desember 2010

En litt forsinka julepresang til doke=)

Her kjem eg med en litt forsinka julepresang til alle doke der ute=) Har laga den sjøl, med god hjelp fra Jørn Lavoll som produsent (Make Music AS) og Espen Sandbukt på gitar! Tusen takk for hjelpa til dei;) Musikkvideoen har eg snekra ihop sjøl, av noken amatøropptak tatt heime hos familiane mine på Åheim og i Ålesund. Hjertelig takk til brødrene og søstrene mine som stilte opp♥ Veldig glad i doke!

Vil med ditta få ønske alle et riktig godt nytt år! Håpe at alle har hatt ei fin jul og e klare for det nye året:)

GråpusHils på gråpusPynta til julEn skikkelig fløtepus han her!

 

Sunnmørsalpane

Kan dessverre ikkje skryte av å ha gått der i det siste, men utsikt til fjella, det har vi;)Vakkert sant?

Marsipangris

Nevnte eg at eg fikk mandelen i grauten julafta? I år va itillegg marsipangrisen ekstra stor, og sia vi har ei fungerande oppvaskmaskin slapp eg stå med oppvasken òg, hurra!! Ikkje særlig sunt, men godt for ei marsipanelskande sjel;)Fortsatt God Jul=)

GOD JUL ALLIHOPPA!Ønske alle ei fortsatt riktig fin julefeiring!! Håpe alle hadde ei fin julafta igår=) Eg hadde en flott dag og fikk masse flott som eg ønskte meg;) Fikk til og med mandelen i julegrauten, og ergo en stooor marsipangris!=D

Julekos
Førjulstid hos oss ♥

Tenne lys for deg idag, Ruben vårEg kjenne meg så utrulig trist og vemodig idag. Tankane går ustoppelig til den gode guten vi mista i april i år..Ruben, søskenbarnet mitt, vart berre 18 år, og idag hadde han fylt 19 år. I dag e hans dag. Han skulle feira med venna og slekt, og virkelig kosa seg...men det vart dessverre ikkje slik. Det kjennest fremdeles uvirkelig og heilt meiningslaust at han e vekke, den blide kjekke guten vi sat så høgt.

Ruben, vi kjem alltid til å huske deg på dinna dagen. Fra du kom til verda for 19 år sida har du vore med på å prega omgivelsane rundt deg på en så varm og god måte. Sjøl om eg ikkje va så ofte på Åheim og va den som hadde mest med deg å gjere, så sat eg uendeleg stor pris på deg, det ska du vete. Vi rundt deg kjende også på kor du brydde deg om oss, og du va alltid hjelpsom, sosial og omtenksom. Eg gledde meg til å bli bedre kjent med deg i åra som kom, du va jo begynt å bli voksen du òg.

Bildet over e fra april, rett etter ulykka. Vi tente lys for deg da, og vi gjer det i dag òg. Eg kjenne meg heilt tom og ør i haudet, klare ikkje holde tilbake tårene når eg ser alle som bryr seg og sende helsinga til deg på facebook. Den meldinga som gjorde mest inntrykk var når mor hans sendte helsing til han.. Eg sende alle varme tanka heim til dei og føle med dei på dinna tunge dagen. En dag som ellers har vore gledelig og forbunde med feiring.

Atter en gang vil eg fortelje deg kor glad eg e i deg. Vi kan ikkje få sagt det nok. Det gjer godt å tenke på at du hadde det så bra når du levde. Du hadde en fantastisk flott familie, og utrulig mange gode venna♥ Høgt elska og høgt sakna. Kvil i fred og pass godt på Adrian der oppe.. Gratulerer så masse med dagen vennen.

(Til opplysning for dei som ikkje kjenne meg eller saka fra før: Ruben og Adrian (slektning, nabogut og god venn av Ruben) miste livet i ei trafikkulykke i april i år, dei va passasjera i en bil som på tragisk vis havna i fjellveggen... Dei vart berre 16 og 18 år gamle.)

Sweethearts

Må bare legge ut noken bilder av verdens herligste venninner for å ønske alle en super lørdagskveld=) Janie, Hanne og meg ditta, fra forrige helgs fest;)


Glad i doke, tuppelurene mine ♥

These boots are made for kicking your assEg har ein slags forkjærleik for sokalla "manboots" om dagen! Syns dissa her eg nettopp anskaffa meg fra H&M va skikkelig lekre, og tøffe på same tid! Gler meg til å gå dei inn, no e dei impregnerte og klare for Bergen, iallfall sånn halvveis! Det e jo ikkje ekte skinn og slikt, men håpe dei overleve vinteren. Kjøpte dei over nettet, på halv pris (200kr, juhu), vart overraska over at dei hadde str 36 igjen og greier. Hittil godt fornøgd, og trur eg skal få himla masse valuta for pengane;)Birdsopptreden på eldreheim

I går opptrådte eg og Janie, altså duoen "Birds" som vi så fint kalla oss, på en eldreheim i Os. Et veldig koselig oppdrag som ga meining og julestemning=)


Hehe, vi satt på en måte i en gang og spilte, med døra åpen inn til oppholdsrommet der dei gamle med sine pårørande satt! For å være ærlig hadde vi knapt øvd gjennom en eineste av dei 9 sangane vi framførte, men det gikk faktisk veldig bra likevel;) Etter oppdraget drog vi heim til Janie og åt tradisjonell lutefiskmiddag med familien hennas, utrulig koselig! En flott søndag med andre ord ♥

Egenproduksjon: "Down"

På tide med et nytt dypdukk inni følelseslivet mitt gjennom musikkens snedige kikkhull! Sangen eg no har skreve og produsert (jada, et nytt amatøropplegg på Mac´en ditta her) e veldig ærlig og handla om følelsen av å være motlaus og nedfor. Buhu. Men der e lys i tunnellen altså, eg laga ikkje sanga uten et glimt av håp;) ...Eller jo, ved nærmare ettertanke har eg vel gjort det, men ingen regel uten unntak. Eg e så sleten etter første dag som vikar i barnehage (slitsomt, men gikk fint) + må kvile før jamming med et til no ukjent band for meg (let see what happens), så eg overlate resten av jabbinga til "youtube-meg" (som no e blitt internasjonal og skriv på engelsk):

"Once again; a brilliant mooovie from me to you poor guys out there;) Consider it more like just an effect please? I don´t really care about making a great video for a song I just played in on my GarageBand, so sorry bout that. Poor quality and all. No more excuses.. Anyways; I just made this simple little "mini"song and it´s mainly about the feeling of discouragement. Need I say more? Not really. So I leave it up to whoever listening to make up their own mind about it."


Nok igjen må eg bevise for alle kor uendelig djup eg e..sukk...e det fordi eg føle meg overfladisk om dagen?

hits