INSPO

DOG ON THE CORNER


Søtt! Elsker sånne overraskelser når eg er ute og går tur i Bergenområdet;)

FLOWERY

Mitt siste kjøp fra H&M, kunne ikkje gå forbi den her toppen...fargane og mønsteret er jo heilt  hypnotiserande! Øyredobbane er frå BikBok. Ein grei match.

OMG I DID IT

Jepp. Då var det "min tur" til å ta ein side-cut! Og det føles fantastisk=D Har lyst å barbere av meg meir nesten, he he. Men det får bli med det her foreløbig. Var på frisøren igår for første gang på godt over et år (!) og hadde mildt sagt ein heftig ettervekst! Etter å ha stripa det ein del lysare var planen å berre stusse dei sjukt slitte tuppane før eg var ferdig. Då fekk eg lyst å gjere noke litt crazy, og endte opp med dette her;) Og det fantastiske er jo at ein kan velge når ein vil vise fram side-cuten..ellers er det berre å slenge skillen den andre veien:)
SNEAKPEAK

(Litt dårleg bilete, men that´s what sneak-peaking is all about?)

Her er tre av mine beste kjøp ever, eller i hvert fall i Berlin, oppsummert i eitt bilete:


Vintagejakke kjøpt på Humana (stor secondhand-shop), glitterveske frå Mango og sølvbukse frå H&M.

CHERRYFLOWERS

Åh, som eg elska sommar, sol og desse blomstrane her...Får nyte tida mens dei er her og pyntar opp tilværelsen! Glad byparkane bugnar over av slike trær;)


Dag som natt, like vakre...ahhh..


SPARKLIN´


Spica opp neglane mine med den her deilige blå glitterfargen!

Ikkje noke fancy Debroah Lippman eller i den dur, rett og slett en Maxfactor-neglelakk til ca 60kr. Duge fint for meg! Har ikkje verdas lengste og vakraste negler om dagen, men dei vart iallfall finare med litt glitter og farge på;)

NEON AND TURQUOISE

Likte dei her fargane ilag eg! Neon-gul topp, turkis glitterneglelakk og rosa lepper. 

Drøyme meg vekk til sommarferie og sydentur! Da skal eg bli ein anelse meir brun, få så mange fregner som mogleg og bleike etterveksten naturleg i sola;)

*Eg sukkar høgt for meg sjølv her eg sit med innspurten av heimeeksamen*

Har faktisk laga ein videopresentasjon av en remix eg syns eg temmelig heftig, der eg har brukt dette bildet her. Den skal eg legge ut seinare, så følg gjerne med!

LILLA APE


Er så fornøgd med denne sjarmøren her, som passar på nøklane mine:) Fekk han med min kjære roomie Joliana, som har ein lignande ein sjølv! Artigt.

Og så i lilla, fine fargen. Bra timing at eg hadde lilla negler her da;)

 

SSSSLANGE I ØYRETMe wearing my new earring-thing! Bilde tatt på badet med iphonen, ikkje verdas beste kvalitet diverre. Men øyredobb-tingen, altså forma som ein lekker slange som viskar sirlegt i øyret mitt, den er eg nøgd med altså! =D Vurderar å skinne eine sida av haudet for å la den komme betre til syne, men det er ein smule for dristig for pysete meg. Kanskje eg skinnar ein liten flekk..? Ein vakker/dristig dag...

HERREINSPIRERT


Eg e ganske fornøgd med at våren har begynt å melde sin ankomst, trass det labre været i dag er det iallfall mulig å gå i lettare sko og klede;) Så desse skoa eg kjøpte tidleg i fjor haust er herved i bruk igjen. Elskar at dei ser litt snåle og herremann-aktige ut!

RAMPESTREKER

Her er eitt stykk rykande heitt bloggtips frå meg: 

http://www.rampestreker.net/Det er mi gode venninde Line som skriv/teiknar denne herlege bloggen, som i første omgang handlar om livet som gravid. På ein veldig humoristisk måte då, vel og merke! Ho er kjempeflink, og dessutan utdanna motion-graphic-designar, så det er veldig god kvalitet over alt ho gjer syns eg=) Anbefalast til både gravide og andre!

Faktisk vart denne bloggen kåra til dagens blogg på sol.no for ei veke sidan, samt månadens blogg på mammablogg-hovudsida der (trur eg det var)! Ikkje utan grunn;) Likar du f.eks. tegnehanne sin blogg er dette noko for deg!

GO LINE GO!!

HAPPY CLAPPY NEW YEAR


Ønsker alle saman eit riktig godt nytt år! Må det bringe hel og lykke og mange nye muligheter=) Eg gler meg til å ta fått på 2012 kjenner eg...som eit blankt ark med fargestifter tæll! -Vel, nesten. Har mange kjekke plana iallfall, og eg vil fortsette å ta livet som det faller seg og gjere mykje av det eg lika best her i livet: halde på med utallige musikalske prosjekt, danse, leike kunstnar og artist, drive med drama, være sosial...ja, prøve å ha det så bra som mogleg! Det håper eg doke der ute også vil gjere, altså gjere ting som gjer doke og folk rundt doke glade ♥ Sjølvsagt bør ein òg være realistisk og tjene til livets opphald, men ein må ikkje gløyme å fargelegge livet sitt litt innimellom òg! Det var mitt vesle visdomsord for det nye året, måtte det bli eit bra eit.

Skål for 2012!

PALJETTKJOLER

På tide med eit såkalt "rosablogg-innlegg", eller eit innlegg i det heile tatt! Og da passa det godt å informere om at desse to lekkerbiskenane er på veg i posten heim til meg=) 

 

Har hatt dila på paljetta ei stund, og når eg endelig fant dissa her klarte eg rett og slett ikkje dy meg! Og ikkje berre paljetta, men FARGERIKE paljetta, DET e tingen;)

BLÅKÅPE

Sidan det forrige innlegget mitt fekk den fjonge og muntre tittelen "Blåmandag" passar det òg fint å kunne introdusere eit av haustens finaste og blåe kjøp: Ei fancy og elegant kåpe frå Oasis=) Det får holde med bilete av sjølve kåpa. Kjenner meg ikkje vidare fotogen i dag.. Men var ikkje den her fin då?Kåpe / Oasis

CRAZY SHOESVeit ikkje heilt kva som fekk meg til å kjøpe desse (via Nelly) tidlegare i haust, men trur eg var litt galen i gjerningsaugeblikket. Og så er dei jo litt kule. Og gule.

BAMBI

Søte Bambien eg har ståande i stua. Kjøpt på Kremmerhuset.

KUNSTNARSPIRE?

 

Ein av tinga eg ga til pappa i 50års-presang var dette sjølvlaga maleriet av ein solnedgang (typisk nok) mot Stadtlandet, slik vi ser den frå Åheim. Veit pappa er glad i det motivet! Desse bileta tok eg medan speilrefleksen var til service, så kvaliteten er så som så, men ein ser i det minste sånn ca korleis resultatet vart til slutt=) Eg må sei meg ganske fornøgd eg, dette er trass alt fyrste gongen eg prøvar meg på akrylmaling, og fyrste gongen eg malar på lerret. Det gav meirsmak, så fleire prosjekt vert det nok med tida! 

 

 

Tips til doke som vil prøve doke på liknande prosjekt:

♦ Om du har butikken "Søstrene Grene" i nærleiken så har dei mykje bra av både lerret og malings-utstyr, elles fins der alltids hobbybutikkar som sel slikt. Eg er så heldig å ha Søstrene Grene borti høgget eg da. 

♦ Gå på youtube og søk "how to paint..." så fyller du ut med det du måtte ønske å lære deg innen billedkunsten. Ein del av videoane er svært lærerike. Eg benytta meg iallfall av dette og fikk mykje igjen for det!

♦ Ha mykje kvitmaling tilgjengeleg, den var min beste venn! Brukte den mykje som grunning i starten og bidro til at overgangane mellom fargane i solnedgangen vart mykje mjukare og meir naturlege.

♦ Hald motivet enkelt fyrste gongane du maler. Å byrje på megastore og vanskelege prosjekt er sjeldan ein god deal når ein ikkje er ekspert, så gjer det enkelt og motiver deg sjølv til å lære meir etterkvart. Eg plar seie at "det enkle er ofte det beste!"

♦ Bruk eit bilete eller fleire som utgangspunkt, så har du noke å sjå etter. Eg kombinerte to bilete som eg fann på facebooken til to bekjente, og laga eit eige bilete ut i frå dei.

