om filmen mon tro... Kjenne eg e litt delt! På eine sia likte eg den og vart underholdt, på den andre sia sei kritikeren i meg at den va litt for forutsigbar og klisjéfylt! Men pyttsann: Eg vart no underholdt, så den va god nok for meg:) Til helsike med den grinete kritikeren, hehe... Mange bra effekta og stunts der iallfall, ingen ting å si på det akkurat!;)

I dag e planen å få rydda litt, handle, bake eplepai og dra på besøk, og seinere få besøk av mormor på kvelden:) Og en ting til: Bleike håret, wuhu! Ska gjere det sjøl dinna gangen faktisk..e så drittlei etterveksten, føle meg som ei grå mus..og orka ikkje tanken på å dra til frisøren, hehe..føle meg alltid så stygg når eg sitte i den frisørstolen altså..dyrt e det også! E vel sistnevnte grunn som gjør at eg tar blonderinga i egne hender, bokstavelig talt. Får håpe eg ikkje svir av det stakkars håret mitt no da=P Resultatet kjem vel for en dag! Om det blir heilt totalt håplaust får eg krype til frisørstolen heller.

Ja, bildet ovenfor e veldig tilfeldigt, pga fikk ikkje til å laste opp bilde fra idag av en eller anna grunn. Men traileren syns eg kan passe greit inn, særlig med tanke på overskrifta:

BlackJack

Svart e jo en udødelig klassiker, og her e mine nye svartkledde favoritta:

Skoletta og wedges fra Monki=) Dei kan å posere! SOM eg gler meg til å vandre i dissa;D
 

Dinna deilige, transparente skjorta med silkedetalja fra Monki:

Bowlerhatten min fra H&M:

Den stripete strømpebuksa mi fra BikBok:

Og så dissa her da, guri så eg digga dei:) "Halv-nettingshanska?" fra H&M.
 Iallfall: dei fullføre en rocka og kul stil med glans!
Tummel upp, definitivt ;D


Elgitar-smykke fra Asos.com


Svarte sløyfer i håret e òg et kult alternativt, enten som hårband eller hårstrikk! 

Fra BikBok og Monki

No ekje eg sånn veldig fan av å gå i heilsvart fra topp til tå heller, så tenke egentlig å kombinere alt ditta svarte med noke lyst eller fargerikt, og gjerne noke i denim=)

Hybelkaninene angriper!! ;D

Hohoi, nei ingen kan komme å påstå at eg og mi kjære sambuande venninde Karina ikkje har det morsomt ilag!! =D At vi kalla oss "Hybelkaninene" e vel bevis nok for vår sære humor?;)
I dinna hysterisken filmsnutten her har vi leika oss i PhotoBooths drømmehage! (OBS: eplepsianfall kan forekomme og filmen bør ikkje sjåast av dei med for høgt blodtrykk!)

Kos dykk, og le gjerne med;DWorkout på badet

Eg har bestemt meg for at NO skal eg bli sterk som en bjørn! Iallefall som en liten bjørnunge;) Viktig å ha mål og ambisjona i livet jah! Derfor tok eg fatt på badet i går kveld og hadde ei massiv styrketreningsøkt før eg køya! Først tok eg 50 situps på badematta, fra side til side med beina i "sykkelbevegelse". Deretter sykla eg i samme tempo og telte til 50 imaginære situps mens eg holdt hodet oppe og såg i taket. Deretter tok eg 50 nye situps lik første runde. Vart hard jobb for magemusklane det=) Men ikkje nok med det: Eg tok 20 imaginære (dvs uten vekte eller stang) kroppsløft, der eg liksom "trakk meg sjøl opp" ved å spenne alle musklane i overkroppen og dra armane nedover som om eg drog meg sjøl opp et fjell...øhm, ja..kanskje eg vise ditta på en video en gang så det blir forståelig? (eller..neppe) Og enda hadde eg meir på lager: Eg "spurta" i minst en halv sang til slutt! uuuh! Hehe, dvs latesprang..til CC Cowboys sin "Tigergutt" faktisk, som spelte på radioen akkurat da! Så tenkte eg samtidig med refrenget: "Eg e så RÅ, RÅ, RÅ...DØDSRÅ, DØDSRÅ..!" (Legge ut sangen nederst eg, et godt musikktips det!)

