november 2010

O du kalde mørketid

Kjenne meg litt tappa for energi for tida, kulda har nok fått et grep om meg..går bare rundt og fryse, sjøl med lusekofte og strikkasokka på.


Men når eg ser sånne bilde så blir eg varm om hjartet ihvertfall;) Hehe, noken sjarmtroll eg har til søstre ja!♥

..Kjenne eg gler meg til å komme heim til jul allerede=)

Heftig Shit

Latterkick!! Tenke berre på gårsdagen eg no, da eg, Janie og Lindy tok av med "Heftig Shit"-rap på vors! Gikk også rundt i byen og laga godstemning!;D Foreksempel huska eg følgende fraser:

"Heftig Shit du ikke kan forstå, Linn Kathrin og Sistas skal lage videoblogg! Sminke, gutter og en hel haug med kinaputter!..."

"Heftig Shit du ikke kan forstå, Linn Kathrin må så jævlig pisse nå! Blæra presser, Linnka stresser, det er så gale at hun knapt kan gå!"

"Jeg lover deg, check yo, Christmas check, yo...Jeg lover deg, det er så jævla kaldt nå at jeg tror jeg dævver!! Så ser jeg at det kjører en sånn derre smooth limmo forbi, og så ser jeg et saftig glis inni ruta der, og inni den varme limmoen med skinnseter og iPod-anlegg på full guffe med den nyeste låta til ho derre Rihanna-dama, der ser jeg en som sitter å godter seg med de kuleste gangsterkompisene sine, og som ser ut og ler av oss som går her uti kulda og fryser, og den fyren, jeg lover deg, den fyren det var GEIIIIIRRR!!"

Hahaha, ja no bygde eg litt ut og plussa på litt, men ca noke i den dur;) Mykje rått som vi miksa sammen va det iallefall! Fader altså, han derre Tommy P e så vannvittig rå! Made our day

S & M

Hørte dinna godlåta for første gang på radioen idag, og den skal det svinges til på jentevors hos Janie ikveld!! Gleda meg til da gitt;) Håpe hangoveren etter gårsdagens julebord gir seg snart berre, aiai... Den som e med på leiken får tåle steiken, som dei seie=) Ha en svingande laurdagskveld og rist litt på raua for meg!

Dyrisk Julesang

Haha, kunne ikkje la være å le når eg fant dinna søte videoen på youtube! Måtte deles. Husk på å være snill med dyra, ellers blir det ikkje pakke av nissen i år! =)

Forsmak på jula

Ingenting e så digg som å glede seg til jul i disse mørke, kalde tider! Man e nærmest tvungen til å kose seg inne med god mat, julebrus og julesnop for å holde motet oppe, og eg må si eg lika det;) Sånne tide får faktisk frem den mest kosete kosebamsen i meg, og det kjekkeste eg veit e å høyre på koslig julemusikk og ete juleinspirerte middaga. Som dinna her for eksempel... Her kom eg heim en kald og gufsete kveld, og med ett eg åpna døra slo julestemninga i mot meg i form av den herligste middagslukta i verden: Lukta av nylaga kålrotstappe blanda med kjøttbolla i brun saus-lukt! -Karina altså, du e meg ei god ei=) Hehe..ja, pinnekjøttet får værsågod vente litt til,det e for hellig til å tulle med, derfor går det i kjøttkaker/kjøttbolla i stedet;) Nam Nam! Og så må man såklart ha julebrus til (helst Hansa si for min del, men Lerum duge også). Sukk...salighet i heimen. Amen.

Ha ei salig førjulstid du òg, det e lov å begynne å gle seg no syns eg!:)


UDOs Choice

Om kosttilskuddet:

Eg har nylig starta på et kosttilskudd kalt UDOs Choice, som både e en generell helsefremmande olje, treningsolje og hudolje. Den tilføre kroppen fersk og økologisk omega 3, 6 og 9 i form av 9 forskjellige økologiske olja. Den skal være rik på antioksidanta fra frø og kimer og gi ei bedre kvardagshelse. På langsikt skal den være god beskyttelse mot  livsstilssjukdomma. Om man e opptatt av trening og slikt (det e dessverre ikkje eg så flink til) så skal blant anna UDOs hjelpe til å gi kroppen økt styrke, utholdenhet og fettforbrenning, samt bedre restitusjon. Sist, men ikkje minst, skal kosttilskuddet styrke og smøre huda innafra, og eg veit iallefall for min del at det trengst, særlig i disse kalde tide! Eg får som regel alltid mykje tørr hud om vinteren, og litt eksem på henda. Foreløbig har eg hatt litt plaga  hittil i vinter, men eg håpe når kuren slår inn at eg vil merke forbedring der òg.

