august 2010

Og god natt!

Da va dinna dagen også overstått, og no har eg i det minste fått noken ting på stell: 
  • Va til legen idag og det gikk igrunn bra, sjøl om eg holdt på å svime av både på veien bort og heimigjen...e så lei av å svette uansett ka eg gjer no, kan ikkje sjå skikkelig klok ut der eg går:P Men no har eg hamstra medisin, og den skal eg proppe i meg til jekelskapen e ute av kroppen=D 
  • Vi har òg fått rydda rotet ut av leiligheta og nedi boda, så no ser her temmelig greit ut her! Eg har tilogmed rydda vekk rotet under senga mi, og snekra litt på en laus bjelke under den! Utrulig ka en sjuk person får til..eg har en vilje av stål. Nemlig.
  • Mormor e innlosjert, og vi (eller rettare sagt Karina "masterchefen") laga en nydelig middag til oss ikveld som mormora likte svært godt=) 
  • Dessuten har eg fått jobba litt med opplegget mitt til torsdagen, da skal eg være hovedinstruktør for en gjeng 5.-7.klassinga på et musikkteater i Ytre Arna! Eg e sjukt spent på heile greia, og håpe så inderlig eg blir bittelitt friskere før eg skal til pers for første gang derute.. Trur det kan bli veldig kjekt, men også krevande.
  • Printa ut bilde til å henge opp på dei litt for nakne veggane på rommet mitt=)  Noken bilde blir "personlige" (som eks. det av meg og Karina nedafor), andre e til rein inspirasjon. Gler meg til å bli heilt ferdig, blir kjekt å vise resultatet!

Ting eg derimot ikkje har fått på stell enda e:
  • Å betale den fordømte regninga vi fikk purring på fra drittselskapet Ventelo, som likesågodt har økt nettleiga med 500 i kvartalet. Takk skal doke **** meg ha, møkkaselskap! Så...mulig vi blir uten nett noken daga fra imorga av dersom dei e veldig strenge på det..ups. Sånn går det når man set seg på bakbeina:P Kan ikkje få sagt nok ganga kor eg hata svindlete selskap som tyne folk for penga og itillegg levera elendige produkt. Vi skal SÅ skifte ved første anledning. Nok e nok.
  • Sett gjennom mattepensumet til kollokvia imorga med Janie. I´m so sorry... Matte har generelt sett lett for å havne i gløymeboka hos meg:S Og eg som skal ha prøveeksamen om 3 veke..aiai. Men satsa likevel på ei heidundrende kollokvie imorga, -kanskje eg skal lese litt matte på senga?;) Janie e i det minste flink.

Nei, på tide å legge seg! 
Gudd Nait!

Ei av dei vakraste og kulaste kvinnene eg veit om... Audrey Tatou♥
Grunnen til at eg putta ho inn her e pga ho e av personane som får pryde veggen min framover:)

God morn...ehm

Sto visst opp for litt sia eg...har ikkje sove godt i natt, og e jo ganske så sjuk om dagen fremdeles, så eg syns det e ei god unnskyldning...eg treng rett og slett kvile! No skal eg makke meg inn på badet med en varm kopp te i handa, proppe i meg vitamina og hoppe i dusjen. Seinare idag skal eg oppmuntre meg sjøl med et kafébesøk ilag med kjære Lana♥ Ho klare nok å roe meg passe ned før eg skal til legen seinare, som eg har nevnt så e elska jo eg å gå til legen..;P Så kjem jo mormor seinare på kvelden, så da har eg jo to ting å sjå fram til, mot bare en ting å grue meg til;) Flott det.

Og ja; makeoveren av rommet mitt, som Karina va så utrulig kjekk å gjere store dela av igår, e still in progress! Men må sei at det ho hadde gjort va sjukt stilig og ei stor forandring fra tidligere. En mykje meir voksen og fancy stil, som eg ba om;) Så etter eg e blitt frisk, noke eg håpe eg blir, starta mitt nye, forbedra og meir voksne liv, heyhey=) Bilde og sånt kjem når ting e meir på stell!

Ha en fin og frisk dag, doke som har gleda av å være nettopp friske! Doke som e som meg, ja doke får ha riktig god bedring;)

Et sweet bilde av meg og nydelige Lana fra bursdagen min i fjor♥

Spent!

No sitte eg i stua mens Karina sysla på inne på rommet mitt. Ho har nemlig fått frie tøyla til å redekorere rommet mitt som ho vil! Eg e ganske så spent på ka ho finne på, ho har vore der inne ei god stund no... Grunnen til at det e ho som fiksa rommet mitt, og ikkje eg, e fordi eg har sett meg blind på alt eg har og ikkje klare å fikse det sjøl..all kreativitet e litt blåst ut av haudet på meg... har vel snytt den ut, så stein forkjøla som eg har vært, haha! Så no e eg altså veldig spent her eg sitte;) Blir vel til at eg knipsa litt og legge ut resultatet etterkvart òg kan eg tenke meg;)


Når Karina får køyra, da gjeng da so bra...tralllallalla...

Med respekt for overskrifta måtte eg jo ta med dinna godbiten her;)

Skulejenteinspirert antrekk


Av og til får eg jo lyst å gå sånn skikkelig på skulen igjen! Huska dinna tida her så godt fra da eg va lita skulejente... Masse sommerfugla i magen, og klesskapet oppdatert etter noken obligatoriske runde på shopping med mamma... Det va tider det...=) No e eg imidlertid ferdig utdanna, eller iallfall sånn ca, så da blir det mest jobbing. Likevel må det no være lov å la seg inspirere litt:) Dinna stilen her e faktisk så søt at man kan bli spist opp på skulevegen! Skulle gitt masse for å fått has på den playsuiten der...eller den veska!! Lebestiften fra YSL har eg imidlertid, og den e digg;) 

Antrekket e satt sammen på www.polyvore.com. Sjekk gjerne ut min profil der for fleire av mine antrekk-sammensetninga ved å trykke på "MsKathleen85" under bildet, eller lag rett og slett dine egne antrekk ved å lage egen konto, det anbefales!

Throwing curses at the sun...

Tid for ærlighet. Eg syns livet suge akkurat no, -kan eg få lov å sei det? Hadde ikkje lyst å våkne idag, rett og slett fordi eg har det vondt i både kroppen og toppen...og kan ikkje akkurat sei sjøltillita e på topp...Føle meg heilt møllspist, som om noken har spist meg og spytta meg ut igjen. Fuck my life.

Nei, må samle meg! Eg skal, skal, SKAL bli frisk snart..no har eg vært sjuk sia torsdag, og no e eg drita lei. Har prøvd alt, men ditta her ekje noke som går over så lett...Så imorga bære det til legen, hurra for det. Nei. Eg kan ikkje fordra å gå til legen, spesielt no når eg veit at eg rett og slett må sjekke så godt som alt. Inkludert å ta blodprøve, og det e det verste eg veit!!:/ Har voldsom blodskrekk og svime av kvar gang eg skal stikkes, så godt som uten unntak. Så hurra; ergo skal eg mest sannsynlig få gleden av å miste bevisstheten av rein skrekk imorga!! Kan nesten ikkje vente. Men det må gjøres.

Dessuten e eg så sjukt snurt. Ekje det typisk at på sånne mugne daga, ja DA skal det plutselig være strålende sol og finvær ute?!? Eg e provosert. Nei, eg skal ut, koste ka det koste vil. Først må eg dusje av meg sjuka.. Har gått rundt med feber og kaldsvetta i snart 3 daga no, lekkert. Så får eg satse på at humøret tar seg opp når kroppen blir oppfresha. Kan ikkje drukne i sjølmedlidenhet heller, har for mykje anna å få unnagjort for tida. Sånt e ineffektivt.

No bite eg tenna sammen og sette i gang. It´s gonna be a fine day indeed.

Haha, eg ler...