(Har pause på jobben no, der vi har elendige pc'a...derfor ser det ut til at bilda eg legge ut no blir mikroskopiske...men får endre på det ikveld når eg kjem heim heller..jaujau. Bilda e særdeles pene i større tilstand;) Spanande!)


Muskla? Eg ser vel kanskje ingen akkurat no, men det e fordi eg e nærsynt? Iallfall skal eg få større biceps enn som så!Meg på badet...naken? Det e det berre eg som veit svaret på, haha

Arabiske morsomheter=MÅ-SJÅ!

Fant dinna her på youtube og syns den va ustyrtelig morsom, + litt "AU" å sjå på ;D Skal sei araberane har god humor, og slettes ikkje så "uptight" som man gjerne skulle tru;)

DizzyLinn

Tenkte berre eg skulle informere om at i kveld, ja da røykte eg vannpipe for fyrste gong;) Va en kjekk gjeng beståande av meg, Elin, Sara, Lana og Agathe som satt i bakgården på Vågen fetevare. Vi tre fyrste som vart nevnt røykte vannpipe med eplesmak, og eg skal sei at det va en spesiell opplevelse;) Vart litt rusa kjente eg, sikkert litt pga at eg e nybegynner i faget! Va veldig god smak på det, vart litt overraska der.. Trur muligens det blir meir vannpipe på meg framover, Elin har nemlig ei eiga, hoho! Funka sikkert knall på vors og nach ditta her.

Etter vannpipe-røykinga drog alle jentune på nattåpent-shopping i byn! Sjukt mange folk overalt, rein galskap;) Va innom Janie på Monki der eg fann meg noke lekkert eg får vise ein anna gang. E meget fornøgd med kjøpa;D

Bortsett fra dei nydelige bilda eg fant av div vannpipe på google blir det dårlig med bilde fra meg og mitt liv idag...det får man ha tilgode til andre dagar=) No e eg litt svimmel og skal legge meg..skal tross alt tidligt opp imorga og jobbe heeeile dagen. (13,5 timers vakt, indeed!) 
Ønsk meg tillykke

ROMA

På tide å sjå tilbake på min og Karina sin lille ferietur til Italia igjen! Vi va der fra 17. til 24. juni, så snart en måned sia faktisk! Har jo en del bilde som kan være meir eller mindre
verdt å legge ut derfra;)

Vi va i Roma i tilsammen ca 4 daga (2 daga i starten, så en tur til Salerno før vi dro tilbake og va der dei siste 2 dagane), og på dei dagane fikk vi sett og opplevd mange forskjellige side ved dinna fargerike og spennende byen, også kjent for romantikk og dei mange frieria som blir gjort her. Vi opplevde ett, eller dvs vi overvar et som ikkje angikk oss da, haha..sku tatt seg ut! Kor det fant sted røpe eg lenger nede;)

Romadag 1: 
Eg og Karina ankom Roma i tre-tida, og kom oss til hotellet ganske kjapt. "Hotel Sivigila" syns eg å huske det hette, låg rimelig nært Temini (togstasjonen)..men for et møllspist hotell altså, va skikkelig gammelt og sikkert ikkje pussa opp på 30 år:P Ganske mørke rom, og va muggsopp på  dusjforhenget! Så ikkje et hotell vi vil anbefale:s Vi hadde bestilt på nettet i forkant her for dei første to nettene, og det va ganske dyrt òg iforhold til ka vi fikk for valutaen. Det såg SÅ mykje bedre ut på bilda på nettet (som vanli), og der låg til og med anbefalinga der fra andre som hadde besøkt hotellet, så da trudde vi vi skulle være trygge. Men neida, det va skuff. Men vi tok det med godt mot, vi skulle jo være ute mesteparten av tida uansett;P 

Spaserte rundt omkring i sentrum på kvelden, måla våre va å få med oss iallfall Spansketrappa og Trevi-fontena, som e ganske så flotte plassa man ved fleire anledninga har sett i div. filma oppigjennom historia! Og etterkvart fant vi fram til begge plassane:) Blei såklart litt italiensk is på oss på veien, og så åt vi i nærheten av Treviplassen der. Men makan for noken innpåslitne kelnera som va der..huff, hata når dei skal begynne å snakke dårlig norsk til oss, sånt får meg til å føle meg som en hjernedød turist:P Kanskje ser eg sånn ut, men la meg få fred for pokker...! Go away. Jaja, uansett: Det va veldig fint begge plassane og skikkelig koslig stemning, tross i overkant mykje folk... Og jauda: Ved den berømte Trevifontena skjedde det et frieri, overraskende nok.. Mykje klapping og jubel etterpå, flott det! Nokre bilete må man òg vise til:

Spansketrappa

Trevi-fontena

Romadag 2: 
Dinna dagen gikk for det meste med til å spasere rundt til forskjellige severdigheta i byen, som Colloseum, Forum Romanum, Palatinerhøyden, Vittorio Emmanuele-monumentet, Piazza Navona, Vatikanstaten og Peterskirka, Castel d´Saint Angelo og Pantheon. Mange plassa å rekke over ja, men dei fulgte ganske
på rekke og rad på den løypa vi hadde lagt opp. Gikk heile veien, og som eg nevnte i mitt forrige Italiatur-innlegg så va gnagsår et fenomen det ikkje gikk an å styre unna for min del:P Måtte kjøpe med slippersa underveis, men selvfølgelig klarte dei ubrukelige beina mine å få gnagsår av dei òg, hehe..jadda, sånt høre vel med. Compeedplaster blei min nye kompis på turen! Bør vel tilføye at vi ikkje va innom skikkelig på alle plassane eg har nevnt, for det meste stoppa vi bare opp utafor området/bygninga/monumentet. Vi naut en is på Piazza Navona-plassen og åt middag utafor Pantheon, begge to veldig koselige plassa eg anbefala folk å besøke!♥ Pictures, of course:

Åh, skulle gjerne hatt en sånn snerten bil sjøl!=)

Karina e enig...

Piazza Navona, med sine tre fine fontener! Kosligt:) Naut en is her.

Den dere "Vittoro"-fontena..Flott statuesamling her! Fikk ikkje med vatnet her, men det va rundtom

Foran Vatikanet, meget spent på om eg blir frelst av å tråkke inn på holy ground!

Med Karina ved mi side på Petersplatsen

Karina lar seg ikkje frelse, sjøl midt foran Pavepalasset

Eg derimot, lettpåvirkelig som eg e, e heilfrelst med ein gong eg pustar inn den heilage lufta på plassen!

Nam, så deilig teit eg såg ut! Foran Colloseum står eg iallfall.

Jah...måtte stoppe opp en del ganga og pleie dei skrøpelege føta mine!

Nyydelig bilde...men god brus! Mmmm..kvifør hekje vi den i Nøreg?

Romadag 3:
Vi kom tilbake fra Salerno litt utpå dagen og fant oss et veldig OK hotell nært Termini, til en mykje finare pris enn det forrige møllspiste...;) Vi handla litt og utpå kvelden kom vi oss ut på en liten spasertur rundtomkring. Karina va dessverre småsjuk, så blei ikkje så mykje action da. Her e litt diverse "kveldsbilder" av Roma:
Romadag 4:
Fjerdedagen va på mange måta lik dag to: Det blei mykje gåing rundtomkring, men heldigvis ikkje så mykje gnagsår som sist;)  Målet vårt va dinna gangen å komme oss til Trastevere og Campo de Fiori. Trastevere viste seg å være en veldig koslig del av byen, med mange små søte gate og sjarmerande restauranta og butikka rundtomkring. Huska eg åt meeeget god mat her!! Og fikk makka meg til å skrive kort og sende heim då...at last! Va innom Campo de Fiori på tilbakeveien, men da va det oppryddningstid der etter markedet så vi kom ikkje til "glanstida" på døgnet da nei. Deretter bar det til hotellet igjen for å stelle oss til den siste kvelden.


Måtte fjase litt i gatene i Trastevere

Sweetheart

Karina va kartansvarlig for det aller meste!

Pustepause..gåen i beina, dei ser opphovna ut:P

Meg med ei søt lita kirke i bakgrunnen...kirker overalt!