Dosering og bruk:

Eg tar no fast 2 ss UDOs daglig, som eg blanda inn i en liten shot appelsinjuice. Man kan ta opptil 4 ss daglig, men eg held forbruket passe lavt sånn kuren held lengre, det held for meg. Eg pleie å drikke et vanlig glass juice rett etterpå òg, pga eg ikkje lika konsistensen på oljen (minne meg om tran) sjøl om den e nokså smaklaus. Men inntaket går nokså smertefritt og e blitt ei vanesak;)

Virkning:

Eg har faktisk merka litt forskjell på huda, særlig i ansiktet, etter ei lita stund: Eg trur sannelig den rensa ut endel gift/smuss i starten, for ei veke etter eg starta fikk eg et utbrudd i T-sona som eg ikkje har hatt sia fjortisåra! Men slapp av, det gikk fort over, og etterpå har huda vore veldig grei, mjuk og fin. Viktig med ei utrenskning i blant, det e verdt det i lengda! Ha berre ein god foundation i nærheten, og gjerne ein concealer òg... Ellers har helsa mi vore god, tross det skiftande og kalde været, og eg pleie vanligvis å være meir generelt forkjøla, hostete og snufsete på dinna tida av året! Eg velge å tru UDOs har hatt ei viss innvirkning der, + at eg også -for å gardere meg heilt- går på Sambucol innimellom (svarthyllekstrakt, funka bra mot forkjølelsessymptom). Ellers har eg sikkert hatt andre virkninga òg, som eg gjerne ikkje har tenkt like mykje over.

Pris:

Flaska med 250ml kosta rundt 200 kr på Sunkost, og vare i ca 1 1/2 mnd. Det e forresten både billigare og smartare å kjøpe UDOs i flytande form enn som kapslar, tross konsistensen e litt lettare ubehagelig å svelge i starten. Bland godt ut med juice sei eg!

Anbefale?

Ja, kvifor ikkje? Eg velge å tru at eg har hatt utbytte av kosttilskuddet allerede. og det kjennest godt å gjerne noke bra for å ta vare på kroppen innafra. Eg tenke at eg "smøre" kroppen og organa, som om eg skulle smurt huda utafra med en god krem, eller "olja maskineriet" rett og slett! UDOs e blitt anbefalt av fleire enn meg òg, blant anna såg eg den vart anbefalt i et Woman for ei stund tilbake. Men prat gjerne med betjeninga der du skal kjøpe helsekosten din, dei veit god råd og vil forklare meir om produkta og om dei passa til dine behov!

Det var dagens little helsetips fra meg! Helse være med doke alle saman♥

Haha, tilfeldigt bilde...eller ikkje?

Eg har verdas beste sambuar!

Eg vil berre takke mi sambuande venninde Karina for alt du har gjort og vært for meg dei åra vi har budd ilag og kjent kvarandre. Det e virkelig uvurderlig, og eg kjenne meg utrulig heldig som har deg=) Vi har kjent kvarandre sia vi flytta ilag høsten 2005, og budd ilag sia, bortsett fra 2008-09. Trulig blir ditta siste året vi bur ilag, du reiser til Italia for å studere neste høst. Kjem til å sakne deg mykje, skal mykje til å finne en sambuar som deg! Du e heilt super å bu ilag med altså, det e hovedgrunnen til at eg skreiv ditta innlegget. Den andre grunnen e for å takke for hjelpa eg fekk med bursdagsfeiringa mi, det va jo du som rydda og stelte til det meste, trass i at du va litt småsjuk den dagen! E kjempetakknemlig for det. Hadde ikkje blitt det same uten deg! Beklaga eg glømte å få deg med i forrige innlegg, hadde ingen bilde å vise til..(snik deg unna fotografen du!) Dedikera derfor et heilt innlegg til deg istaden, for det har du fortjent;) Har også en tredje grunn til å takke, og det e for at du gjer førjulstidene hos oss så magiske: Det blir både fantastisk gode julemiddaga, julebakst, julepynting, julemusikk og julefilma på oss fra slutten av november til vi drar heim til familiane våre. Det som kunne vore ei kjip, mørk og stressande tid blir ei av dei kosligaste tidene på året på grunn av det:) Så takk. Igjen. Du e fantastico! Kjempeglad i deg♥