Lat lørdag

Ja, så blei det noke så sjeldent som en lat og rolig lørdagskveld på meg ikveld, som eg vil nyte i ro og mak ilag med mine kjære venninner Elin og Line=) Blir herlig det, sjøl om villjenta i meg har sjukt lyst ut å shake litt til Annie ikveld (som skal spille i Bergen på Smakverket). Men nei, må være fornuftig i og med eg ikkje e frisk yet. Får ta det igjen til veka,hehe.. Kunne bare ikkje la lørdagskvelden passere uten litt godmusikk, så her kjem en fra Mark Ronson:


Doke friske og oppegående der ute får rocke dansegulvet for meg;)

Sjuk...

I dag har eg for det meste holdt senga og sofaen. Meget deprimerende, men nødvendig, ja. Trur det har hjulpe på en del, føle meg litt sterkere i kroppen no sjøl om eg fremdeles ikkje e i toppform. Trur litt av grunnen til kapitulasjonen e at eg har stressa med forskjellige ting dei siste dagane, og ikkje fått slappa skikkelig av... dessuten har eg vel brygga på en forkjølelse ei stund. Så får vel bare stå det over dinna gangen òg. Kjedelig å være sjuk, men that´s life.
(Har ikkje orka å ta bilde idag, så ditta e fra da eg va sjuk tidligere i år..)

Va forsåvidt en del sjuk igår òg. Eg våkna opp og kjente halsen va heilt fucka, og tenkte "NEEEEI, det ekje mulig!!! Ikkje i dag??!!" For igårkveld va nemlig kvelden for mitt og Janie sitt første sangoppdrag, og vi ville jo så gjerne gjøre det bra! Vi hadde jo øvd mange daga i forveien og altting, så eg lurte virkelig på ka galt eg hadde gjort her i livet for å fortjene å bli sjuk akkurat da. Bad Karma? Uansett: kjørte på med varm melk med honning og kanel, stappa i meg en heil curamed-pakke og slukte noken paracet, og va villig til å gi sågodt som alt for å komme meg heilskinna gjennom kvelden. Og det gikk igrunn fint det=) Vi kom oss gjennom heile 10 sanga etterkvart, og selskapet der va svært fornøgde (vel å merke med litt innabords). Noken av karane der grein til og med, hoho!! Kred til "Birds" der altså, eg håpe det ikkje blir lenge til neste oppdrag;) (Eller...må bli frisk først!) 

Hadde det veldig kjekt og klarte å være oppegående gjennom heile oppdraget, så va så sjukt fornøgd og stolt når vi etterkvart vendte heimover, nesten rusa på lykke:) Men...den varte ikkje evig..for når eg kom heim kaldsvetta og skalv eg som en gal og det va bare å finne senga. Gla eg hadde fri idag så eg fikk sove ut og slappa av. Holdt på å gå på veggane når eg va aleine heime her, så derfor prisa eg meg lykkelig over at eg ikkje bur aleine! Va veldig kos når Karina endelig kom heim:) Ho hadde handla litt til meg og laga middag til oss, og itillegg kom ho med en meget hyggelig nyhet: Ho skal bu her heilt fram til sommaren, og ikkje kun til jul som opprinnelig avtalt! Det syns eg e veldig greit, da blir høsten mykje mindre stressande;) En anna kjekk ting va at godaste Elin kom på besøk utpå kvelden og hadde med snop og greier=) Sat stor pris på at ho tok turen! No bære det straks i seng for å slappe av enda meir (har ikkje gjort anna i heile dag..), så forhåpentlligvis e forma bedre imorga:) God natt!

Et tilfeldig bilde av meg og Janie, alias "Birds", som syng på ein kvist!

Grafisk!

Graphic!
Fashion Trends & Styles - Polyvore

Lika godt dinna tøffe og feministiske stilen her! Vil ha meg ei sånn mønsterbukse når eg en gang får råd;)

Janelle Monae ROCKS!!

Dinna dama her e virkelig heilt rå!! Elska at ho går tilbake til røttene i musikken sin;D Trekke inn god, gammel soul og rock, og skape en utrulig tøff kombinasjon! E blitt litt hekta på dinna musikken no eg...
Ha en rocka og funky dag?=)

Dagens godlåt!

Eg sei berre....OH YEAH!!

O Sørland, Sørland

Da va det endelig dags att få ut nokre perler fra turen vi hadde til Kristiansand tidligere i sommer...snart en måned sia faktisk (ja, eg e treig, men bedre seint enn aldri!) Eg kjenne eg sakna Kristine masse no, ho som e flytta til Lillehammer og greier..Bergen blir ikkje det samme uten ho i hooden! Eg har så voldsomt mykje bilde derfra, så må dele dei opp i to bolka: Ditta innlegget e fra div. festiviteter dernede, og seinere kjem et innlegg med bilde fra besøket i Dyreparken=)
Fader så blond eg va her...men isåfall sitte eg ilag med verdens beste Kristine! ♥ ↑→
Sjarmerende Lindy;) Ka e det Lars prøve på her...?
Lindy, Lars og Jaran
Njuuuudeligt!!

Puss puss, Baby!
Gitarspill og knipsing


Vakker som alltid!:)

Hamresanden
Mæ på stranda
Summerfeeling her ja


Janie, alias "Ladden", vise guttaboys korleis man oppføre seg på volleybana;)


Haha, Janie va svært engasjert under kubbespillinga!  (Men INGEN slo Kristine, hoho!)


Alltid kjekt med kamera -og briller- på fæst


Stilfulle Morten ikledd spreke farga for anledninga:)
Twister på gang!

Nååh...Meg og Janie! Lovelovelove♥
Søte!
Kristine avec amies
Hattekvinna skal ut på tokt i Kaptein Sabeltanns by!

Va et stykke å gå fra hytta til taxiplassen...


Girlsa i farta

Drøyme om ITALIENSK IS ..!!

Eg sitte her og drøyme om sommar, sol og italiensk is... Lengta ergo litt tilbake til Italia, som eg og Karina besøkte tidligare i sommar!

Noke av det beste med å feriere i Italia e definitivt den supergode isen dei produsera og selge overalt dernede!!  Har aldri sett så mange sorta med is på èn gang før! Veldi mykje som frista der ja:) Eine plassen vi va på hadde over 60 forskjellige sorta, aiai...skal seie det va vanskelig å velge da! Men den beste isen åt eg faktisk på en av dei mindre is-sjappene vi va innom i Salerno. Favorittkombinasjonen derfra va straticella (italiensk fløyteis med sjokoladebita) og fragola (jordbærsorbet)...enkelt og veldig greit! Det enkle e faktisk ofte det beste, men dog e det også kjekt å prøve ut nye ting, for all del;)
Flinke å pynte på isane sine òg, desse italienerane..

Hmm..kva skal eg velgje?


NAM!Har du smakt italiensk is? Ka e isåfall din favorittsmak?

Pappas nydelige levergryte

Levergryta til pappa Terje e heilt fantastisk!! Like fantastisk som ditta bildet eg fant av han i et gammelt album, haha;D Trur det e fra 80-tallet! Stilig kar, elska stilen her;)

Tilbake til maten: Lever høres vel for mange skikkelig ekkelt ut, og det e vel ikkje alle som har turt å smake det før heller. Eg anbefala folk å gjøre det, for man kan ende opp med å elske det nemlig. Trur det skal være ganske så sunt òg, mykje jern og protein kan eg tenke meg! Eg har alltid vært superglad i dinna gryta her iallfall, til og med når eg va ei lita, kresen snuppe. Pappa lærte å lage dinna gryta på skulekjøkkenet, sikkert nok engang på 70-tallet, og han har laga den en god del ganga sia! Blitt spesialist;)

Ingredienser:

500g lever (lamme-/storfe, same shit trur eg)
1 stk løk
1 ss smør
250g gulrot
200g kål
200 epler
5dl vatn
1 ts buljong
1 ts salt
litt pepper

+Poteter attåt, evt potetmos!