Kjærleik

Carina betyr "søt" på italiensk;) Not bad at all!Vi dro tilbake til Campo de Fiori på kvelden. Skulle møte en bekjent av Karina, som va ifølge med en anna gjeng. Bra stemning på Campo de Fiori på dinna tida av døgnet=) Sat på en pub der ei stund, før vi tusla videre og skulle på en nattklubb som låg langs Romaelva. På veien tok vi mange artige bilde for å gjøre turen meir interessant...check it out;) 


Trallala..FlowerPower

Spegelblankt


Her ligna eg på mamma av en eller anna grunn..

Dei andre lure på ka vi drive med...

Meg og Karina i skjønn forening

Karina kan å posere!


Det kan ikkje eg;P

Vi kom etterhvert fram til "La Maison" som nattklubben hette, og den låg like nedafor Castel d´Saint Angelo. Her va det fullt i folk, særlig mange amerikanera. En goood del sleipe folk òg..særlig i baren. Eg tenkte eg sku være økonomisk og kjøpe øl, men måpte da han åpna den lille 0,33 flaska med Heineken og sa at den kosta 10 euro! HÆ?! tenkte eg, men va så paff at eg bare betalte...85 NOK for ei så liiita øl -i Roma!!!? Va det fordi eg såg så dum, turist og blond ut? Pokkers idioti. Tok ei stund før eg kom over det sjokket der altså, men klarte å riste det av etterkvart. Eg og Karina gikk for å danse litt, og etter ca 10 min gikk vi for å kjøpe ny drikke (men da sku eg sjekke prisen først). Men da fant Karina ut at lommeboka ikkje låg i veska lengre...Noken hadde rett og slett knabba den mens vi dansa et øyeblikk, uten at noken av oss hadde merka det! Huff, for ei uflaks=( Så da bar det tilbake til hotellet, litt forbanna på den skyldige vedkommende, som vi håpe brenne i ....ja.

Men, vi tar vare på dei gode minna fra Roma vi! Som dissa her: ♥

  

Solfylt dag i Bergen

I dag har det vært en fin og solfylt dag her i Bergen, noke som passa fint i og med at det va VGlista topp20-konsert her og greier på Festplassen! Eg har tilbringt dagen med å være med bestisen Elin, og vi har gått rundt å kika i byen og sett i butikkane! Va å åt på Zupperia også, kosligt=) Blei ikkje så mykje VGliste-show på oss, men så ekje eg så grådig fan av å stå som sild i tønne heller.. hehe, og så har eg sosial angst, neida:P 

No kom eg nett heim igjen, men det bære ganske kjapt ut igjen for å gå tur med Karina! Må jo nytte ut av fineværet når det først e her, skal ikkje ta sånt for gitt.. Dessuten e vi blitt ganske flinke på å gå lange tura i det siste: Søndag gikk vi lang tur mot Danmarksplass og rundt fjorden, over Puddefjordsbrua og rundt på høyden før vi returnerte. Igår gikk vi langt oppover mot Kronstad, nesten opp ved Haukeland der, innom Brannstadion og tilbake. Idag veit ikkje eg heilt kor vi tar veien, men den tar vel form når vi begynne å gå tenke eg;) 
Eg kjørte hatt idag visst=)
Elin kosa seg med litt sol før det bære rett på nattevakt! Tøff;)
Lille Lungegårdsvann... ♥

Arnold makes me laugh xD

Hahahahaha, eg og Karina har nettopp sutte å kosa oss storlegt med Shrek 4-traileren med "Arnold Schwarznegger"-kommentara, syyykt morsomt!! Sjå sjøl, kanskje nettopp DU har like snål humor som oss??;P

Arnold The MAN:


Digga deg, din lekkerbisk!! ;D

Ørkendronning

Om eg va ei av dei heldige damene i Carrie Bradshaws omgangskrets, ville eg gått med ditta i Abu Dabi-ørkenen;) Lang kjole e jo sååå elegant! Såg forresten Sex and the City 2 når eg va heime...Og syns i bunn og grunn det va en ganske underholdende og inspirerende film, trass lunkne anmeldelsa. Handlinga og budskapet va vel så som så, men klærna..!! Milde Moses så mye sprøtt og herligt;D Særlig elska eg turbanane til Carrie... En anna ting eg digga med filmen va Samantha, og holdningane til seksualmoralen i Abu Dabi! Da ho klikka ute på gatene der va definitivt filmens høgdepunkt for meg, hahaha! xDQueen of the DesertFashion Trends & Styles - Polyvore

Queen of the Desert by MsKathleen85 featuring Nicole Miller dresses

Søt, eg?