Skål for Karina!

Hybelkaninene i aksjon

Vi ilag med Elisabeth, som budde med oss første halvåret i Bergen! Sakn.

Karina, eller Carina, betyr faktisk noke som "søt", "vakker", "pen" på italiensk (som e Karina sin lidenskap om dagen), og det e ingen tilfeldighet;)

Her svinga vi oss i Roma

Ho likte svært godt parykken eg tok med heimafra, og vurderte å bruke den til kvardags!

I Salerno fant ho seg en liten scooter;)

Bursdagsfesten min


Hehe. Må bare humre litt over kor treig eg e med å legge ut "nyhende" i livet mitt. Vel, enkelte ting klare eg å legge ut relativt kjapt, andre blir liggande til dei nærmast går ut på dato før eg får tak i meg og legg det ut. Bursdagen min, og feiringa, e for leeeengst over no, men det e vel aldri for seint å mimre litt? So here it went:

  

Skjønningane Janie og Espen=)


Kjæresteparet Eirik og Raji, og Lana og meg.. haha, eg e så fjong


Meg og Lanaen;)


Her e heldige meg omgitt av både Lana og Kine ♥


Bestisen Elin va også tilstede, men sia det ikkje vart noke bilde av ho fra festen måtte eg hente et gammalt et!

Samme gjelde Line, så her har vi et bilde av ho og Elin fra ifjor bursdag;)


Det va utrulig kjekt at søskenbarnet mitt va i Bergen den helga og kunne feire med meg=D


Dansejentene? Ja, det e oss!


Apropos dans vart det mykje dansing på oss seinare på kvelden, utrulig kjekt!! Alt i alt en finfin dag og kveld, et godt minne ♥ Takk igjen til alle dei kjekke folka som va med! Kjærleik sei eg berre.

 

William Fitzsimmons

Eller "Herlig, følsom søndagschillmusikk for ettertenksomme stunder" kunne eg òg kalt innlegget. Eg e rett og slett nødt til å dele et nydelig musikktips med doke: Rett og slett musikken til William Fitzsimmons! Har enda ikkje hørt noke av han eg ikkje lika, men han e fremdeles ganske ny for meg så har ikkje fått sjekka ut heile repertoaret hans heller. Uansett e eg mektig imponert og inspirert av det eg har hørt hittil, da mest fra albumet "The Sparrow And The Crow". Min definitive favoritt e den magiske "I don´t feel it anymore"...å høyre den e som å falle bakover i en drømmeverden og flyte behagelig bortover på lydbølgene.. William (ja eg føle vi nærmest e på fornavn,heh) har ei sjukt djup og vakker stemme som røre ved ein. Hadde eg hørt han live hadde eg nok grene en skvett. Tipset om musikken hans "stjal" eg fra en anna bloggar, Lady Stardust, som man finn på dinna adressa: http://novocaine.blogg.no/ Anbefala folk å ta en visitt dit, ho har kjempegod smak! Takkar så mykje for tipset du=) Legg ut litt musikk av karen eg, håpe den fell i smak og gir doke òg en god opplevelse:

Pappa e kul

HURRA FOR PAPPA! GRATULERER MED FARSDAGEN=)

Ekje vi fine vel?? Rock ´n´roll- family! (1986)