♦ Dette er prosjekt som er geniale å gje vekk i jule-, bursdags- eller andre høgtidelege gåver, der du viser at du verkeleg har tatt deg bryet med å lage noke sjølv. Det blir satt svært stor pris på, og er veldig personleg. Finn eit enkelt motiv som du veit betyr noke for noken, og bygg idéen ut i frå det. Mal gjerne på andre materialer enn lerret òg, som f.eks. treboksar, rammer, smykkeskrin eller lignande. Sånt finn man flust av på div. hobbybutikkar, som blant anna Søstrene Grene.

♦ Sist, men ikkje minst: Ha trua på deg sjølv, og lev deg inn i rolla som kunstnar. Tenn gjerne stearinlys, ha på godmusikk og kos deg mens du malar. Ikkje vær for opphengt i detaljar, perfeksjon er ikkje målet. Kunst er levande og uperfekt akkurat som vi menneske er det. Og uansett kor bra resultatet blir så har du i det minste lært mykje undervegs, og forhåpentligvis kost deg òg;) Eg koste meg i alle fall storlegt!

MASSE LYKKE TIL!

GLOBUS

 Vart så glad når eg fann denne flotte globusen på Kremmerhuset forleden! Eg elskar globus, og syns det er så kjekt at den -i tillegg til å pynte opp- òg er svært nyttig. Likar å snurre på den frå tid til anna og drøyme meg vekk til fjerne strøk... Får tydelegvis ikkje nok av globusar, for no har eg denne på stova, og ein (med lys i som eg fekk av Karina) på soverommet, og så har eg eigentleg ein heime på Sunnmøre som eg ikkje har anledning til å ta med ned hit. Når eg ein vakker dag får meg eit hus skal eg ha ein globus i så godt som alle rom, yeah;)

Verda er så STOR! Noreg er berre ein liten brøkdel.. På ein globus kjem dette ekstra godt fram sidan framstillinga av landa i forhold til kvarandre er mykje meir realistisk.

OWL

Fann denne søte ugla på Kremmerhuset for ei tid sidan, syns ho passa fint inn i hylla på stua;)

Audrey´s got an idea...

Endelig fått tilbake speilrefleksen, og det måtte feirast med noken portrett av Audreyen!

 

Pannelugg

Uææh, ka har eg gjort?!
Tok saksa fatt og klipte lugg på egenhånd her en dag! Vart egentlig fornøgd med resultatet, og syns det e greit å kunne variere litt :)

Ghandi

LinkyPinky

I dag går eg for rosa, doke. Kjøpte en knallrosa genser på H&M tidlegare i dag, samt rosa neglelakk og lebestift, oh yes. Rosa gjer meg glad. Så i kveld blir det òg ein knæsjrosa kreasjon frå Monki eg skal ut og svinge meg i=)
Går i photoboothing her for tida, speilrefleksen er nemleg på reparasjon. Så fargen kjem ikkje heilt til sin rett her, men dog.

Blondie

Ja, altså, det er heilt greitt å la seg inspirere av Blondie. Debbie Harry er jo driiiiitkul!! Men det held å la seg inspirere sånn musikalsk sett. Fullt SÅ blondt hår vil eg nok aldri ha igjen. Meg for eitt år sidan. Galen.September Blues

The world has changed

I feel it in the water

I feel it in the earth

I smell it in the air


Jau, da var det haust folkens! Skal sei den kom litt brått på i år. Spørst om eg må ha meg ein sydentur snart.

Bukse, belte, smykke og topp / Gina Tricot     ♦   Sko / H&M

It´s all in the details...
Ok, eg må innrømme at eg gjorde noken røverkjøp sist eg var heime i Ålesund. Sommersalg på Sunnmøre veit doke. Den utrulig skjønne blomster-og-bier-toppen kosta 50kr og "chinosbuksa" (m/belte) likeså. Og dei søte øyredobbane til den nette sum av 19kr. Så eg var billig i drift den dagen her. Putt på den lekre korall-neglelakken eg fekk gratis i eit blad for litt sidan og ei sjølvfletta flette så tek du sunnmøringen i meg på kornet. Fullfiguren får eg komme tilbake til, akkurat no held det med detaljnivået;)

Ponytail with a twirl

Dagens vetle hårtips frå denne kanten:

Piff opp ein vanleg hestehale ved å for det fyrste gjere han litt "skeiv" (dvs set den litt nærmare det eine øyret enn det andre...det plar eg gjere, for da vert håret generelt meir synleg og eg ser mindre ut som ein gut), deretter tek du litt av håret og tvinnar det før du snurrar det rundt halerota og festar den i strikket! Enkelt og greitt, og litt småfancy, + at det skjuler stikken og du får eit "naturleg hårstikk".Kjolen med stor K

Satt å nerda meg litt av mangel på søvnighet i gårkveld..såg tilfeldigvis at Nelly hadde en konkurranse gående no som handla om å designe sin egen drømmekjole. Konkurransen er dessverre nyleg avslutta, så ingen håp om å vinne...men likavel, eg har alltid elska sånt og måtte prøve! Må sei eg syns det va litt kjekt:) Vart temmelig nøgd med resultatet òg! Syns ikkje doke den var bra fin kanskje?! Eg vil ha ein sånn!!

Det e fristande å sy meg ein sjølv, DET hadde vore noke å sprade rundt i på fest;) Da aller helst på ein svært fasjonabel ein, med masse blitzing, sprudlande champagne, raude løparar, kjendisar...og journalistar som spør kor eg har funne den derre fabelaktige kjolen hen, hehe. In my dreams. Eller kanskje eg skal gjere it forsøk ein dag..?
 


Yellow Mustard

Sennepsgul er ein av mine favorittfargar til haustsesongen. Det er berre noko ved den fargen som er ganske kult, sånn motemessig...brings me back to the 70s! I utgangspunktet hadde eg kanskje ikkje trudd at eg skulle like denne fargen såpass godt, men det gjer eg altså. Og denne gensaren frå H&M er berre så enkel og stilig. Og litt oversized. Perfekt for late haustdagar, og passar godt til resten av haustgarderoba. Deilig er den itillegg. Tjuvstarta litt på hausten i dag sidan været ikkje akkurat var av sommarleg art her i Bergen i dag...Ein søt detaljFavorittkombinasjonen min om dagen, kva klede og tilbehør angår;) Blondetopp i gammalrosa kjøpt på Cubus(her over ein kvit singlet), og eit søtt uglesmykke eg fann med rosa auge som eg ikkje hugsar kor eg kjøpte hen. Perfekt kombinasjon tykkjer eg! 

Pretty Pink I think

Javel, så likar eg rosa, kva så? Det er jo ein überherleg farge! Kombinert med rosévin blir det sjeldan feil.


Gje meg eit stykk Lana-brownie, så er ein sanneleg i boks!Yiha! sa kjolen frå BikBok.

Settekassa mi

Eg e fan av sukkersøt nostalgi, noke både den rosa settekassa mi og dette søte bildet er to eksempel på! Elskar settekasser, syns det er ein fin plass å oppbevare søte små duppedutter, som til dømes ringar, parfymer, søte figurar frå barndomen, souvenirar og andre småting i miniatyr. Eg har brukt litt tilfeldige ting her..kanskje på tide at eg byttar ut litt når eg ser etter, hehe.Blomsterpiken

Veit ikkje heilt kva det er som gjer det, men eg diggar denne blomster-oppsats-hårpynt-dingsen eg kjøpte på Monki for litt sidan. Den er så søt! Og ganske så sommarleg i tillegg naturlegvis. Likar det.
Her hadde eg stasa meg opp ein kveld vi skulle ut på vift i Budapest! Men sidan vi etterkvart endte opp på ein temmeleg shabby (dog meget populær) uteplass valde eg å rive den av og putte den i veska. Eg er litt pysete, og det får vere måte på kor mykje ein skal skille seg ut i folkemengda. Utpå kvelden tok eg den riktignok fram igjen, og den gikk på rundgang på samtlige haud, både hokjønna og hannkjønna. Haha. Ho eine insisterte på å låne den resten av kvelden òg, så den falt tydeligvis i smak hos fleire enn meg:)Blomsterhårbøyle, ankelstøvletter - Monki   /   Blazer -Voice of Europe   /   Skjørt og blondebody - H&M 

Minner fra Venezia

Vil ha ferie...no! Sukk..vel, får heller drøyme meg vekk til Italia, og nærmare sagt Venezia, der eg var innom ein svipptur sommaren 2009! Good times ♥

Kjørte heftig blomster-stil når eg først var dernede!