Wehey, fant nettopp ut på at eg har vært med på ei aldri så lita kåring! Hehe, ikkje at eg ligge an til å vinne da, trur Nora stakk av med seieren! Men uansett, vart no litt overraska;) Sendte inn ditta outfitet til Dagens Outfit for ei stund sia og hadde igrunn glømt det..men sia eg e en nokså trufast leser av den bloggen så fikk eg med meg ditta innlegget her, som hete "Cute- Who does it better":


Yeiks, eg syns generelt sett det e skummelt med konkurransa, og når det itillegg handla om å være søt-søtere-søtest...ja da e det spooky, haha..! Neste gang skal eg sende inn et bad-ass rocke-inspirert bilde, oh yeah xD

Her prøva eg mitt aller beste på å sjå litt søt ut. Skinnet bedrar.

Late daga...

Ikkje det at EG e lat for tida, neeei, tvert imot! Jobba for harde livet eg no;) Men syns likevel betegnelsen passa til ditta antrekket her...herlig sløvt og funky! Elska sånne artige øyredobba:)Lazy Days...Fashion Trends & Styles - Polyvore

Lazy Days... by MsKathleen85 featuring Juicy Couture shorts

I HATE YOU

Vil bare dedikere dinna sangen her til den drittkjærringa som gikk forbi og sang opera utafor leiligheta vår i tre-tida i natt!!! "I hate you so much right now!" Eg skulle liksom få meg litt søvn og være opplagt til jobb tidlig idag, men du vekte meg, akk så brutalt, med den gyselige stemma di! Gikk rundt i fylla og trudde du va flink til å synge... Di fordømte KU!! >/
Gikk lenge før eg klarte å sovne igjen, og idag e eg såklart trøtt=P Eg hata deg!


(Hehe, Kelis kan få sagt det ho! Ditta e såklart en litt anna musikkvideo enn originalen, men syns den va morsom nok)

Med vennlig hilsen meg...

Auau, stakkars meg!


Va vel kanskje ikkje så happy clappy tidligere idag, når eg klarte å skjære meg kraftig i fingeren! Eg va så sjukt stressa når eg skulle sette kofferten min på innsjekkingsbandet, (tok fly fra Ålesund til Bergen) og den va sjuukt tung, så eg glapp litt og i neste øyeblikk kjente eg at eg hadde vondt og va øm i langefingeren... Og det vakje så veldig digg å sjå såret, for meg som har blodskrekk og alt!:O Har svimt av en del ganga før ja, digg. Hell i uhell så va eg for stressa til å kjenne etter om eg va kvalm eller svimmel, så det gikk bra! Kom meg på et toalett i en fart og hadde utruli nok et plaster i veska, flaks for meg:P Blødde skikkelig, men stoppa fort når eg fikk plasteret på.. Jaja, såpass må man tåle, -eg e no barsk for farsken!;)

*Gjææææsp!*
Nei, nuh e eg trøtt og skal lalle! Håpe eg klare å snu døgne og stå opp kvart på 7 imorga tidli=P Jeje, klar til dyst som alltid;)

Good night sleep tight!

Ps: "Sommertipset" mitt blir å ha et eller fleire plaster liggende i veska når man e ute på tur...man veit aldri når man e klønete og kutta seg som meg=P

Fargerikt

Noken ganga e det litt grått og tråkit å bu på vestlandet om sommeren...man skulle så gjerne ønske vi kunne hatt LITT meir sol og sommer her! Kom til Bergen idag, og her e det såklart litt grått og kjedelig vær...Men, trufast som eg e så ELSKA eg Bergensbyen uansett! Gjennom gode og onde dager:) Likevel går været litt utover humøret..som i alle ekteskap;P Eg ser derfor ekstra fram til å få dinna søte kvardagskjolen i posten snart, det va en av dei tinga eg bestilte fra H&M forleden! Så herlig fargerik, kjenne humøret stig i gradene bare eg ser på den=) Mitt tips e derfor følgende: Sett farge på tilværelsen om livet/været blir for grått;) It might help!RainbowedFashion Trends & Styles - PolyvoreRainbowed by MsKathleen85 featuring Converse shoes