Det e farsdag idag, og eg vil benytte anledninga til å seie at eg e glad i pappa´n min, og at eg syns han e en grepa kar;) Eg e tilfeldigvis heime hos pappa og familien på Sunnmøre ihelga, og vi kom for ei stund sia inn fra en aldri så liten fjelltur, fikk rose i kinna gitt! Det va ingen ringere enn pappa som drog oss med, enda så lite gira vi andre va i utgangspunktet! Må no sei at det va godt å komme seg ut i friskluft og få litt trim, dessuten trengs det litt økt forbrenning sia vi åt kake både igår og har ete farsdagskake i dag!:O Eg benytta sjansen -og dagen- til å legge ut litt herlige bilder av oss fra gamle- og nyedager:

"Silkete" familiekjærleik (Julaften 1986)

Min første sommer, 1986! Pappa va ganske ung her ja, med en herlig 80talls-bart;)

Gode minner fra skitur! Trur det e fra 1989 ditta her..?

Mitt favorittbilde av oss fra en tur til Geiranger i 1989Her e eg blitt fjortis! Og fikk min første mobil, en Motorola, til 14-årsdagen;) Haha, ser mest ut som far-sønn ditta!Her e vi på Fløyen, pappa drog meg med opp dit når han og familien va på besøk tidligere i år!

I dag e en fin dag for alle derute til å vise at du sette pris på faren din (dersom du gjør det såklart). Og det gjør virkelig eg!! Så tusen takk pappa, for at du e den du e=) Beste pappaen du!♥

Egenproduksjon: "Hard to read"

Yes, here it goes again: Eg blotta sjela mi og legge halsen klar for hogg atter en gang. Dinna gangen e det en sang eg laga tidligere i år som eg har spilt inn på Mac´en og laga en provosorisk "musikkvideo" til. -Musikkvideo med hermetegn altså, mest meint som en effekt... Sangen heite så mykje som "Hard to read", og man kan vel seie den handla litt om det å ikkje skjønne seg på en person.. Vidare handla det om å virkelig ville bli kjent med en person man nettopp har møtt, men ikkje vite kordan man skal gå fram. Som eg skreiv så fint på internasjonalt vis på youtuben:

"A song about a hopeless affair. Almost as hopeless as this video I made for it."

Please don´t kill me...? Haha..nesa mi har forsvunne!

Gud så djup eg e.

New Headphones!

Fikk meg nye høretelefona idag, i bursdagspresang fra pappa og familien på Åheim=) Eg har lenge ønska meg noken skikkelige høretelefona, til no har eg kun hatt små "mygga" som ikkje ga den beste lyden akkurat! Måtte stort sett kjøre full guff på avspilleren for å få en viss musikkopplevelse..Så e mildt sagt dritfornøgd her eg sitte, med dei nye høretelefonane godt plassert rundt øyrene;) Kjem nok til å flytte inn i dissa her framover kjenne eg meg sjøl rett!!

Weeeeee!!


Mmmmmmusic!


Ja, eg e trøtt idag...umulig å skjule enda kor mykje eg prøva...;P Men happy da!


OK GO!

KlappKlappKlapp!! Dissa karane her fortjena virkelig all applaus dei kan få syns eg! Geniale til å både synge og danse, og noken av musikkvideoane deira e berre heilt fantastisk morsomme og underholdande å sjå på! Elska måten dei dansa og bevega seg på, koreografiane e komiske og brilliante på samme tid! En-joy....=)

Sukkersøt nostalgi

Eg må innrømme eg e nokså forelska i ditta bildet eg kjøpte på Kremmerhuset for ei stund sia=) Det henge rett ovenfor senga på fotenden, sånn eg har noke kjekt å glo på når eg våkna;) -Rett ved sia av den like søte settekassa mi fra barndommen såklart... Eg e litt av ein sukkerklomp.

Kjekke småjente som bære post og gjer nytte for seg?  Fanmail til meg? Velge å tenke det.