Duppa tåa i det "reine" vatnet. Syns å hugse det va temmelig varmt.Gamlemor på tur


Hehe..såg først no at her låg litt "flaskepost" ved sida av meg..står sikkert noke romantisk inni;)

Eg dukka visst opp overalt! Linselus..
Måtte sjølvsagt ta en gondoltur når vi først va der, noke anna hadde jo vore kjipt?

Herlige minner..eg vil tilbake ein vakker, vakker dag..

Sommerlegt

Da endra eg visst litt på designet igjen..litt meir sommerfeeling no, med solbridlene på og greier=)Sjølv om vèret i Bergen ikkje er superfint akkurat no (det lynar og tordnar) så er humøret likevel på topp, og eg skal kose meg masse med søte, gode Lana ikveld! Håper alle doke der ute får ein finfin kveld òg=)

Vakre Budapest

Kom på eg hadde lova å komme med tips om Budapest tidligare, og det skal eg sjølvsagt gjere. Er ikkje så himla mange tips eg kjem på i farta, men eg skal kome med nokre fine minner eg har frå turen og dele nokre av erfaringane eg gjorde der:

1. Hotel Budapest, hotellet vi budde på, var fint og billig. Det at vi dramastudentane nesten hadde vår eiga etasje gjorde at vi kjende oss riktig så husvarme etterkvart, og dei i resepsjonen var alltid svært hjelpsame til det aller meste. Hotellet er ei stor rund bygning som ligg nokså sentralt på Buda-sida av byen (Pest er den delen som ligg på andre sida av brua. Det er riktignok den delen kor sjølve "kjernesentrumet" ligg, men Buda er òg innhaldsrik og har truleg meir  å by på når det kjem til gamle bygningar, museum og slikt. Men så er taxi så billeg at det ikkje gjer noko å fare hit og dit kvar dag heller.) Vi hadde undervisning i 10min gåavstand derfra, så for oss passa hotellet perfekt igrunnen. Men om ein er kresen på både sentral beliggenhet og luksus kan ein sjå etter andre hotell, som da gjerne er ein del dyrare.

2. Båttur på Donau-elva: Budapest har utruleg mykje å by på når det kjem til flott arkitektur! Langs elva får ein sett mange vakre bygningar, monument og galante bruer. 2 glas champagne/vin får ein òg med på kjøpet, og eg syns å hugse turen kosta rundt hundrelappen, så ganske billigt og verdt det om ein vil sjå ein del i ro og mak. Ein få òg ei god anledning til å knipse nokre bilete undervegs. Her er nokre av dei bileta eg tok undervegs:

(Det siste biletet er teke av Rohan i klassa, her har eg kameraet klart)

3. Gå å sjå ei forestilling på det nasjonale danseteateret, Nemzeti! Høgda rundt der er så vakker, så gå gjerne ein tur i området eller et på ein av restaurantane i nærleiken etter forestillinga. Vi var og såg ei barneforestilling (av alle ting) som heitte "The shoemaker´s dream" og den var heilt fabelaktig!

4. Restauranten Dionysos er i ekte gresk stil, og bygd som ein liten gresk fjellandsby i kvite og blå miniatyrbygningar. Her åt vi siste kvelden og storkosa oss i ei trivelig atmosfære! God mat og heile pakka. Absolutt å anbefale. Ligg langs elva rett i nærleiken av Elizabeth bridge, enkel å finne og godt kjent. Lenkje: http://www.dionysos.hu/

5. Den italienske restauranten "Dolce", som ligg midt i handlegata på Pestsida, var fantastisk! Det måltidet vi åt der var definitivt det beste. Eg åt andefilet med rødvinsreduksjon, pære og båtpoteter, utruleg godt. Pluss på litt vin så er du i boks: (Eg ser temmelig pære ut sjøl her, men var ganske sleten etter ei runde shopping)

6. Vær nøye med kva slags taxi du tar, nokre lurer deg til å betale meir enn du eigentleg må. Syns å hugse at City Taxi var dei beste her, pålitelege, fine bilar og billege. Det er absolutt lurt å bli enig om pris før køyreturen.

7. Planet Sushi: Den vi gjekk på låg på Mammut-senteret på Buda-sida, her hadde dei kjempegod sushi. Eg vil personleg anbefale å bestille ein mojito attåt maten, nam!


(Haha, tok visst bilete av menyen men gløymde å ta bilete av maten når den kom..)

8. Om du skal ut på byen, sånn skikkelig "ut og danse og ta av"-style, så vil eg tru det meste av uteplassar som er aktuelle ligg på Pest-sida, sånn downtown nær West-End. Vi var på ein plass kalt "Mix", og den var skikkelig kul! Lilla lys og kvite loungar, sånn skikkelig storby-uteplass. Men ikkje rekn med å få bord med det fyrste, dei fleste er "VIP" eller reserverte:P Kjekt å danse her var det iallefall:)

9. Ta deg ein tur i ein av dei flotte parkane i den vakre byen. Ein super plass å få roen igjen og stresse ned:)

10. Shoppingen eg gjorde var ikkje den heilt store (men det var heller ikkje meininga sidan eg igrunnen har nok klede frå før i bagasjen og vi trass alt var på studietur), men her er det eg kjøpte meg:

Har vist det i eit tidlegare innlegg òg, der eg nevnte at det flaue her er at det meste eg kjøpte stamma frå H&M. Ikkje at eg ikkje fann fine plagg andre plassar, men ja...kva skal eg seie? Eg kjøper det eg liker og kjenner eg treng. Var innom ein annan butikk og handla òg, Bershka heitte den. Endte opp med å kjøpe litt her òg! Ellers lite shopping for min del, men skal du til Budapest for shoppingen sin del er West End anbefalt av mange + den handlegata vi var i, som ligg like ved brua på Pest sida, nær Elizabeth bridge.

11. For værgudanes skuld: Drikk MYKJE mojito!! Det er såpass billig med alkohol i utlandet at ein kan unne seg ein eller fleire drinkar til maten. Den beste mojitoen drakk eg på Dionysos! Namnam, du er på ferie og livet er til for å njutast sei no eg;911. I kjent slakk stil overlet eg resten av "guidinga" til to videoar eg fann på youtube, for dei særskilt interesserte. Atter ein gong: Budapest er ein fantastisk by som eg absolutt vil anbefale som reisemål. Eg har veldig lyst tilbake dit ein dag!

(Eg reiste i lag med dramaklassa mi, og ikkje aleine, sjølv om det kun er bilete av meg sjølv på dette innlegget. For av hensyn til at enkelte ikkje vil ha bilete av seg sjølve lagt ut på den vide verds-veven så lot eg vere å leggje ut bilete av dei andre. Sånn dykk veit.)

Orange

Oransje er ein farge som kan gjere meg glad og lett til sinns. Det er noko med den gylne fargen som får fram det beste i meg. Sjå berre her:

Haha. Flott det. Elskar å kombinere denne korall-oransje kjolen med favorittgulløyredobbane mine.

-So måtte eg jo posere med den nye oransje stein-ringen min! Den er herleg stor:


-Og til slutt kjem eit ytterst komisk forsøk på å sjå både intellektuell og sexy ut på same tid:

Soleis kan det altso gå. Kan ikkje anna enn å le litt av meg sjølv.

Men ja, oransje er ein fin farge syns eg!


Solgul lommebok


Er ikkje denne lommeboka til å ete opp? Eg fall i hvert fall pladask for den når eg fann den på Accessorize forleden dag, og sidan eg likevel var i beit etter ny lommebok så passa det perfekt. Elskar den friske, solgule fargen!
I Nordnesparken.

Sunny Days


No har det nettopp vore ei lang periode med strålande vèr kvar dag her i Bergen by. Det har vore heilt fantastisk, men for å vere heilt ærleg har det òg vore litt travelt på ein måte. Så igrunnen er det litt greit med eit lite avbrekk med overskya himmel i dag. Då har eg ikkje fullt så dårleg samvét for å sitte inne og kope. Kanskje får eg til og med lest på litt viktige saker fram mot eksamen? Ah, men kjenne eg gler meg til sommarfri..da kan finvéret berre komme igjen.