AVATAR <3

Åh, gurimalla! Eg e heilt lost i Avatarverden eg no...dvs eg e på Pandora! Fyttirakkern for en bra film, den e soleklart blant dei 5 beste filmane eg noken gang har sett iallfall! E så imponert over alt ved den, tenk å skape en heilt ny verden...sukk, eg vil dit! All cred til produsenten James Cameron! Har du enda ikkje sett den så anbefala eg på det sterkeste å gjere det snart;) Eg såg den for andre gang igår, ilag med bror. Dinna gangen i 2D da, men det funka greit det òg! Første gang va det jo 3D på kino, og det va sjukt kult=) Levde meg fullstendig inn! Ellers e soundtracket vidunderlig...♥ Love it!   

Gårsdagens innkjøp!

Jepp, sjøl om knapt va utafor husets fire vegga igår klarte eg likevel å shoppe en del...via nettet såklart, nærmere bestemt H&Ms nettsider! Ja, eg e en H&M-freak for tida! Kan ikkje for at eg finn alt eg lika der, eg bare gjør det! hehe.. Alt va så sykt billig, og eg fant så masse bra på salg som eg bare måtte ha:P Gler meg masse til eg får det i posten når eg kjem til Bergen=D Kjekt å ha ting å gle seg til i all jobbinga veit doker.. Dessuten måtte eg belønne meg sjøl litt sia eg fikk så masse igjen på skatten i år;) Her e noke av det eg kjøpte, putta det sammen i en collage på polyvore! Dissa tinga kom på utrulige 300kr tilsammen, juhuuu! Flott det;) Et godt tips e altså å sjekke salget på H&Ms nettsider: http://shop.hm.com/no/outletshoppingwindow?shoptype=OSummer Shopping

Fredagsfyll og kebabtull


Jajamensann! Sia eg hadde så mange artige bilde fra fredagen som va så må eg nesten bare legge dei ut! Haha, alltid like arti å ha med seg speilrefleksen på bytur, blir så masse fjasete innpå der som e morro å kike på dagen etter;) Det va noke av det fyrste eg gjorde når eg våkna...eller bortsett fra å springe på badet og rope på elgen da=S Fy flate, det sei eg berre...skal aldri, aldri ete kebab på fylla igjen=P Blæh! (må ha noke å skulde på..hehe)


Ja, kan vel informere om at eg va ute på byen i Ålesund, og det e dæven døtte meg lenge sia sist! Vorsa hos søskenbarna mine Therese og Marthe, og vi fikk med oss to kompisa av Marthe ut òg. Vi va fyrst innom Keiseren, som skilta med trubadur og oppmerksomhetssjuke og spandable folk på nabobordet! Jedda, kjekt for oss det;) Aiai, det eine bildet e jo særdeles lekkert...(om man stokka om på bokstavane og tar vekk r´en!) Vi valsa oss etterkvart vidare til LIPP, som trulig e det største utestedet i byen...Og der traff eg jommen min kjære eks som sto vakt i døra! Det va utrulig kjekt å sjå han igjen, sto å klemte på og preika med han lenge=) (Ja, eg ekje ironisk eller noke no, eg og han e gode venna vi:) Va no kun ilag en mnd eler to på vgs..og mest venna utenom det..Sånn det e sagt!)

Uansett, LIPP va kjekt nok det, og fikk dansa noken par minutt før vi ga oss...va begynt å bli litt vel susen og heimvegen sto for tur! Men langs heimvegen låg dessverre ei altfor fristande kebabsjappe=P Og resten e historie... Men alt i alt, en kjekke kveld med syskjenbonna;D

Løvoldstausene...=)
Slurp

Haha, ja så litt kebabtull til slutt, Enjoy!:

Herlig reklame fra litt tilbake...

Valen e bare heilt vill!! xD

Litt dansk morro;)

Avslutta med godeste Ylvisane!=) (Karina sin favoritt,hehe)

Ha en super onsdag!