Framgangsmåte:

Hakk opp alle grønnsakene og leveren i strimla og terninga. Kok opp vatten i en stor kjele og en mindre kjele. Ha grønnsakene (-løken) i den store og potetene i den mindre. Steik løken og ha den oppi den store kjelen, steik så leveren til den e passe gjennomstekt og sleng oppi likeså. La det koke og kose seg i en ti min eller noke, og et med glede, eller skepsis. 


Gryta e etter mi meining nyydelig, og perfekt no utover høsten!! Som student i storbyen syns eg det òg e ekstra stas å komme heim og få smake god, gammeldags, tradisjonell husmannskost;) Vi åt levergryte no sist eg va heime, mykje pga at eg va heime trur eg;) Fikk ikkje tatt noke fancy gourmet-bilde av retten, men så e dinna retten her såpass enkel og ujålete at det ikkje trengs heller.

Vel bekomme sei no eg!

A night to remember...

Storkosa meg på Falke-fest på Electic Café igår, Fred Falke va heilt fantastisk!!;D Dei beste minna e definitivt fra da han spilte remixen av Robyns godlåt "Dancing on my own", den e heilt rå=D Men va mange andre godbita, som bl.a da "Kings of Convenience"-vokalist Erlend Øie kom og joina på "The Whitest boy alive"! Good times indeed:) Kjem nok til å vanke på Electric Café fleire ganga eg, e snakk om at Annie skal spele der snart òg;) Tipsa alle elektronica-interresserte i Bergen om å gå på Smakverket (ved Landmark) i helgene framover!

Sneik meg til et bilde av helten! Dog dårlig kvalitet...

Hadde et lite vors her før vi dro på konserten. Kjekt det, og såklart kjørte vi Fred Falke-låta for å lade opp;)


Reinert og Alex i siget!


Lana og Agathe=)

Eg kjørte en frika stil, av en eller anna grunn...

I dag har vore en soleklar dagen derpå... Men holdt motet oppe ved å fyre på Falke-låta på full guff, så da fikk eg både rydda og vaska i heimen=) Følgende låta ga ekstra motivasjon:En hilsen fra vorset vårt;)


Eg og Lana ønsker alle en fortreffelig lørdagskveld!!! Vi gleder oss som noken unga til Fred Falke-konsert no;D

FRED FALKE: Here I come!Eg ELSKA Fred Falke sin musikk!! I det siste e det omtrent kun den som har rullert på iPoden min;)
Og i kveld e endelig tida kommen for å høre den "live", dvs at Falke sjøl står der i levende live og mixa den for oss! E heilt vilt kor eg gler meg, lenge sia sist eg har hatt så mange hormon i kroppen, på en positiv måte da altså...;P

Eg har laga ei eiga liste med Fred Flake-låta på youtube-kanalen min, bare å sjekke ut ved å trykke på linken;) Lista ligge nedpå sida...


♥Electronica♥

Back in Bergen

Da va eg landa trygt i Bergen by igjen, og skal til å snu nasen mot Fana og jobben min der: Nattevakt i natt nemmeligen! Hilse med ditta herlige bildet av den like herlige byen alle en god kveld og ei enda bedre natt! Eg skal storkose meg på jobb og konse på å holde meg våken, hoho;D

Et bilde eg tok tidligere i sommer! Ikkje fullt like pent vær idag, men pytt


Om ting kunne snakke...

...eller rappe/synge, hadde dei sagt ditta her da?:

En ganske morsom video, fyren som haar laga den e ganske vill...har lagt ut en masse artigt på youtube, kan være verdt å sjekke ut;) Eg og Arthurbroren likar iallfall!


Skulle forresten hilse så mye fra Arthur og be doke sjekke ut dinna lille saken her:


Mvh Linn Kathrin og Arthur

Seljesanden <3

For noken daga sia tok eg årets første svømmetak på Seljesanden! Med meg hadde eg systene mine, Kristina og Andrea, og vi kosa oss masse der ilag! Vi møtte onkel Stig og søskenbarnet mitt Emilie der òg, og ungane leika fint ilag:) Vi åt is og bolla og fant masse rart i sjøen, som krabba, småfisk og glassmanete, så tida gikk fort unna! Etterpå bar det en tur oppom mormor for å ete middag, så bar det mot Åheim igjen. En fine dag og gode minner altså, og her e noken bilde:

Hipt hårband

Skulle nesten tru blogg.no har hørt klaginga og sytinga mi, for no fikk eg faktisk til å laste opp bilde igjen;) Får sjå kor lenge det vare..treigt går det no likevel. Uansett: Det innlegget skal handle om e no iallfall noke så banalt som et hårband..va lite kreativ idag etter all makkinga med designet tidligere. Kreativiteten va litt uttømt rett og slett. 

Fant et kjekt lite hårband etter et raid i posa med gamle klær tidligere i vår, og no kom det til nytte! Det funka nemlig temmelig bra som hårband, både et "laust" et, som vist nederst, eller et der man "knytta inn håret i en ball" (som vist til høgre) ;) Litt sånn bohem og posh på samme tid! Eg likar.

BIRDY OUTFIT

For å virkelig innlede den nye og freshe bloggepoka som "Bird" måtte eg såklart lage et fugleinspirert outfit òg;) Antrekket e  både sommerlig og høstlig på samme tid, perfekt for dinna tida på året! 
Håpe doke lika det for det gjør nemlig eg, tvitt tvitt:)
Bird
Fashion Trends & Styles - Polyvore

Bird by MsKathleen85 featuring Steve Madden shoes

I´m BIRD

Etter uendelig mye makking og styring (og irritasjon over nevnte aktiviteter) har eg endelig fått fiksa litt på designet mitt og profilen min, samt laga meg en foreløbig ny header! Blogg.no e sannelig ikkje enkle å ha med å gjøre, får knapt til å legge inn på bilde lengre!:S Får dårlig sjøltillit av det heile og lure på om dei hata meg...hmm...nei, best å heve seg over sånt! Her fikk eg endelig til å legge innpå min nye header, får sjå om eg faktisk klare å gjøre den til header òg etterhvert, hehe... Nytt profilbilde har eg imidlertid fått fiksa i en fei: →

Og ja; eg endra bloggnavn fra "changing" til "Bird" idag=D Eg veit ikkje ka det e, men eg virkelig elska det navnet! ♥ Det begynte vel med at eg kom opp med navnet "Birds" for duetten som består av meg og Janie. Derav "Bird" i entall altså. I tillegg hette eg "Nattergal" av ulike årsaka som russenavn, et navn eg delvis pressa gjennom sjøl, istedet for å hete "Frøken Bibelstripp" som va heilt patetisk=P ugg.. Nattergal e da altså en fugl, en type fugl vel og merke...men sia eg elska dei fleste typa fugla, særlig dei små som syng så fint, så blei det det meir generelle navnet "Bird". For n´te gang, hehe... Eg lika dessuten å kvitre, på ulike måta. Eg snakka, flira, synge, gaula, plystra..og skrive. Alt e i mine auge ei form for kvitring. I Birds lille verden bestemme Bird, dermed basta. Eg har definisjonsretten! 