News from Budapest

Vart no littegrann shopping i Budapest under studieturen. Men mesteparten av pengane gjekk vekk i livsnyting, taxi, god mat og drikke. Her er likevel resultatet frå shoppingturen der nede:


Litt flaut å seie det, men det meste eg kjøpte meg der nede er fra godeste H&M...hehe. Fantasifullt! Skulle inn for å kjøpe meg ein bikini fordi vi skulle på spa (og eg veit kva eg får på H&M liksom), og endte med å kjøpe litt meir... Jadda, men nøgd vart eg, alt er å ansjå som gode kjøp eg kjem til å få bruk for. 


Sandalsko og prikkete genser fra Bershka / "Blomstersko" og lysrosa chinosbukser fra H&MShoppingbag fra Bershka /  Shorts, cardigan, gul bluse, blondeskjorte og bikini fra H&M

 Og ja: Eg tok fransk manikyr for fyrste gong. Kosta berre 1700 HUF, som tilsvarar ca 50 NOK! Deilig med litt freshe negler for ein gongs skuld. Det er mine negler, ikkje noke falske greier (trur ikkje eg taklar å gå med pålimte negler i lengda), og dei ser nokså "casual" ut her, men tru meg: dette er ei stor ferbetring frå korleis dei eigentleg såg ut...

Ellers temmeleg lite shopping (for å være meg), men eg hamstra med ein del fine saker fra taxfreen på vegen tilbake, men det er ei anna historie;) No har eg familie på besøk i Bergen, og vi er på veg ut døra for andre gang i dag. Ha en strålande dag vidare=)

FavorittskonaNett no driv eg og pakkar til avreisa i morgon. Skal til Budapest med dramaklassen og blir der nede i omtrent ei vekes tid (eg vil difor tru det blir mindre blogging i veka som kjem, men eg kjem desto sterkare tilbake og legg ut diverse snadder fra turen etter det!). Gler meg masse! Men den pakkinga...nei den blir eg nok aldri heilt klok på... Ein ting eg veit 100% med sikkerhet er at eg skal ha med meg desse kjekke skona. Dei passar til så godt som alt, er lette på foten og gode å gå med, ja rett og slett herlege er dei. Litt sånn vintagestil, og det elskar eg. Fant dei for ca ein månads tid sidan på H&M, dei kosta 400 og eg har gått med dei ein heil drøss etter det, både til kvardags og til finare anledningar. Mykje valuta for pengane med andre ord. Så får eg sjå utpå dagen kva meir enn dei eg puttar på pakkelista! Skal gjere mitt beste på å begrense meg, eg plar alltid pakke med meg for mykje. Eg veit av erfaring at det alltid blir shopping på turen òg, og det vil eg helst ha plass til. Ah, gler meg til å sprette rundt i Budapest sine livlege gater i desse her i alle fall =)

Sophisticated

Eg og Karina tok ein "sofistikert" damenes aften ute igår. Skjemte oss sjølv vekk med mango daiquiris og oreodrinks, og gikk heim når folk var på veg ut. Kjøpte med oss noke snacks og satte på en koslig film når vi kom heim. For en herlig følelse det var i grunnen. Berre oss to, god stemning, god drikke, 0 stress og 0 rølp for én gangs skyld. My cup of tea.Svart knelang kjole, H&M / Sko, Din Sko /  Hårbøyle, Monki


Ayaan Hirsi Ali: Mitt største forbilde
Mitt største forbilde i verden e Ayaan Hirsi Ali, ei sterk kvinne som e født i Somalia, men som braut med normene der og flykta til Nederland. Ho har jobba hardt for frigjøring av kvinner, særlig innen den islamske verden etter det. Submission e en kontroversiell kortfilm ho laga i samarbeid med produsenten Theo Van Gogh, som seinere vart drept for medvirkninga i ditta arbeidet. Filmen har skapt furore i mange muslimske miljøer, fordi Ali her tar et kraftig opprør med kvinneundertrykkinga i fundamentalistiske musilimske samfunn. Eg ser voldsomt opp til Ayaan, ho e ei modig dame som har risikert mykje for å få meir rettferdighet i verden.

Intervju i Først og Sist med Fredrik Skavlan om filmen i to dela:
Har tidligare skreve om Ayaan, her: http://changing.blogg.no/1264979521_mi_heltinne.html

LENGE LEVE AYAAN!!♥


Eg vil på ball...til helga kanskje?

Bonbons Klaus


En utrulig skjønn liten plakat eg fekk for ei stund sia av bestisen min Elin, etter at ho og mannen hadde vore til Paris en tur. Fikk òg en cd med herlig fransk stemningsmusikk. Je t´aime! ♥ Merci beaucoup!

Vintage style


Må sei eg lika vintage-effekten på redigeringsprogrammet på iPhoto=)

Like travelling back in time...sukk

Dedikert

Merka det e ei stund sia sist eg har nerda meg på polyvore.com, så da va det på tide å prøve seg litt igjen. Eg har ei lita pause i min ellers så hektiske mandag, som da består av vikarjobb, swingkurs og bandøving! Kjekt:) Det blir første dansekurs-dagen min dette semesteret, og første dag med swing, så eg e spent! Ellers gler eg meg masse til bandøving rett etterpå, håpe berre at stemma helde...Har vore litt småsjuk den siste veka. E heldigvis på bedringens vei;) Og kjenne eg e gira og, ja..dedikert får eg vel seie (sia det passa så fint inn). Ha en god mandag doke òg!
Dedicated

 

Va nødt å slenge ved en herlig låt eg fant av Morcheeba òg! Deilig chillemusikk å trekke pusten til idag..før eg fyke ut døra igjen...

Amalfi

På tide å drømme om sol og sommer igjen!! Januar e en lang måned, så man trenge ei lita virkelighetsflukt innimellom vind-snø-slaps-kasta;) Skreiv et ørlite innlegg i sommer etter Italiaturen vår, men blei berre til at eg la det til side som et utkast og ikkje gadd skrive det ferdig. Orka ikkje skrive så mykje lengre om det, men bilda e sabla fine, så det e dei det handla mest om.

Amalfikysten e en meget idyllisk del av Sør-Italia som eg vil anbefale på det sterkeste å besøke om man e i området en gang! Her e mange koselige småbya som e full av atmosfære og sjarm=) Vi besøkte i hovedsak byen Amalfi, men på veien dit kjørte bussen vår forbi mange koselige havnebya vi gjerne skulle opplevd også. Vi åt god mat og is, handla litt og spaserte rundt i den idylliske byen før vi retunerte til Salerno igjen. Vil tilbake en vakker dag! Og da e målet å besøke Positano også, som vi ikkje rakk å besøke sist. Love Italy!! ♥Her følge to bilde av meg og Karina, der Karina ikkje akkurat va sååå gira på å bli fotografert! Va nemlig en canadisk fotograf-turist som kom forbi og insisterte på å knipse litt...måtte bare le eg, og det gjor heldigvis ho òg etterkvart;) Bilda sendte han til meg på e-post seinare:


Sukk, eg vil ha sommer, no! Meeen får holde ut sålenge. No e eg off to bandøving, e no igrunnen virkelig noke å glede seg over det òg=) Yeah yeah yeah
Forresten e det noke gale med redigeringsfunksjonen her innpå...eg får ikkje mellomrom og midtstilling på alt eg skal, derfor ser det temmelig amatørmessig ut... møkkaopplegg.

Fotoshoot i Samnanger

No e det riktignok ei stund sia, men tenkte likevel eg kunne driste meg til å legge ut noken bilde eg og Karina tok mens vi va i Samnanger helga før eg drog heim til jul=) Eg va på et "julebesøk" der med familien hennes, kjempekoslig! Så vart det selfølgelig til at vi hadde en liten fotoshoot oppi skauen når vi gikk tur;) (Vart mest bilde av meg av den enkle grunn at Karina ikkje va så gira på noken nærbilde...hehe, men det va såklart eg!)

Julekos
Førjulstid hos oss ♥

These boots are made for kicking your assEg har ein slags forkjærleik for sokalla "manboots" om dagen! Syns dissa her eg nettopp anskaffa meg fra H&M va skikkelig lekre, og tøffe på same tid! Gler meg til å gå dei inn, no e dei impregnerte og klare for Bergen, iallfall sånn halvveis! Det e jo ikkje ekte skinn og slikt, men håpe dei overleve vinteren. Kjøpte dei over nettet, på halv pris (200kr, juhu), vart overraska over at dei hadde str 36 igjen og greier. Hittil godt fornøgd, og trur eg skal få himla masse valuta for pengane;)Sukkersøt nostalgi

Eg må innrømme eg e nokså forelska i ditta bildet eg kjøpte på Kremmerhuset for ei stund sia=) Det henge rett ovenfor senga på fotenden, sånn eg har noke kjekt å glo på når eg våkna;) -Rett ved sia av den like søte settekassa mi fra barndommen såklart... Eg e litt av ein sukkerklomp.