I love my denimshirt <3

Denimskjorta mi e nok mitt ultimate favorittplagg dinna sommeren! Kjøpte den på H&M til bare 199 kroner, og den gir utrulig mykje valuta for pengane skal eg sei! Den e superanvennelig og kan brukes til så godt som alle anledninga. Igår brukte eg den som jakke til "Prikkeline-outfitet" nedafor bl.a.! Ellers har eg mange eksempel på andre bruksområde...her e noken bilde blant anna!PrikkelineHuska eg hadde en katt som hette det! Prikkeline altså. Idag syns eg det passa fint som overskrift! Eg elska den nye prikkete shortsen min fra H&M, den gjør liksom heile antrekket=) Ellers har eg på meg mamma sin gamle, ermeløse bluse, over en kvit singlet, og har ikledd beina mine kvitt idag... Nederst putta eg på mine brune finesko fra DinSko, og så slang eg på ei brun veske fra H&M for å få en heilhet på greia. Og heisann og hoppsann så drar eg no avgårde innover på Moa for å handle litt, seinere skal eg innom MissSophie på Sula.Ærlig talt: Posering ekje eg heeeilt komfortabel med. Men eg prøva, av og til.

O, Helga helg..og minner om sol

Lørdagen og søndagen har gått med til å ta det veeeeldig rolig heime...mykje pga at eg tok an såpass ut på fredagen at det holdt i massevis;P Vi har òg hatt besøk av slektninga fra Oslo i hus dinna helga, og når det e besøk så vanka det også masse god mat=) Derfor har eg nytta sjansen til å feite meg opp skikkelig før eg vende tilbake til Bergen fredag for å leve som fattig og sommerarbeidande student, hehe... Mmmm...lørdag hadde vi kreolske reker, etterfulgt av nybaka brownies med is! Nydelig;9 Og igår slo folket til med herlig marinert laks til middag og Pavlova-kake til dessert! Fader altså, så eg har fråtsa..! Gidd dessverre ikkje legge innpå bilde fra maten og slikt no, men dokke får bare tenke og vite at det virkelig såg lekkert ut og smakte himmelsk=) 

En anna ting som har holdt meg rolig dei siste dagane e rett og slett musikken. Eg har sutte å kopa foran mac´en aldri så lenge, man glømme jo heilt av tida når man holde på! Særlig når man forvilla seg inni musikkens verden... Men det har på sett og vis gitt resultater, som eg nok kjem til å legge ut etterkvart. Litt av det la eg ut igår, dvs forrige innlegg med den fine norske sangen. Den satt eg nemlig å knota ned og lærte meg, og eg skal fortsette å øve på den til eg har den under huda;) En anna sang eg øvde på va Beatles-prosjektet vårt: "Think for yourself". Begynte så smått å spille inn, så får sjå om eg får den ferdig til slutten av veka. Så jobba eg med heile 3 andre sanga i tillegg: En sjøllaga funky-låt, en Coldplay-coverlåt og en ABBA-coverlåt. Sistnevnte e ei innspilling eg gjorde med Janie, dvs tilsammen duetten Birds! Haha, og skal sei eg kosa meg når eg lagde en musikkvideo til den, der eg sammenkjørte noken godbita fra min egen og Janie sin musikkvideo fra tidligere i vår! Ha i mente at musikkvideoen e laga med ei gigastor klype parodi/humor når eg en gang legge den ut! Eg ler.

Må jo bare mimre litt...sida sola ikkje e representert her i Ålesund i dag, får eg sole meg i glansen av dissa solfylte bilda, tatt da eg va med Janie til Lysefjorden tidlig i juni i år:
Med vind i håret i Lysefjorden=)
Haha... trur muligens eg sakna Janie litt!

Som sagt så synge vi ilag fra tid til anna, og kalla oss Birds. Her e ei av innspillingane vi har til no, der vi covra Coldplays "Yellow":

"Æ ror aleina"- En nydelig sommerlåt:)

Må bare legge inn en låt eg hørte på P1 en dag..Syns sangen, og ikkje minst teksten e heilt utrulig nydelig=) Budskapet e så..vemodig vakkert! "Æ ror aleina" heite sangen, og Tonje Unstad e artisten. 