Forandring fryder, det syns iallfall eg! Det syns "changing" òg, som heile tida vil ligge i bakgrunnen for det heile:) Bloggaddressa mi e jo fremdeles www.changing.blogg.no. Håpe folk vil fortsette å følge med i min verden/fugleskog/drømmehage (u name it!) og eg invitera herved alle til å kvitre ilag med meg her;)

Mvh, Linn Kathrin
alias "Bird"


- Sei gjerne meininga di òg, om du skulle føle for det! Fuglen lika sånt:)

Slow Cheetah

Broren min Markus hadde musikkquiz med meg tidligere, og eg klarte no endel... Når dinna sangen kom vart eg veldig usikker, men kom etterkvart på at det hørtes veldig ut som Red Hot Chilipeppers! Jepp, det stemte:) Lika den gruppa veldig godt, huska eg og Elin gaula tostemt på "Other side" og "Californiacation" på ungdomsskolen!
-Men så va det sangtittelen da...der va eg sjanselaus.. "Slow Cheetah", ja no veit eg det òg! Utrulig fin og chill sang;) Vurdera å lære meg den, tostemt! Kanskje synge den ilag med sangfuglen min, Janie? Good idea ♥


SLOW CHEETAH

Em-G-Amsus-C x4
Waking up dead, inside of my head
Would never, never do, there is no med
No medicine to take
I´ve had a chance to be insane
Asylum from the falling rain 
I´ve had a chance to break

It´s so bad, it´s got to be good
Mysterious girl misunderstood
Dressed like a wedding cake
Any other day and I might play 
A funeral march for Bonnie Bray
Why try and run away?


Chorus:
C-G-Amsus x2
Slow cheetah come before my forest,
Look like it's on today
Slow cheetah come, it's so euphoric,
No matter what they say

I know a girl, she worked in a store
She knew not what her life was for
She barely knew her name
They tried to tell her she would never be 
As happy as a girl in a magazine
She bought it with her pay

Chorus

Everyone has so much to say
They talk, talk, talk their lives away
Don´t even hesitate
Walking on down to the burial ground
It´s a very old dance with a merry old sound
Looks like its on today

Chorus x 2

Har du sett noke så nydelig?!?

Naboen fikk seg ny valp igår, og noke nusseligare har eg nok ikkje sett!!=) Japansk spisshund heite rasa, Tinka va navnet (om eg ikkje huska feil). En vakker dag skal eg ha meg en sånn hund sjøl!! 
Nyyydelig ♥

Kristina

Andrea og Daniella

Yey, eg fikk holde nurket òg=D


Voff!


Gipsy kom og hilste på:) Samme rase, bare noken måneda eldre!

Hadde noken bilde til av dei nydelige hundane, men blogg.no e og blir elendige på bildeopplastings-fronten!:/ (Deira tap!) Orka uansett ikkje bruke meir tid på sånt no, eg vil heller sitte på terrassen og nyte varmen og sola i Ålesund! 
Ønske alle en riktig fin kveld=)

Kveldsfilosofi"Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var selve livet"
 (Södergren, svensk dikter) 


Den ultimate filosofi-låten...Så uendelig vemodig og vakker...får lyst å så "Den fabelaktige Amélie fra Montmartre" igjen! Min favorittfilm über alles♥


Sommerferien e snart over, men eg nyte siste del av den heime! I går åt eg en snydens kveldsmat bestående av varm kakao med kremtopp, ei skive med peppermakrell og majones og ei skive med  nyrørt bringebærsyltetøy! Litt nytelse må man kunne unne seg;)

God natta alle sammen!

Første bad for sommeren!

Ja, det fant sted på Seljesanden i går=) Kjære, vakre Seljesanden der eg bada mykje som lita, e nemlig i Selje eg vaks opp; budde der til eg va ca 4 år før vi flytta til Ålsund. Igår drog eg dit ilag med systene mine, vi måtte nytte ut av det fine veiret når det endelig va komt;) Og etter ei stund med soling og vassing så vart det endelig noken svømmetak på meg!! Utrulig kaldt i starten, men vente meg fort til det. Syns det va en oppfriskande opplevelse eg=) 
På vei uti, litt skeptisk...

Tar sats...

Og DER la eg visst på svøm!;D

En kjølig, men herlig opplevelse!

-Og svømte fort innover mot land igjen...;)

-Har du fått bada i år? Isåfall; korleis va det?=)

Paint, paint Baby!

Man må jo ta i et aldri så lite tak når man e heime òg, og min sommerjobb her går ut på noke så spennende som å male mur! I går mala eg, med litt innblandande og velmeint hjelp fra paps, østveggen på huset. I dag står vestveggen for tur!! Spørs kor mykje eg rekke å male før eg drar til Ålesund...det e faktisk ganske tungt arbeid, og ekje lett å få malinga inn mellom alle krika og kroka i den ruglete muren!:P Kjenne eg e støl i henda etter gårsdagens innsats! 

Wish me luck...


Blomsterpikene på Dagens Outfit=)

Sjekk ut meg og dei andre søte blomsterpikene på Dagens Outfit-bloggen idag: http://dagensoutfit.blogg.no/1281957685_flowers__who_does_it_.html
Takk for alle som stemte på meg, set stor pris på da;) Dei andre to jentene va også veeeldig skjønne syns eg!
FlowerPower!

Tømmerstokken

Haha, GOOD TiMES med Kristine i Dyreparken ditta her!! Va i Kristiansand og besøkte ho ilag med Janie og gjengen tidligere i sommer, og no va det på tide å legge ut litt bilde! Begynne med en pangstart no, og fleire bilde e undervegs dei neste dagane;) Eg og Kristine tok Tømmerstokken heile 5 ganga, va som noken galne fjortisa! Måtte jo bare sikre meg bilda etterpå, så bestilte to papirutgave, og to nettutgave! Nettutgavene ser man her;) Ganske smart igrunn, å bestille kodane til bilda på nett istedet for å få dei på papirutskrift! Billigere også:)

-Men over til bilda; vakje vi vel fine?!?;D

MAD!! 
Her forsøke i å sjå hemma ut, men eg va litt utrent iforhold til Kristine..


Fader altså, Kristine e bare så YO! 
Her e vi i fritt fall og det ser ut som ho kjeda seg=P Good work..

Soldag på Åheim

Endelig trakk den tunge skodda seg vekk fra bygda og dalane rundt, og sola kunne boltre seg nogenlunde fritt på den blå himmelhvelvingen=) Sjøl om dagen har vore nogenlunde sløv så har eg likevel fått nytt den ganske bra! Va rundtom huset og knipsa litt, som en"turist i eigen hage", sånt e kos! Så har eg vore litt på besøk i dalen (eller eg våkna jo opp der sia eg sov over hos søskenbarnet mitt i natt) og hos farmor..Imorga blir det nok en tur til mormor, onkel og Emilie, og blir det fint vær så bære det sikkert til Seljesanden;D Kaaaanskje får eg bada litt i år likevel? Jaja, no legg eg ut noken bilde fra dagen i dag, mest tatt rundt huset;) Så no skal eg lalle og være opplagt til morgadagen! Ha ei fin natt alle sammen:)
Morellene som e komt på det litt møllspiste treet i hagen
 
Æææææ...en ekling av en edderkopp som ete byttet sitt!

Verdas beste Sally, mi trufaste venninde♥

Skodda låg som et teppe ut mot Stadt

Solfylt

Vakraste pusen♥

Gladiatorane mine:) Fra Skopunkten (dissa e faktisk i str 35!!)Knipseknipse

En måse måtte eg få med..


Pappa har vore kjempeflink og lagt en flott ny platt sia sist! Nice=)


Boda med det rare i! I tillegg til å oppbevare div hageutstyr der har paps laga ei hytte til systene mine der! 
SØTT♥


Close up


Lese bok på altanen! "Huset ved Moskéen", ganske bra hittil;)


Søte systene Kristina og Andrea kosa med pus


Eg òg må kose litt=)


Sunset

Endelig..

litt sol på skrotten!!;D Trenge litt D-vitamin, pigment, positivitet og godvær no rett og slett, syns vi fortjena det! Åheimbygda e så fin når den bada i sol...sigh:) Flott flott. Tok noken bilde på rappen no, med boothen igjen... Bilde med bedre kvalitet kjem en anna gang;) No skal eg slappe av, ete goood middag (Pappas nydelige levergryte!) og nyte kvelden her heime=) Får sjå ka som skjer... 

Yo and peace out.
PS: Fineværet gjorde meg inspirert idag, så har faktisk fått produsert noke artigt og ganske harry som kanskje kjem for dagens lys en gang i nær framtid;) Har noke med både bilda ovenfor og dinna snutten her å gjøre:

Uuuh, spanande!