Kjekke småjente som bære post og gjer nytte for seg?  Fanmail til meg? Velge å tenke det.

Søte kids

Ei varm investering

Ho Ho Ho! I dagtidlig va det riktig julestemning når vi kjørte over fjellet til jobben! Snødekte trær så langt auget kunne sjå, temmelig vakkert! Må innrømme eg syns snøen e litt vel tidlig ute i år (snødde jo allerede litt i oktober), og håpe ikkje vinteren blir like kald og lang som i fjor... Men så e det nokså flott med snø òg, særlig i kombinasjon med den flotte soloppgangen vi hadde her i Bergen idag:)

Investerte i dinna faux-fur-lua for ei tid tilbake, og satsa på å få brukt den masse til vinteren! Den e utrulig mjuk, varm og god=) Eg ser litt "goofy" og nerd ut med den på, men det e no berre lækkert;) Mulig eg flytta inn i dinna her i månedane framover....Faux-fur-lue / VILA / 129,-

Ha en deilig vinterdag alle=)

Dance the blues away

I dag e eg på jobb, og regnet hølja ned utafor vindua her... Det e sjukt grått vær altså, i tillegg til at vinden holdt på å blåse meg av veien i dag tidlig når eg tok scooteren til jobb, huff.. Været aleine e vel grunn nok til å grine av frustrasjon kanskje. Men eg helde motet oppe eg, og drøyme om sol, varme, helg og dans! Apropos dans....


Yey, mine nye sko!!

Kjøpte dissa herlige skoa på dna for ei veke sia, en kveld eg skulle på salsaklubb med Kine! Ville ha noken sko eg kunne danse litt i, og dissa va faktisk veldig gode å gå i fra første stund. Satt som et skudd på dansefoten med andre ord;) Den mintgrøne fargen e ganske vårlig, og eg har faktisk sikla på dissa skoa sia dei kom i butikken i vår! Eg elska fargen, og har ingenting i mot å bruke den under alle årstidene:) Her skal det dansast, vår som høst og sommar som vinter!

Sweeeeeeeet

Linn Pinn SmykkeskrinFor litt sida fikk eg mormor til å ta med seg mitt gamle smykkeskrin heimefra, som ei leika med når eg va lita jente. Nostalgien sat i høgsetet når ho pakka det ut av bagen sin. Har ikkje sett det på minst et tiår! Skrinet va riktignok litt "herja" med av undertegnede...eg hadde tegna litt på det med penn og satt klistremerke på utsida, så det e foreløbig finest når det står åpent. Kanskje eg får fiksa litt på utsida etterhvert. Elska stoffet, speilet og mønsteret på innsida:) Har prakka det litt vel fullt med alt stæsjet mitt no, eg trenge kanskje et skrin til med tida..? No har eg iallfall litt meir orden på nipset mitt!

 Ja, eg e litt av ei jålegeit.


Halloween tonight alright

Hjelp! I kveld e det Halloween, eg skal på utkledningsfest, men KA skal eg finne på å gå med?!!

Siden fantasien e gått i vranglås, får eg ty til tidligere Halloween-kostymer... Nemlig Kattekvinne-kostymet;D

Her e en ca-versjon av kostymet eg miksa ihop på polyvore...Mitt e såklart mye kulere! Men dele herved ut et godt tips til dei som e i villrede idag;) Kattekvinnen e nemlig ikkje den vanskeligste å sette sammen: Man trenge kun trange, svarte klær, gjerne skinninspirert... Så laga/kjøpe man seg ei "kattemaske", og evt kan man slenge på ei svart kappe òg! Eg va så heldig å finne ei Batman-kappe heime, som bror har hatt, og den passa perfekt; den hadde både maske og kappe i ett;)

 

My Halloween Costume

 

Sminka e òg nokså viktig når man skal være kattekvinne. Eg e særlig inspirert av Michelle Pheiffer sin versjon. med knallraude lepper, sota og markerte auge og svart neglelakk!
Happy Clappy Halloween!!

 

Salt n´Pepa

Eg lika klassiske ting, så når eg fant dinna enkle, feminine og svart-kvite kjolen på BikBok for noken veke si da (ja eg e treig med å oppdatere, sånn e det bare), så måtte eg berre ha den. Enkelt og greit.

Her prøva eg meg på en "Ulrikke Lund-look"?

Og her dansa eg litt!

 

Ønske med ditta alle en riktig fin mandag, og veke forøvrig=)

Long dress No stress

 

 

 

 

For noken veke sia gjorde eg innkjøpet av min første fotside kjole sia "gallakjolen" i 10.klasse.. Så det va igrunn på tide å prøve ut lange kjola igjen! Eg gikk for en enkel, casual, svart en, itillegg til at eg også kjøpte et herlig belte i tøystoff med gullspenne på:) Det funka bra ilag! Når eg kom heim etter shoppinga fant eg ut at eg hadde tatt kjolen i str L istedet for S, men det funka igrunnen bra, det òg. Blei berre litt ekstra undertøysdetalja på sidene, men det fikk eg tåle;) Teite bilde ja, men ken bryr seg..


In tha Hood

 

 

 Eg lika til tider å "trashe" en ellers gjennomført stil med et plagg som i utgangspunktet ikkje høyre heilt heime. Som å putte på dinna lua her, så toppen av et superfancy outfit. Da blir man med det samme meir rocka og kul, samtidig som man holde øyrene varme;) Ei lue kan faktisk være nokså flott! Og herlighet, sjekk prisen..200 $ for ei lue, nei fy søren!! Hmm...no skulle eg for det første ønske eg hadde penga til å kjøpe dissa tinga her, da gjerne i billigere utgaver (særlig når det gjelde lua..)...for det andre skulle eg ønske eg hadde fri sånn eg kunne gå ut på byen i fineværet i helga! Men realiteten e slik at eg skal jobbe heeeile helga, fra morra til kveld..yes. Så kos doke, alle andre! Ta en drink for meg & spoil yourselves;)

Powerpuff Woman

PowerPuffWomanFashion Trends & Styles - Polyvore
En collage eg lage for ei god stund sia, men pytt...eg dela den likevel;) Med ei passe tjukk strømpebukse til kunne ditta glatt funka på byen ikveld;) Likte godt kamera-ringen, hehe...Solbrillene kunne man kanskje droppa no, sjøl om dei e temmelig kule dei òg! Power to the woman, oh yes...!
Ha en super lørdagskveld!!

Ut på jakt

Eg e godt fornøgd med kjøpet av dinna høstjakka her, fra H&M=) Den e så herlig maskulin og gir meg en følelse av å skulle ut i skogen med karane på jakt! Perfekt å slenge på seg når man skal en tur ut no for tida, eg bruka den veldig ofte. Tidligere i sommer hadde eg aldri trudd eg skulle sei ditta, men: Eg lika armygrønt! Ye, så da e det sagt. Kjøpte jakka for snart to veke sia no, men e treig med å få lagt ut ting... No skal eg slenge på meg den igjen og gå en tur ut i fineværet;) Ha en flott høstdag!


Cool Cat

Parisienne

Har veldig lyst til Paris en vakker dag...Kan tross alt litt fransk!!;) Og lika utrulig godt den franske stilen...trés chic!

E forresten på jobb no...men når eg kjem heim skal eg legge ut noke sjøllaga opplegg, igjen;) Det får briste eller bære... Så følg med!

Comfy & Classy

Sjøl om det blir kaldare og ein må pakke seg inn i meir klede så trenge ikkje det bety at ein må bli mindre elegant;) Tvert imot: ka e vel finare enn ei skikkelig høst/vinter-kåpe? Eg e òg en stooor tilhengar av nordiske, gammeldagse strikkemønster, og skulle gjort mykje for å få tak i dinna gensaren her..tenk kor komfortabel den e!:) Dei praktiske, mannesko-inspirerte bootsa e supre å bare hoppe nedi, særlig om ein har noken litt tettsittande jeans. Pimpa med noken snasne hanska, ei flott veske og noken fjonge øyredobba e ein kledd for suksess, uansett kor kaldt det måtte være.
ComfyClassy

ComfyClassy by MsKathleen85

 

UgleSøtt

Ugler minne meg på ein eller anna merkeleg måte om høsten. Lik som små, meir fargerike fugla (eksempelvis kolibrien) minne meg om våren. Har nok litt med fargane å gjere, men kanskje òg med den trauste væremåten og dei litt småtriste lydane dei laga.. Uansett passa det fint med litt uglemotiv på motefronten! Her har eg satt sammen et sett med mine favoritta. Legge ut lista med bilde nedenfor sånn det blir meir oversiktlig!
Hu-hu...
Owl Pretty

Not A Blue Nun...