Søte kids

Ei varm investering

Ho Ho Ho! I dagtidlig va det riktig julestemning når vi kjørte over fjellet til jobben! Snødekte trær så langt auget kunne sjå, temmelig vakkert! Må innrømme eg syns snøen e litt vel tidlig ute i år (snødde jo allerede litt i oktober), og håpe ikkje vinteren blir like kald og lang som i fjor... Men så e det nokså flott med snø òg, særlig i kombinasjon med den flotte soloppgangen vi hadde her i Bergen idag:)

Investerte i dinna faux-fur-lua for ei tid tilbake, og satsa på å få brukt den masse til vinteren! Den e utrulig mjuk, varm og god=) Eg ser litt "goofy" og nerd ut med den på, men det e no berre lækkert;) Mulig eg flytta inn i dinna her i månedane framover....Faux-fur-lue / VILA / 129,-

Ha en deilig vinterdag alle=)

Halvvegs til 50...men ved godt mot=D

Igår blei eg altså heile 25 år, og kan vel strengt talt ikkje kalle meg ei ungjente lengre? Vel, alder e berre et tall, og ein e så gammal som en kjenne seg, det har eg alltid meint;) Hadde ei super feiring med verdas beste venna igår, og kjenne meg berre veldig takknemlig idag=) Fikk masse fint, som eg definitivt får god bruk for! Eg får komme tilbake til sjølve feiringa og slikt seinare, når eg får lagt innpå bilda og slikt. Her e foreløbig nokre bilde fra ifjor, på 24 årsdagen min! Da va det virkelig hæla i taket, juhu!!=)

Ellers må eg igjen berre sei til mine gode venna og familien min: Tusen tusen hjertelig takk for at doke e dei doke e ♥ E superglad i doke, og veldig takknemlig for at eg har doke♥


Happy Clappy Me!

Min coverversjon av "Æ ror aleina"En av mine favoritta blant norske låta e "Æ ror aleina" av Tonje Unstad. Skreiv om sangen i sommer òg, når eg hørte den på radioen første gang: http://changing.blogg.no/1278175182_en_vakker_sommerlt.html. Teksten e så uendelig vakker, og eg kjenne meg veldig igjen i den. Her har eg gjort en coverversjon av sangen, og eg håpe doke bære over med meg om eg, som vestlending, ikkje synge perfekt nordnorsk..;) Bilda her e henta fra en fisketur eg hadde ilag med pappa fra noken år tilbake. Sjøl om måka kan være høglydte og irriterande, syns eg dei tok seg godt ut med Stadtlandet og solnedgangen i bakgrunnen=) Oppfordra alle til å sjekke ut originalversjonen til Tonje Unstad òg!

(Ok, igjen: ikkje le for mykje av mitt dårlige forsøk på å synge på nordnorsk...for eg syns det blei feil å legge sangen om til ei anna dialekt, den e og skal være nordnorsk, sånn e det bare.)

Dance the blues away

I dag e eg på jobb, og regnet hølja ned utafor vindua her... Det e sjukt grått vær altså, i tillegg til at vinden holdt på å blåse meg av veien i dag tidlig når eg tok scooteren til jobb, huff.. Været aleine e vel grunn nok til å grine av frustrasjon kanskje. Men eg helde motet oppe eg, og drøyme om sol, varme, helg og dans! Apropos dans....


Yey, mine nye sko!!

Kjøpte dissa herlige skoa på dna for ei veke sia, en kveld eg skulle på salsaklubb med Kine! Ville ha noken sko eg kunne danse litt i, og dissa va faktisk veldig gode å gå i fra første stund. Satt som et skudd på dansefoten med andre ord;) Den mintgrøne fargen e ganske vårlig, og eg har faktisk sikla på dissa skoa sia dei kom i butikken i vår! Eg elska fargen, og har ingenting i mot å bruke den under alle årstidene:) Her skal det dansast, vår som høst og sommar som vinter!

Sweeeeeeeet

Linn Pinn SmykkeskrinFor litt sida fikk eg mormor til å ta med seg mitt gamle smykkeskrin heimefra, som ei leika med når eg va lita jente. Nostalgien sat i høgsetet når ho pakka det ut av bagen sin. Har ikkje sett det på minst et tiår! Skrinet va riktignok litt "herja" med av undertegnede...eg hadde tegna litt på det med penn og satt klistremerke på utsida, så det e foreløbig finest når det står åpent. Kanskje eg får fiksa litt på utsida etterhvert. Elska stoffet, speilet og mønsteret på innsida:) Har prakka det litt vel fullt med alt stæsjet mitt no, eg trenge kanskje et skrin til med tida..? No har eg iallfall litt meir orden på nipset mitt!

 Ja, eg e litt av ei jålegeit.


hits