Femme Fatale

Yes, it´s Sunday! Og igår va det lørdag, så da e den saken biff. Hadde tenkt å ta en rolig kveld, men dei planane vart skrinlagt...Heiv meg på en slektstreff-fest (sjøl om eg ikkje egentlig va en del av akkurat den slekta) og skal sei eg hadde det kjekt;) Va jo i slekt med en del folk likevel, hadde en del søskenbarn der:) Vart tatt meget godt imot, særlig av ungkarane der, som lovpriste unge single jenter som dei faktisk ikkje va i slekt med, haha.. Men ikkje noke snusk, eg e ei skikkelig jente, tross alt. Skjule meg bak ei til tider uskikkelig fasade;) Kom heim for litt sida, ganske gåen, så trur eg treng en kvil. Vart ikkje til at eg tok med kamera igår, så ingen bilder fra gårsdagen dessverre. Blir heller noken slitne photobooth-bilder fra no. Kan ellers opplyse om at antrekket besto av en svart kjole fra Gina, stripete strømpebukser fra BikBok, svart silkeskjorte og svarte ankelstøvletta fra Monki, dongeriskjorte fra H&M og en særdeles blodraud læbestift! Litt inspirert av dinna looken her:

Eg og hatten min fra H&M e gode venna

I call on you my friend


Har alltid syns dinna her sangen e så fin, musikkvideoen likeså=) Viktig å ta vare på både dei gode vennane man har, og på dei gode minna! Eg e veldig glad i og takknemlig for alle dei gode vennane eg har..Vennskap e så uendelig viktig å ha i livet, å ha noken som kan støtte en i vanskelige tider og som en kan ha det kjekt med i gode tider... Dele sorger og gleder med med andre ord;) Viktig å ikkje ta sånt for gitt men virkelig kjenne etter kor stor betydning det har! Husk å vise at du sette pris på dei du har rundt deg!♥ 

-Og for himmelens skyld, ha en finfin lørdagskveld;D

GRATULERER MED DAGEN SØTA=)

Bestevenninna mi, Elin Sofye, har bursdag idag og blir heile 25 år!!! Eg har så mykje bra å sei om dinna flotte jenta her at eg ikkje veit heilt kor eg skal starte...Jo, kan vel starte med å referere til innlegget som eg skreiv for ei veke sia ("Glad i deg Elin <3", sjå nedafor), der eg skreiv litt om vennskapet vårt og om kor god ho e!:) Elin e ei søt, vakker, talentfull, morsom, omsorgsfull og tøff jente eg blei kjent med i 8.klasse på Blindheim ungdomskule, og iløpet av 9.klasse vart vi bestisa, Elin og eg♥ Det e noke eg e svært takknemlig for den dag i dag, for vennskapet vårt har holdt seg sterkt gjennom alle åra, trass i at vi har vore mykje opptatt på kvar vår kant, og til tider budd langt fra kvarandre. 


Vi har vore gjennom mykje forskjellig ilag: Vi har naturlig nok gått vanlig skule ilag, og i 2002-03 budde vi på samme rom og gikk samme linje ved Rauma folkehøgskule òg. Etter det gikk vi på forskjellige skula; eg valgte å fullføre kjedelig allmenn mens Elin tok sats og starta på musikklinja istedet, noke eg trur va lurt i ettertid..Det e nemlig musikken som e din store lidenskap i livet -bortsett fra Olav da såklart;) No går du musikkterapi og holde på med musikken for fullt ellers også, det e mykje jobb! Men du klare det aller meste;)

Du e blitt fantastisk flink på dei siste åra, og du har ei utrulig stå-på-vilje eg beundra! Eg håpe du når dit du vil og får spredt musikken din til så mange som mulig, den e nemlig vidunderlig på mange måta. Tekst og melodi står veldig sterkt på kvar sin måte, og formidlinga e det viktigaste for deg, ikkje nødvendigvis alt det andre unødvendige rundt...Du har ingen stjernenykka, du e naturlig og ekte. "Du e du, og du duger", haha..intern humor;P Vi har masse intern humor vi to, og mange ganga e det bare vi to som skjønna det morsomme i en situasjon og står og ler til andres store undring..Vi e nok litt rare begge to=)
Ja, som eg allerede har skreve om i forrige innlegg (http://changing.blogg.no/1281192291_glad_i_deg_elin_3.html) så gifta Elin seg med Olav i fjor sommer, og eg va så priviligert at eg fikk være forloveren hennes! Bildet ovenfor, altså der ho sitte å kosa seg med smoothie, e fra utdrikningslaget, og på bildet nedafor e vi som arrangerte utdrikningslaget ilag: Eg, Jeanette og Gunhild. Vi e alle veldig glade i deg=) Bildet e tatt fra overraskelsesfesten Elin holdt til ære for sin kjære Olav på 30års-dagen hans tidligere i sommer! (Hehe, her måtte eg forresten ha på meg hatt pga et uhell med heimebleiking..."Don´t try this at home" sei eg bare!) Dei e et fantastisk par, Ellie og Ollie=)


Våren 2009 hadde eg og Elin en liten fotoshoot, og dei bilda har blitt liggende for det meste ubrukt innpå ei mappe eg nesten hadde glømt. Derfor va det ekstra kjekt å finne den igjen idag! So, this is for you Elin;) 
You are GORGEOUS!!♥Hjertelig hilsen ei stolt bestevenninne♥

Sugarpie

Følte meg litt sukkersøt her en dag og måtte trekke på meg noke som sto i stil med feelingen=) En blomstrete topp funka bra, og kombinert med et formfullt skjørt, ei søt prikkete strømpebukse og kvite "collegesko" med litt hæl vart eg sjåande ut som ei uskyldig skulejente. Klemma med blomster på va sjølvaste flagget på toppen av kransekaka! I want candy...
Fokusert?

Pout, pout baby!
Seriøst?
Åh Guri, et speil!

Antrekket består av:

Topp fra BikBok
Skjørt fra Only
Blomsterklemme fra Monki
Stømpebukse fra ...?
Sko fra DinSko
Armband fra Hjerter-serien♥


Bilda tok eg sjøl, på en sjuk egotripp eg hadde! Sykt nerdete. Sånn blir det når man e aleine heime=P  Å bruke sjølutløser ekje bare bare, men fikk dreisen etterhvert.. Haha, men mange mislykka bilder vart der ja...synd eg ikkje la dei ut gitt.Sugar in the evening!

Today's gonna be a good day=)

Sitte på jobben og nyte min siste dag på jobben for sommeren=) Reint konkret og materialistisk går nytelsen ut på at eg knaska sprøe deilige knekkebrød med sjokoduo (mitt nye favoritt-godte-pålegg med mørk og kvit sjokolade,mmmmm) og philadelphiaost og skinke...+ en varm kakao;9 Og en kaffi attpåtil! E ganske trøtt, men kosa meg gløgg ihjel og nyte freden...ingenting å gjøre foreløbig, så tidlig på morgenen. Fint vær e det idag og alt;) Den psykiske delen av nytelsen går meir ut på vissheten om at det e siste dagen med jobbing på ei stund, og at eg no kan ta en liten ferie før det blir meir hektisk igjen. Gler meg til å komme heim til pappa og gjengen på Sunnmøre imorga, har ikkje fått sett dei på heile sommeren!! Så det blir kjekt, gler meg:) Satsa på det skjer ett eller anna fres i bygda òg til helga!


Eg må imidlertid passe meg for å ikkje la latskapen ta overhånd: I dag MÅ eg få ut fingeren og fullføre jobbsøknadane mine...På høg tid å få dei ut no. Men som sagt, ingen enkel sak, eg veit ikkje heilt ka som e forventa og slikt..skulle hatt en ekspert her.