Gårsdagens antrekk va en blå kjole eg digga fra BikBok! Gårsdagens drikke va ikkje BlueNun, men en noke sterkare tysk vin som gjorde (meg) susen, for å sei det sånn. Huska ikkje ka den heite, men det ekje det einaste eg ikkje huska fra gårsdagen heller...

Her kjem ei rekke keitete og fjasete bilde Karina tok av meg før eg svinsa på vors igår:


Posera keitete med mitt nye bekjentskap.Kjole BikBok
Ankelstøvletta Monki
Øredobba BikBok
Armband Lindex

Forandring fryder!

Ny header

Nytt navn

Nytt profilbilde
Litt seriøst, litt fjas...det e Kathleen.
Og ho lika forandring!HA EI FINFIN HELG
=D
The little beast underneath...

The little beast underneath

The little beast underneath by MsKathleen85

Eg kunne gjerne tenkt meg ALT ditta her (som vanlig)... Særlig den svarte veska! Ikkje at det hadde trengt å være ei Prada-veske akkurat. Tenke å finne meg ei lignende, men laaaangt rimeligere når eg skal på bytur imorga, gler meg masse;D Endelig fått lønn, hurra!! Så skal eg definitivt ha meg noken lignende øredobba, har sett meg ut noken perfekte på BikBok=) Lika godt en stil som har element som bryte litt med det andre. Som her; veldig søtt antrekk men med et rebelsk og dyrisk element!

Bergen i mitt hjerte <3

Det ekje uten grunn at eg har budd i Bergen by heilt sia høsten 2005. Hadde eg ikkje likt meg her hadde eg nok flytta for lengst! Bergen e jo mest kjent for sitt regnvær, eller som Elin sa det så fint i sangtittelen sin "The City of Umbrellas", som handla om henna møte med Bergen den regnfulle høsten 2006. Da va eg så heldig å få ho ned til byen, og her blir ho nok værende;)  Når eg først nevne den låta benytta eg anledninga til å linke doke til EPen ho har ute på salg på JUBA, på Platekompaniet sine nettsider: http://mp3.platekompaniet.no/site/web3/view.ftl?page=product&productId=3558252 For kun 20kr får du kjøpt EPen hennes, som e knallbra!!=) Elin e bare superflink!

Tilbake til Bergenbyen som eg e så glad i: Eg vil sammenligne den med en naturlig skjønnhet, som tar seg godt ut i all slags vær! Men aller helst lika eg nok fineværet, Bergen kler utrulig godt litt solskinn iblant:) Dinna veka her har vi vært "velsigna" med sol og varme, og det ekje meg imot! Satsa på en grei høst, og en noke mildare vinter enn den forrige... 

Har hatt meg noken tura rundtom i byens krika og kroka på dei åra eg har budd her. Såklart har mange tura gått til Fløyen, som man kan sjå av noke av bilda her...

Fløybanevognene og toppstasjonen


Tatt meg noken kjøretura oppover bakkane med scooteren min...

Bergen by sunset...

"The Golden City"...?


Fra en gåtur med Karina langs Puddefjorden, her fra Danmarksplass. Et område fullt av industri, men som no begynne å bli ganske fint etter litt oppussing!

Sukk...vackert!


Årets første is i sola på Torgallmenningen!


Enda en trutmunn...dinna nyte et jorbær i Nordnesparkens solskinn og varme i mai;)


Eg har faktisk overnatta under åpen himmel på Fløyfjellet en gang òg! Uuuu

Kan vel sei eg e litt forelska i byen, sjøl etter over 5 år som sambuer. 
Mulig vi gifta oss en dag, ken veit?


Redokorasjon # 3: Sofa og sminkebord

Siste og tredje del av redekorasjonsprosjektet på mitt vesle værelse kjem herved! Da e det den innerste delen av rommet som står for tur, der min kjære speilkommode står, ved sia av gjestesenga/sofaen. Som nevnt i tidligare redekoreringsinnlegg handla dinne redekoreringa hovedsaklig om å få en reinare, meir elegant, klassisk og voksen stil. Karina sto for det meste, men eg har fylt inn en del detalja for å gjere det meir til "mitt".

Før:

Før hadde eg en litt blanda stil mellom det orientalske, elegante og søte barndommelige. En koslig miks, men no ville eg gå for en litt meir enkel stil altså.


Ojoj, eg hadde brilledilla i vår og hang alle brillene mine opp...Litt makkete, så det gjorde seg virkelig å få dei ned. Da kom speilkommoden meir til sin rett òg!

No:

Fargane og stilen generelt e ganske forandra. No går det meir i lilla, burgunder, gammalrosa, som passa fint ilag med fargane på speilkommoden og pledda på senga. Svarte og sølvfarga detalja tar seg òg godt ut og gir et elegant preg. E meget fornøgd med collagen eg laga sjøl, meir om den seinare.
Karina va så snedig at ho gjorde ei gammal veske om til bladkorg!(Den står bak smykkestativet)

Gitaren har sin faste plass på sofaen, klar til dyst;) Kortveggen e ellers pryda med et "dørslør" og konfirmantbildet til Markusbroren!

Eg e så godt fornøgd med speilkommoden eg fann på Fretex! I tillegg til å ta seg særdeles godt ut i rommet har den en del oppbevaringsplass der eg har lagt bøker, blad, små instrument, smånips osv. Der e jo plass under skapa òg, og her passa det fint å sette noken sko. Passa meg fint;) Oppå står et bilde, ei bladkorg, smykkestativ, koppa, og anna smånips. men ikkje fullt like mykje dill som før altså.

Synst fargane passa veldig godt ilag..

DETAILS:

Elska Markus sitt konfirmantbilde fra ifjor! Så stilig med hatt og dress, i svart-kvitt. Blir stolt av å sjå på det eg♥

Collagen eg laga! Den e satt sammen av div. bilde til inspirasjon og bilde fra eige liv (voksenlivet no, i motsetning til ved sengekroken). Dei store bilda e av ABBA, Coco Chanel og Audrey Tatou, alle store inspirasjonskilde innen felta musikk,  mote og film. Dei små bilda e av meg og venna + Audrey Tatou i "Breakfast at Tiffanys", ei ballerina, og glamorøse Jackie O.

Å bruke speil også som underlag e et hett tips, særlig om man vil ha en elegant stil! Passa fint å sette ei lampe oppå, samt parfyme fra Versace, en fjærpynt og et armband!


Da va det O store redekoreringsprosjektet ferdig for dinne gang. Eg ser meg godt fornøgd med resultatet, og takka Karina for at ho va så kjekk og hjalp meg♥

Redekorasjon # 2: Office & Closet

SKAPET:

Hehe, ja her e noken herlige "før"-bilde av klesprosjektet mitt: Eg tvang meg sjøl til å rydde skapet òg, for uten et ryddig skap ekje det like herlig å redekorere heller;) Så her va det bare å tvinge seg sjøl til å sette igang, rett og slett ved å røske ut alt som va i skapet og kaste det over sengene..Da måtte jo man rydde før man la seg, ingen vei tilbake! Og det blei så gjort:
Digg med litt orden iallfall, sjøl om eg lengta inderlig etter større skap, eller aller helst "walk-in-closet"=D

Og så forandra man litt på utsida av skapet òg (eller det va det Karina som gjorde!) Falsk pels-vest fra ICHI (I think), noken veske og Beatles-plakaten fikk pryde skapet

"KONTORET"

Før:
Va visst allerede begynt å rydde vekk litt ting her, men pytt.. Et ganske søtt tema her, med masse rooooosa ja

No:
Fremdeles noke rosa, men ikkje fullt like mykje.. Og litt enklere stil, med færre ting. Laga en "mini-inspirasjonsvegg" på tavla mi, godt fornøgd med den:) No har eg endelig litt bedre plass på pulten, og lysbrettet mitt kan eg bare sette vekk nåe eg trenge meir plass, enkelt og greit.