Dinna sangen skal eg pinadø lære meg på gitar;) Derfor har eg makka meg til å skrive ned heile sangen her! Grepa e litt annerledes enn dei fra originalen, pga ho bruka capo og det har ikkje eg her..(capo e et verktøy på gitaren som gjer at man kan legge sangen lysere opp uten å ta barré-grep...hmm, for doke som ikkje skjønna en skit no så ekje det så veeeldig viktig;P)

Æ ror aleina

D-Hm G-A-G-A  G-A-D-Hm  Em-A 
Fuglan flyr høyt over vann og høyt 
over trebåten min
På fjorden sitt nybona dansegulv 
ligg den naken og fin
Her ror æ aleina
med ryggen te de stedan dit æ skal dra
Æ ser kun ei stripa i vannet der kor æ va

D-Hm G-A-G-A  G-A-D-Hm  Em-A 
Ja, æ ror på djupet langt i fra land
og æ ror aleina
og æ minnest ennu den dagen æ fann
 at æ ror aleina
Nu finn æ mæ her blant holma og skjær
med tona og vindskeive ord
Før så æ på båtan fra brygga
nu e det æ som ror

Refreng:
G-A-D-Hm G-A-G-A   G-A-Fm-Hm G-A- (G-A-D-G  G-A-D)
Her i trebåten min
har æ heile livet mitt med
Så æ kan ikkje berre legg inn åran å
la mæ driv i land et sted
Førr mangle æ meining og retning nån gang
så e æ aleina ombord
Og æ veit æ må videre
så æ ror...

D-Hm G-A-G-A  G-A-D-Hm  Em-A 
Og her komme drømmane drivandes fra 
horisonten der ute
Og e båten min liten skal æ ein dag styre
 ei større skute
Så komme du å nu i trebåten din 
og legge dæ tett her inn te
med ripe mot ripe kan åran få kvile i fred

Refreng

Mellomspill: Em-A-D-G G-A-D-G  Em-A-Fm-Hm G-A-G-A

D-Hm G-A-G-A  G-A-D-Hm  Em-A 
Så om båten tar inn vann så får æ lense mer
æ ror aleina
for e det vann og åpent hav kor enn æ ser
så ror æ aleina
Og e mine hender såre etter tunge tak
og veit æ ikkje til slutt kor hen æ e
Æ gjer dæ mitt ord:
Æ skal ro det, ro det i land et sted!

Sluttrefreng:
G-A-D-Hm G-A-G-A   G-A-Fm-Hm G-A- G
Her i trebåten min
har æ heile livet mitt med
Så æ kan ikkje berre legg inn åran å
la mæ driv i land et sted
Førr mangle æ meining og retning nån gang
så e æ aleina ombord
Og æ veit, og æ vil og æ kan
Og æ ror...Festivaloutfit!

Mitt og Arthurs nye Beatles-prosjekt=)

Ja, det e langt fra ferdig altså, men vi e igang;) Dvs vi har valgt ut kass Beatles-låt vi no skal lage cover av! Og det vart *taramtaram*: "Think for yourself" fra albumet Rubber Soul! Den e nok ukjent for ganske mange vil eg tru, for eg hadde ikkje hørt den før Arthur introduserte meg for den en dag... men her e originalinnspillinga iallfall, den e ganske kul!:Meg, Arthur og en Sitting-Bull is!=)

Sumar på Sunnmøre

Ja, igår va det noke så sjeldent som ekte og varm sommer her på Sunnmøre ei stund;) Har lengta lenge etter sol no, og det va kjempedeilig når skyene tok seg ei "velfortjent" pause fra utpå dagen igår av! Va på koslig besøk hos Elisabeth, og vi sola oss og preika ei god stund på verandaen deira, med hææærlig utsikt over den glitrande og fristande Storefjorden=) Hmm, men trur likevel det va litt overambisiøst for meg å bade, sikkert kaldt!:P Når eg kom heim blei det litt meire solings på verandaen vår, i den deilige hengestolen vår der! Trur ikkje du til og med at eg fekk litt farge òg?! Yuhu:) Arthur (no elleve år, veey!) tok seg en Sandwich-is og naut sola han òg, innimellom øktene på trampolina. Etterkvart tok eg meg ei lita runde i hagen og knipsa litt, og eg tenkte no eg skulle dele nokre av dei sumarlege bileta med dykk nedafor;) 
(Tja, for dei det skulle være av interesse for, så e jakka frå GinaTricot, shortsen og singleten fra H&M, perlearmbanda fra Lindex og solbrillene fra BikBok. Greit å vite? hehe, eller ikkje...)

Småplukk frå hagen vår:

Får ikkje til å laste opp fleire bilde no (drittblogg!!) men får sjå seinare om eg legge innpå noke meir...
hits