For min egen del sette eg opp en foreløbig plan for dagen:
1. Jobbe (Såklart! Skal jobbe 13,5 tima idag òg! No e det rolig, så får jobbe når det blir noke å gjere)
2. Skrive ferdig jobbsøknada og CVa og sende dei
3. Betale for lengst forfalte regninga, hurra
4. Lese skulerelaterte ting


Når eg blir ferdig med slikt fornuftig arbeid kan eg gjere ditta:
5. Lese mindre fornuftige blad, blogga og bøker
6. Sitte på GarageBand, evt iPhoto og makke
7. Planlegge pakking og transport til imorga
8. Planlegge kvelden med Idunn, gler meg til å sjå ho igjen!
9. Blogge og fjesboke, evt forfatte et religionskritisk innlegg? Haha, digga religionsrelatert humor (aiai, farlig):
(Bilda e henta fra google og arkivet..sånn blir det når eg e på jobb!)

Ha en fin og produktiv dag folk;)

BIRDS kvitrer "Slipping through my fingers"

Eg må le av dinna komisk sammensatte parodien av en musikkvideo eg laga tidligere i sommer! Vennligst ikkje ta ditta her seriøst...;) No skal eg sjå "Partyprinsesser" på NRK3, fantastisk program!! Så eg legge heller ved det eg skreiv på youtube om videoen istedet, timesaver:
"Hahaha...en herlig lita kavalkade av en musikkvideo eg snekra sammen her!! The best of the best! xD Her synge "Birds", som da e meg (Linn Kathrin Taklo) og Janie Froestad Laupsa Abba-låten "Slipping through my fingers":) Litt amatøropptak, meeen det har vel sin sjarm! Ja, vi e litt av noken sjarmtroll;)"

XOXO
Birds ♥Maritim KjærleikEg berre MÅ trekke fram min gode venn Kristine, alias dailydreaming.blogg.no, som her vise et av dei kuleste eksempla på den maritime stilen eg har sett! Så utrulig enkelt og greit: Her tar slenge man kun på seg en stripete laus genser over ei tettsittende bukse og sette skippercapsen på snei! "Aye aye Captain!" Kristine; du skal få styre skuta mi anytime! -Bare du kjem til Bergen først, om ikkje anna enn på et lite besøk! Kjem til å sakne deg masse no når du stikke til Lillehammer...;( Men du leve i drømmane mine, eller skal eg sei dagdrømmane..? ha ha
Kjærleik ♥

Bad times & Good times

Ja...ka skal man sei? Livet går opp og ned, og eg må innrømme at no om dagen har eg det litt tråkit igrunn... Kjenne tungsinnet har bete seg godt tak i nakkeskinnet og lagt seg som ei finlandshette over topplokket:/  En god del av skulda legg eg på den hersens jobbsøknads-forfattinga=P E så fordømt vanskelig å få skreve ferdig dissa jobbsøknadane, hata slikt. Føle kvart positivt ord eg skrive om meg sjøl (som man da må gjøre i sånne søknada for å engang ha en sjanse) e ei løgn, og kvir meg til den dagen eg blir "avslørt" av min fremtidige arbeidsgiver! Buhuuu og ugg, sutresutresutre...vilikkeblivoksenno...mååå eg ut i jobb?? Kanskje eg skal ta et fag til?? Eller jo, ah...stemme det! Eg skal ta oppigjen MATTEN=( Som eg da strauk på med glitter og stas... Hurra for meg! Nei, tummel ner altså, tummel neeer...

Må jo bare legge ved en låt fra idolet mitt Annie som passa inn: 
  

MEN så har jo ting en tendens til å snu...For det e en stor forskjell på korsen eg kjenne meg ikveld og korsen eg kjente meg tidligere idag.. Klare faktisk å tenke litt positivt og være løysningsorientert i blant også;P Sjøl om favorittsyslen min e å grave meg ned i bekymringa og sorga. Nei altså, no har det seg sånn at høsten ser hakket meir planlagt ut: Eg fikk meg nemlig en jobb idag!! Ikkje en superstor og omfattande når det gjelde penga eller tid, men likevel en jobb som tilbyr store utfordringa og erfaringa, og som eg virkelig grur/gler meg til;) En del av meg har litt angst for at jobben skal bli for stor utfordring for meg, mens en anna del fryda seg over at eg får prøve ut noke eg har drømt om lenge! Ka jobben går ut på og ka slags stilling eg har kan eg ta en anna gang. No e eg for trøtt og skal legges straks. Jobb fra 08.00 til 21.30 imorga òg, 3. dag på rad (må skryte litt). Og der har vi plan nr 3 for høsten: Forhåpentligvis får eg fast helgestilling på bofellesskapet framover, itillegg til å jobbe litt ekstra òg. Så da mangla kun den gylne 4´er-planen: Lærerjobb, eller rettere sagt vikarstilling inntil vidare...Jobbsøknad e under konstruksjon, som tidligare nevnt.


Åh ja: Lønning imorga;D Sjøl om den ikkje e stor akkurat så e det ei oppmuntring eg kan sove på;) Og så gler eg meg til å treffe Idunn på torsdag og å komme heim til Sunnmøre på fredag=D Good times!

Passa fint med dinna partylåten her no:

 

Livet består da altså -overraskende nok- både av good times og bad times, sånn e det visst bare! 
Led Zeppelin agrees..

Inception tonight alright


Da e kinobillettane bestilt og daten booka;) Eg og Alex, min gamle trufaste ekskollega, skal på kino og sjå Inception no snart. Gleda meg, ditta e jo sjølvaste storfilmen om dagen, og den har fått mykje god omtale både i media og blant bekjente som har sett den:) Så det blir spennande å sjå om den leve opp til forventningane!! Ser iallefall sjukt spennande ut på traileren:


Slenge ved et "hemmabilde" av meg og Alex òg, just for laughs:


Eg prøve meg på et spørsmål: 
Har du sett Inception, og i tilfelle ka syns du?

Lykka e å miste noke for så å finne det igjen...

Ja, det uttrykket kan gjelde altmulig, men dei fleste forbinde det vel med...tja kanskje noke så klisjé som kjærlighet? Eller et gammelt vennskap som har lagt på is og som tina opp igjen? Eller å rett og slett bli gjort klar over kor godt man egentlig har det etter å ha komt ut av en depresjon?

Mange tolkninga kan komme ut av ditta uttrykket altså. I dag velge eg å tolke det på en rein materialistisk måte: Når eg la meg igår hadde eg lyst å hyle av frustrasjon fordi eg ikkje fant igjen mobilen min. Og det e strengt tatt litt krise å miste mobilen, særlig med tanke på at eg kun for 3 måneda sia fikk den av mormor pga eg drukna den forrige (som også va ganske ny). Eg hadde vore på byen en tur, og va redd eg hadde klart å miste den ut av lomma på veg heim, eller ett eller anna teit. Så det va mange frustrerte tanka som raste gjennom hodet mitt når eg omsider la det på puta, etter fleire tokt rundtom i leiligheta uten resultat.

Eg våkna i ni-tida, og det første eg tenkte på va mobilen. Desperat og frustrert tok
 eg enda noken tokt rundtomkring, uten hell, før eg begynte å tenke veldig alternativt. Ka om, ka om..? Eg leita bak det meste, under det meste, til og med over det meste..og tilslutt oppi det meste, 
just in case. Og DER, oppi skittentøyskurven, låg min lille rampete Tattis!! (En HTC Tattoo) Kordan den havna der huska eg sannelig ikkje, den datt vel ned fra badebenken eller noke. Eg va iallefall overlykkelig over å finne den igjen! Ka skulle eg gjort uten mobilen min? Eg kjenne meg rett og slett heilt naken og evneveik uten! Avhengig! Så ja, eg velge å sei eg vart noken hakk lykkeligare etter å ha funne den igjen, iallfall sjukt letta og noken hakk mindre ulykkelig;)

Litt seinare ringte min lille avhengighet, og laga dinna lyden her (Beste ringetonen!) :

(Og ups! Det første bildet ovenfor e ikkje av meg, men stjelt fra http://ontario-geofish.blogspot.com/2009_04_01_archive.html! Rett skal være rett...Fant ikkje noken "frustrerte" bilde av meg, lika visst ikkje å bli avbilda når eg e det! Derimot fant eg et "godt fornøgd" ett...)