DETAILS:


Et søtt bilde med ei herlig gammeldags ramme eg fikk med mormor:) Av meg og Markus-broren for hundre år sia

Collagen eg laga, av diverse bilde som eg blir glad og inspirert av=) Fra venstre hjørne ser vi: Mitt største forbilde Ayaan Hirsi Ali, Michael Jackson, Audrey Tatou som Coco Chanel, The Beatles, Bob Dylan, Coldplay, Coco Chanel x 2, Madonna og en sykt skjønn kvirrevitt ♥

DIRTY DETAIL:

Haha, måtte jo bare ta med ditta bildet av firkløveret "O´slikkmidunns", som vi så fint kalla oss! Huska godt dinna kvelden, da vi med vilje dukka opp på samme fest i samme kjole i ulike farga!;D Good Times I Miss Indeed♥ Fra venstre: Hanne Terese (i svart kjole), Janie (i rød kjole), meg (i lilla kjole som eg fikk av dei tre andre i bursdagspresang like før;D) og Idunn (i blå kjole). Eg digga dinna gjengen her....=)

I LOVE RED

Hurra! Eg e superfornøgd med at antrekket mitt faktisk blei kategorisert som "Outfit we Love" på min favorittblogg, Dagens Outfit! igår=) Sjekk ut her: http://dagensoutfit.blogg.no/1283539901_taste_of_red.html
Supersmigra;) Kult at innlegget fra Merethe etterpå handla om at rødt, og særlig røde kjola, blir hett dinna sesongen! Lure på om det va tilfeldig? For gode tips og triks for å få den feminine og raude looken, sjekk ut her: http://dagensoutfit.blogg.no/1283546245_how_to_girl__red_vamp.html

Uansett så elska eg rødt (for noken år tilbake gjorde eg faktisk ikkje det, meget merkelig), og eg e veldig glad i dinna skatten av en kjole eg fant på Beyond Retro i Stockholm i februar=) Rødt e så utrulig feminint, klassisk, lidenskapelig, sexy...u name it! Man trenge ikkje nødvendigvis ikle seg rødt fra topp til tå heller, ofte e det nok å toppe en look med en knæsj rød lebestift;) Oh la la


-E du fast leser av Dagens Outfit? Om ikkje anbefales det på det sterkeste;) En utrulig inspirerende og kul blogg som først og fremst  handla om mote, men også andre spennende tema:) Mange gode tips å hente her. Send gjerne inn dine outfits der óg, D.O har rom for utrulig mange kule stila og e en allsidig blogg!

Redekorasjon # 1: Sengekroken

På tide å bli litt privat! Ergo eg åpna døra til soverommet;) Ikkje sånn på ekte såklart, men nokken bilde kan eg no alltids vise... No har eg jo redekorert og greier, så da e sånt ekstra kjekt! Det e Karina, mi sambuande venninde, som har stått for det meste av redekorasjonen, men eg har fylt inn noken detalja her og der for å gjere rommet litt meir "mitt". Takka ho djupt for det! Eg sei meg meget fornøgd eg:)

Vart faktisk litt mykje å legge innpå heile "redekorasjonsprosjektet" med både før og etter-bilder på ett innlegg, så eg får begynne i et hjørne og ta resten seinare. Først ut e sengekroken, oh la la.

Før:
Et tips e å bruke klær som pynt, eg har brukt en rosa kjole her! Sia eg lika å blande noke søtt med nokke meir røft så hang eg likesågodt på et slips også...sånn det ikkje blei for sukkersøtt. Hadde ikkje fleire bilde fra korleis det såg ut før her visst, men generelt va det meir småting og småbilde overalt, særlig ved nattbordet...og det va jo koslig såklart, men sia eg trengte forandring og en meir klassisk stil ville eg forandre det litt.

No:
Bytta ut kjolen og slipset med eit meir dyrisk plagg! Eg elska leopardmønster, can´t help myself.. Skjorte fra H&M

Nattbordet blei sjåandes slik ut. Før hadde eg en radio stående òg, itillegg til ganske mange fleire blad og bilde oppetter veggane. Eg likte jo å ha det litt personlig her, så noken bilde vart det likevel;) På eine veggen e det bilde fra næraste familie, men da kun gamle bilde fra det gode gamle 80-talet! Dei store bildene e av meg ilag med mamma og pappa. Bilde som gjer meg glad, og det e jo sånt man vil sovne og våkne til?:) På den andre sida har vi et stort flott bilde av min skjønne bror Arthur (med et lite Beatlesbilde i hjørnet pga han e heilt frelst). Bildet foran e av Ruben, søskenbarnet mitt som døde tidligare i år. Syns det e godt å ha et sånt fint bilde av han her, godguten med det flotte smilet og glimtet i augene ♥


SETTEKASSA MI:

Lika den rosa settekassa mi eg fant heime i boda for nokken feria sida! 
Har putta litt av hvert inni den! (ikkje bare "pynteting" der nei, som man sikkert ser..)


Settekassa henge på veggen ved foten av senga, ilag med mitt gode gamle bilde av Audrey Hepburn eg kjøpte i 2005. Før ho virkelig vart en farsott! Mitt første Hepburn-produkt, etterpå vart eg galen og hamstra ei stund;P No helde det med én ting, sånn ca iallfall!

DETAILS:

Nostalgisk putetrekk, fra Kremmerhuset. Søtt.

The Beatles-plakaten min som henge over senga, et barndomsbilde av meg i vinduskarmen og ei fjøyr i gardina:)

Scooteren kjøpte eg i Venezia i Italia, klokka e fra BlackDesign og feen fikk eg med ei venninne en gang...=)

DIRTY DETAIL:


Oppå den uskuldige H&M-katalogen og under den "kyske" medaljongen på nattbordet danderte Karina likesågodt ei lita frekk bok ho fant godt gøymt i bokhylla mi. Med den forlystande tittelen "Gledens Sommer"! Eg sei ikkje meir...

SALSA -The Movie!

Youtube altså....youtube! Ka hadde livet vært uten?!? Eg fant nemlig Salsa-filmen, som eg så varmt omtalte i forrige innlegg=) HEILE filmen, jippi! Blir vel sittende å sjå den i natt, eg...hehe, nei bør legge meg snart. En spennande og småskummel dag imorga, bør være opplagt!

Anbefala som sagt sterkt at man ser dinna filmen, den e så sjukt feel-good=D Særlig e det masse digg musikk og dansing her, og han hovedpersonen altså..ja ka anna kan eg sei enn..HOT!;) (hehe, om du vil sjå filmen e det best å avstå fra å skrolle nedover med det første..introbilda for kvar kapittel e nokså avslørende..Og ja, såklart: For å få fullskjerm må man trykke på youtube-ikonet og sjå via youtube. Eg samla nok heile filmen her innpå mest for min egen del!)

ENJOY!Sukk, eg e forelska ♥

Back in the Saddle


I anledning første offisielle høstdag idag så måtte eg no publisere litt sjølsammensatt høstmote=) Eg kunne gjerne tenkt meg å gå rundt i ditta her... Herlig praktisk og klassisk. Nei, no e det snart på tide å bli produktiv og tjene til livets opphold igjen! Snart frisk no, kjenne medisinane kriga mot bakteriane inni meg no...I will not back down, I will win this war! Litt dramatisk, men sånn kjennest det altså. Gler meg til å gjøre nytte for meg igjen snart, eller for å referere til overskrifta: Get back into the Saddle;) Yiha.  

Skulejenteinspirert antrekk


Av og til får eg jo lyst å gå sånn skikkelig på skulen igjen! Huska dinna tida her så godt fra da eg va lita skulejente... Masse sommerfugla i magen, og klesskapet oppdatert etter noken obligatoriske runde på shopping med mamma... Det va tider det...=) No e eg imidlertid ferdig utdanna, eller iallfall sånn ca, så da blir det mest jobbing. Likevel må det no være lov å la seg inspirere litt:) Dinna stilen her e faktisk så søt at man kan bli spist opp på skulevegen! Skulle gitt masse for å fått has på den playsuiten der...eller den veska!! Lebestiften fra YSL har eg imidlertid, og den e digg;) 

Antrekket e satt sammen på www.polyvore.com. Sjekk gjerne ut min profil der for fleire av mine antrekk-sammensetninga ved å trykke på "MsKathleen85" under bildet, eller lag rett og slett dine egne antrekk ved å lage egen konto, det anbefales!