Ha en lykkelig dag=) 

Glad i deg Elin <3

Vil bare sei at eg e utrulig glad i deg og bryr meg masse om deg Elin=) Du e mi beste venninne, og det vil du alltid være!! Vil du skal vite at eg e her for deg når som helst, sånn som du e der for meg òg! Når livet e tøft og eg trenge noken å prate med så e det du eg tenke på å ringe først...Sjøl om du kanskje ikkje e den eg tilbringe mest tid ilag med lengre pga et hektisk liv osv, så veit eg at vårt forhold som bestevenninne alltid vil bestå, og det e så utrulig godt og trygt. Kjenne meg så priviligert som har funne deg:) 


Vi e ganske like på mange måta, og interessa vår for musikk va vel den som danna grunnlaget for at vi blei så godt kjent som vi har blitt. Elin e en utrulig dyktig artist som virkelig leve for musikken, sjekk ut meir om ditta i innlegget mitt her: http://changing.blogg.no/1265099314_elin_sofye.html

Sjøl om musikken kanskje har vore viktig for oss så e forholdet vårt bygd på utrulig mykje meir, sjølsagt! Eg veit ikkje heilt ka det e, men det e berre noke der som gjer at vi helde ilag så godt som vi gjer, gjennom alle åra. Vi e like på mange andre måta òg: vi tenke mykje likt om ting, vi e vimsete begge to, vi tenke veldig veldig mykje rart og fundera mykje over meininga med livet... hehe.. Alt det rare eg har sagt til ho...det ekje alle som hadde takla det! Eg e nemlig veldig rar, men muligens e det berre Elin som får vite nettopp kor rar;) Ho tar meg iallfall for den eg e, + at ho motivera meg mykje, og det e eg svært takknemlig for!Eg va så heldig å få være forlovaren til Elin ifjor sommar! Da gifta ho seg med kjernekaren Olav, som ho no e svært lykkelig ilag med=) Det va et stort privilegium og ansvar for meg, og eg huska eg kvidde meg sjukt til talen.. - Men det gikk bra, tross alt! Sålenge eg såg på Elin og gløymde alt styret rundt meg, så gikk det bra og alt kjentes lettare. Eg spelte etterkvart òg to sanga til Elin, som eg hadde skreve sjøl. Den eine skreiv eg som 16-åring, den andre skreiv eg litt før bryllupet og va skreve spesielt til Elin og Olav. 

Førstnevnte sangframføring skal eg no publisere. Sangen heite  "My guide" og handla om korleis eg ser på vennskapet vårt. Elin e "guiden" min, en person som eg trenge med meg i livet for å ha det bra, rett og slett! Ho har vist meg så utrulig mykje fint med livet, og fått fram mykje bra i meg sjøl òg:) Dessuten e ho e et av dei tøffaste og beste menneska eg veit om! Eg skreiv som sagt sangen som 16-åring, og framføringa her e en kortversjon. Kvaliteten på klippet, og framføringa likeså, e langt fra perfekt, (særlig den klumsete innledninga med overdreven sunnmørsdialekt!!) men det ekje så viktig. Budskapet e der, og det e det som telle: "I need you" Elin, du e en utrulig viktig person i livet mitt som eg verdsette høgt ♥
My Guide

My parents raised me to be a girl with independent means
They said "No one else can be trusted if you want to follow your own dreams"
But now I´ve found my true friend for life
and I cannot live without
A friend I know I can trust in
´Cause there are no reasons for me to doubt in you

Chorus:
´Cause I need you right here beside me
Wanna hear you say
Things´ll be all right
So please take my hand and guide me
every darkness turns to light 
with you 
I need you

People keeps telling me
"Learn to handle things alone"
But I just laugh back at them
"No, no my lonely days are gone"
It´s said "No man is an island"
and I believe that it is true
But if it´s not;
I will do what it takes 
to build a bridge 
to reach to you
to reach to you!

Chorus

♥ Utrulig glad i deg, Elin ♥


Akk, hadde eg bare hatt råd til ei sånne flotte jakke fra Acne...Men får nøye meg med en billigversjon om eg kjem over en! Trur eg skal ønske meg ei sånne jakke til enten jul eller bursdag=)  Digga særlig den fremste, den va både elegant og kul på samme tid...lekkert med SAU gitt! Uansett, ditta her e spådd å være en av høstens såkalte "musthaves". Samtidig vil eg tru at om man går til innkjøp av ei sånn så vil man ha den for alltid, og den e såpass anvennelig og original at man vil bruke den kjempemye uansett høst-/og vintertrend andre år. Ergo konkludera eg med at ditta e ei lun, varm og smart investering;)

Rock on little sister

Rockabilly
Fashion Trends & Styles - PolyvoreKan ikkje få nok av rock `n roll altså... E avhengig. Sangen e feit!! Eg likar det

...kjenne eg fikk lyst på festival no. Har bestemt meg for at eg SKAL på Roskilde neste sommer, koste ka det koste vil! Joine? Æss, eg drar aleine om ikkje, no prob;)

To herlige av Fred Falke=)

Som sagt tidligere har eg mange herlige sommerlåta å dele med doke, og særlig e eg fan av Fred Falke sine remixa for tida;) Skulle ønske eg kunne laga en sang og han kunne miksa den for meg...DET hadde virkelig vore noke!! Lov å drømme...;) Isåfall: den første e en av favorittlåtane mine om dagen; Fantastiske Robyn sin diggbare hit "Dancing on my own". Eg likte den kjempegodt fra før, men etter Fred´en sin reproduksjon så eeelska eg den! Perfekt til fest:)Den neste e en godbit han har laga av Shena sin låt "Nasty little rumour"...En snerten liten sak som rett og slett gir humøret mitt en liten boost og feia bekymringane under teppet for ei stund:)


What´cha say?

Jaja, sei ka doke vil for meg...eg diggar dei uansett. No sitte eg på jobb og kosar meg storlegt! Snart ferdig å lese bok 35 i en serie eg helde på med, huhu=) (Quilty pleasures!) Ellers skal vi lage brownies og ha is til etterpå for å feire kollega Svein sin bursdag idag, blir stas;9 Grattis med dagen, gamle ulk!! 

Hmm...e doke forresten det fnugg interessert i å vite ka kul jobb eg har? Eller ka som e min quilty little pleasure?? Ikkje? Neivel, men kanskje eg likevel skrive om det en vakker dag, time will show;)

 It's my bloody blog and I write whatever I want, that's the beauty of it...♥


Ha en ellers fin dag, helsing meg...

Akk, de enkle gleder

No skal eg legge meg i nyrydda rom, i ei seng med nytt laken og sengetøy! O, glede=) E så digg det, eg elska lukta av nyvaska putetrekk! Viktig å nyte dei små gledene i livet òg, sjøl om dei kanskje e banale:) Så no skal eg, halvveis lykkelig, falle i søvn i mi deilige seng, og planen for natta e å drømme om walk in-closet! -For det e en av dei største materialistiske drømmane mine for tida...tenk å ha oversikt over alle kleda, skoa, veskene og tilbehøret man faktisk har da!?! For øyeblikket så ser eg kanskje sånn 40% av det eg har og eige...og så trur eg eg trenge nytt i tide og utide, før eg plutselig en dag tar en titt baki skapet og -vips!- der va det en fin kopi av det plagget eg nettopp kjøpte...Så ja; walk in-closet e og blir en nødvendighet i mitt fremtidige liv! Velge å tro det vil lønne seg veldig;)

Riktig god natt til alle dei fine folka der ute=)


På tide med et usminka bilde...bare heftig redigert;) hah

Dagens boost

Sjølvtilliten fikk seg en liten boost i dag når eg, Elin og Line va på gåtur ved Lille Lungegårdsvann der... Vi hadde nettopp komt til plassen og ikkje engang sutte oss ned før en kar kom bort og ville ha oppmerksomheten: "Ehm, unnskyld meg, men jeg må bare si noe til deg (peike på meg). Jeg syntes bare at du var så søt!" (østlending) Haha, trudde eg skulle dø av flauhet, og visste ikkje heilt ka eg skulle seie tilbake...mumla vel noke "øøøh..jo takk for det, det va no hyggelig sagt!" For ka kan man egentlig si til sånt? Blei jo smigra, men samtidig heilt satt ut og veldig pinlig berørt..E jo ikkje vant med at folk e så direkte! Men må innrømme at eg syns det va veldig artig, og skulle faktisk ønske at fleire turte å gjere sånt generelt i samfunnet;) E jo en hyggelig overraskelse at det va et kompliment han kom med, eg såg først for meg at han enten va en selger eller en narkoman, for eg såg ikkje han med det første..hehe... Men han va faktisk ganske søt! Bare ikkje min type da, og hakket for ung for meg også...19 år sa han. Og eg e 24, going on 25 (ugg), så jah. Trur han blei litt skuffa når han fikk høre det, haha..! Neida, men uansett, en hyggelig opplevelse alt i alt, vi prata bare kort før han gikk for å møte en kompis. Og ja, han va fullstendig aleine, uten noken kompisa i bakhold som fikk han til å gjøre det han gjorde! En modig kar med andre ord, og cred til han for det=) Han va et friskt pust blant mange pysete nordmenn, han! EG skulle gjerne vore meir modig på det området, som regel e eg sjukt pysete og syns det meste e flaut. Igrunn litt rart eg tør poste ditta her? Men det gjør eg, jajamen;D (Haha...bra bilde òg!)

Takk til deg, frimodige unggut! U made my day ♥

Strand-hattifnatt


Fikk nyte litt Sørlandssommer i år, og sjøl om været ikkje va det aller beste når vi va der så va det en varm og ikkje minst meget koselig opplevelse=) Bilda fra turen og resten av folka eg va med der e på vei...tar bare litt lenger tid å velge ut bilde osv.. Foreløbig får eg dele noken bilde som blei tatt av meg på Hamresanden utafor Kristiansand. Blei inga bading, men fikk i det miste vassa litt;) Og sommerantrekket e på plass, med hatten på toppen! Vakre Lindy e fotografen:)

Antrekket består av:

Hatt fra H&M
Dongerivest fra BikBok
Singlet fra Voice of europe
Prikkeshorts fra H&M
Armband fra Indiska
Strandveske fra H&M
Klokke fra Certina

(+Kameraveske, som seg hør og bør...)
Hatt e flotte greier, dere=)

Eg sakna deg

Det går fremdeles ikkje en einaste dag uten at eg tenke på deg. Det e godt over 3 måneda sia den tragiske ulykka som kosta deg og Adrian livet. Eg vil alltid sakne deg, Ruben. Snilde syskenbarnet, en av dei godaste gutane eg visste om. Skulle så ønske du fikk meir tid her nede ilag med oss, men livet tok ei anna vending enn vi hadde forestilt oss. Ken skulle tru at noke sånt kunne skje nettopp oss, vår slekt, i vår trygge bygd? Sånt skjer berre ikkje! Likevel gjorde det nettopp det. Man kan aldri bli forberedt nok på å miste noke så verdifullt, man blir aldri heil igjen. Man får sår som aldri vil gro heilt, men lage djupe arr i oss. Arr som e der for å minne oss på at livet e skjørt og uforutsigbart, og det vare heller ikkje evig. Alle skal dø, ein veit berre ikkje korleis eller kortid. Sjøl om det e en realitet så e det inga trøst. Vi mista deg for tidlig, det va inga meining i det. Du skulle levd no, gjort det du pleide å gjere på en tirsdagskveld...vore med venna, kjørt rundt i bilen din, komt heim til familien din seinare på kvelden.. Dei va så uendelig glade i deg, og stolte av deg. Du va sånn en sympatisk fyr alle likte. Vi va alle så glade i deg♥ Håpe du og Adrian e der ute en plass og passa på oss no, og at doke har det bra. Kanskje ser doke ei meining med det heile, den store sammenhengen? Kanskje man får innsyn i alle mysteriane vi grubla over etter man e sovna inn? Ikkje veit eg. Foreløbig veit eg berre at det e verdifullt, men uendelig vanskelig å være menneske, og at det å miste noken e det verste man kan oppleve. Saknet vil alltid være der, eg vil alltid minnast deg som den gode skatten du va♥

Tenk at en liten biltur stjal doke vekk fra oss..ka om den fjellveggen ikkje va der..ka om bilen va god nok..ka om...?

E sånn eg huska deg...=)

Alltid omgitt av gode venna!

Huska eg syns du va såå søt når du begynte å komme innom bygdedansane;) Va stolt over å være søskenbarnet ditt!

Minnevideoen eg lagde til begravelsen til Ruben og Adrian:


Kvil i fred

Be my embrace now...

Åh, eg haaaar så mange godlåta eg vil dele med doke no om dagen!! Her e én foreløbig, men eg lova at det vil komme mykje meir musikk framover;)

Fred Falke e en fantastisk flink fyr som laga dei beste remixane, iallfall i følge min musikksmak da. Her e en av dei eg tilfeldigvis kom over tidligere i sommer, som gir meg en supergod sommerfølelse enten det regna eller sola skinne ute=) PNAU hete gruppa som har originallåta "Embrace": 
E det bare eg som syns dinna e herlig?? Neppe=)

Dessuten kunne eg trengt en god klem no...e in deep shit økonomisk har eg funne ut...har mest lyst til å grine og hyle av frustrasjon=( Hata uventa møkkaregninga!! Men eg får nøye meg med å syns synd på meg sjøl og nynne på dinna sangen her.
Goood natt...

Aaaaaahhhhhaaaa

Dokke vil skjønne korfor eg kalte innlegget for nettopp ditta når doke trykke på play...Der e faktisk to gode grunna!


Syns det va ekstra artig når eg fant dinna sangen med dinna videomixen til, AHA e fantastiske og ekstra fantastisk e det såklart når eg finne gamle musikkvideoa av dei òg, når dei va på sitt kjekkeste;) 80tallet e jo, som tidligere nevnt, favoritt-tiåret over alle tiår! (Sei eg såklart som barn av det tiåret, født i sjølvaste 1985! Fader så lenge sia...) FOR en heeeerlig låt da, eg elska sånne mixa som gjør at en bare drømme seg heilt vekk og leve seg inn i musikken♥

Takk til LIFELIKE for den deilige følelsen:)

Tilbake fra Kristiansand

Da va eg back in Bergentown, kor eg da skal begynne å jobbe igjen imorga fra 08.00 til 21.30. Syns alltid det e så gøy å minne meg sjøl og andre på det. Har hatt det supert i sørlandstraktene, trass litt ustabilt vær. For ka betyr vel været når man har kjekke folk, hyttekos og god mat/drikke? =) Va fantastisk å sjå Kristine igjen òg, e redd for at det kan bli ei stund til neste gang. Flytta til Lillehammer gjør ho, luringen. Satsa på det blir besøkings! Eg har masse bilde og diverse på lager, men det får vente..sånt tar for lang tid ikveld, jenta må legges. I´ll be back, i kjent Arnold-vigør;) Nattinatt

Måtte bare ta ei god gammal Thorbjørn Egner-vise, sia 1) va i Kardemommeby på fredag, og 2) skal nok synge dinna på jobb imorga..bofellesskap vettu, og der synge man sånn av og til;) Isåfall pleie eg alltid synge dinna ved leggetid.. Den perfekte nattasangen!
hits