Grafisk!

Graphic!
Fashion Trends & Styles - Polyvore

Lika godt dinna tøffe og feministiske stilen her! Vil ha meg ei sånn mønsterbukse når eg en gang får råd;)

Hipt hårband

Skulle nesten tru blogg.no har hørt klaginga og sytinga mi, for no fikk eg faktisk til å laste opp bilde igjen;) Får sjå kor lenge det vare..treigt går det no likevel. Uansett: Det innlegget skal handle om e no iallfall noke så banalt som et hårband..va lite kreativ idag etter all makkinga med designet tidligere. Kreativiteten va litt uttømt rett og slett. 

Fant et kjekt lite hårband etter et raid i posa med gamle klær tidligere i vår, og no kom det til nytte! Det funka nemlig temmelig bra som hårband, både et "laust" et, som vist nederst, eller et der man "knytta inn håret i en ball" (som vist til høgre) ;) Litt sånn bohem og posh på samme tid! Eg likar.

BIRDY OUTFIT

For å virkelig innlede den nye og freshe bloggepoka som "Bird" måtte eg såklart lage et fugleinspirert outfit òg;) Antrekket e  både sommerlig og høstlig på samme tid, perfekt for dinna tida på året! 
Håpe doke lika det for det gjør nemlig eg, tvitt tvitt:)
Bird
Fashion Trends & Styles - Polyvore

Bird by MsKathleen85 featuring Steve Madden shoes

Blomsterpikene på Dagens Outfit=)

Sjekk ut meg og dei andre søte blomsterpikene på Dagens Outfit-bloggen idag: http://dagensoutfit.blogg.no/1281957685_flowers__who_does_it_.html
Takk for alle som stemte på meg, set stor pris på da;) Dei andre to jentene va også veeeldig skjønne syns eg!
FlowerPower!

Femme Fatale

Yes, it´s Sunday! Og igår va det lørdag, så da e den saken biff. Hadde tenkt å ta en rolig kveld, men dei planane vart skrinlagt...Heiv meg på en slektstreff-fest (sjøl om eg ikkje egentlig va en del av akkurat den slekta) og skal sei eg hadde det kjekt;) Va jo i slekt med en del folk likevel, hadde en del søskenbarn der:) Vart tatt meget godt imot, særlig av ungkarane der, som lovpriste unge single jenter som dei faktisk ikkje va i slekt med, haha.. Men ikkje noke snusk, eg e ei skikkelig jente, tross alt. Skjule meg bak ei til tider uskikkelig fasade;) Kom heim for litt sida, ganske gåen, så trur eg treng en kvil. Vart ikkje til at eg tok med kamera igår, så ingen bilder fra gårsdagen dessverre. Blir heller noken slitne photobooth-bilder fra no. Kan ellers opplyse om at antrekket besto av en svart kjole fra Gina, stripete strømpebukser fra BikBok, svart silkeskjorte og svarte ankelstøvletta fra Monki, dongeriskjorte fra H&M og en særdeles blodraud læbestift! Litt inspirert av dinna looken her:

Eg og hatten min fra H&M e gode venna

Sugarpie

Følte meg litt sukkersøt her en dag og måtte trekke på meg noke som sto i stil med feelingen=) En blomstrete topp funka bra, og kombinert med et formfullt skjørt, ei søt prikkete strømpebukse og kvite "collegesko" med litt hæl vart eg sjåande ut som ei uskyldig skulejente. Klemma med blomster på va sjølvaste flagget på toppen av kransekaka! I want candy...
Fokusert?

Pout, pout baby!
Seriøst?
Åh Guri, et speil!

Antrekket består av:

Topp fra BikBok
Skjørt fra Only
Blomsterklemme fra Monki
Stømpebukse fra ...?
Sko fra DinSko
Armband fra Hjerter-serien♥


Bilda tok eg sjøl, på en sjuk egotripp eg hadde! Sykt nerdete. Sånn blir det når man e aleine heime=P  Å bruke sjølutløser ekje bare bare, men fikk dreisen etterhvert.. Haha, men mange mislykka bilder vart der ja...synd eg ikkje la dei ut gitt.Sugar in the evening!

Maritim KjærleikEg berre MÅ trekke fram min gode venn Kristine, alias dailydreaming.blogg.no, som her vise et av dei kuleste eksempla på den maritime stilen eg har sett! Så utrulig enkelt og greit: Her tar slenge man kun på seg en stripete laus genser over ei tettsittende bukse og sette skippercapsen på snei! "Aye aye Captain!" Kristine; du skal få styre skuta mi anytime! -Bare du kjem til Bergen først, om ikkje anna enn på et lite besøk! Kjem til å sakne deg masse no når du stikke til Lillehammer...;( Men du leve i drømmane mine, eller skal eg sei dagdrømmane..? ha ha
Kjærleik ♥


Akk, hadde eg bare hatt råd til ei sånne flotte jakke fra Acne...Men får nøye meg med en billigversjon om eg kjem over en! Trur eg skal ønske meg ei sånne jakke til enten jul eller bursdag=)  Digga særlig den fremste, den va både elegant og kul på samme tid...lekkert med SAU gitt! Uansett, ditta her e spådd å være en av høstens såkalte "musthaves". Samtidig vil eg tru at om man går til innkjøp av ei sånn så vil man ha den for alltid, og den e såpass anvennelig og original at man vil bruke den kjempemye uansett høst-/og vintertrend andre år. Ergo konkludera eg med at ditta e ei lun, varm og smart investering;)

Rock on little sister

Rockabilly
Fashion Trends & Styles - PolyvoreKan ikkje få nok av rock `n roll altså... E avhengig. Sangen e feit!! Eg likar det

...kjenne eg fikk lyst på festival no. Har bestemt meg for at eg SKAL på Roskilde neste sommer, koste ka det koste vil! Joine? Æss, eg drar aleine om ikkje, no prob;)

Strand-hattifnatt


Fikk nyte litt Sørlandssommer i år, og sjøl om været ikkje va det aller beste når vi va der så va det en varm og ikkje minst meget koselig opplevelse=) Bilda fra turen og resten av folka eg va med der e på vei...tar bare litt lenger tid å velge ut bilde osv.. Foreløbig får eg dele noken bilde som blei tatt av meg på Hamresanden utafor Kristiansand. Blei inga bading, men fikk i det miste vassa litt;) Og sommerantrekket e på plass, med hatten på toppen! Vakre Lindy e fotografen:)

Antrekket består av:

Hatt fra H&M
Dongerivest fra BikBok
Singlet fra Voice of europe
Prikkeshorts fra H&M
Armband fra Indiska
Strandveske fra H&M
Klokke fra Certina

(+Kameraveske, som seg hør og bør...)
Hatt e flotte greier, dere=)

Blondie

Yes, sist fredag da eg skulle på fest va det på tide å kjøre 80talls igjen! Siden eg no e blondere enn blond så blir eg såklart ekstra inspirert av Blondie, og særlig frontfiguren i bandet Debbie Harry=) Fant dinna kule toppen på H&M for ei tid tilbake og lot den "styre" resten av antrekket! Den passa fint ilag med en svart shorts og noken wedges, svarte likeså. Sia toppen va veldig laus og avslørende passa det fint med en undertøysaktig blondetopp under. Ja, og det blei faktisk sånn at eg valgte å kjøre litt frik ang. ørebobbane òg; med én lang strass-øredobb og en liten diamant i det andre øret. Sært, men sant. Nettingshanskane toppa det heile, eller vent: nei, det gjorde visst David Bowie- dongerijakka eg arva med mamma! Tada, eg va herved byens største og mest hengivne 80-tallsgeek! 
80s lenge leve! 

Antrekket:

Blondie-topp: H&M
Shorts: Voice of Europe
Blondetopp: H&M
Wedges: Monki
Nettingshanska: H&M
Lang øredobb: H&M (selges såklart i par, heh)
Diamantøredobb: Glitter (likeså)


Jakka som eg arva av mamma, yndlingsjakka mi ♥ David Bowie e tøff! (gammalt bilde)

Jag e inte full, jag e bara blond...

Halshugget

Posera foran tomflaskene

Tafsa på Blondie-dama

Ja, må vel legge til at eg kom på Dagens Outfit-bloggen med ditta bildet/antrekket!!=) Elska den bloggen, så det syns eg va veldig kjekt!! ("Too Blonde", ja det kan man faktisk si!)

Sjekk ut mer om det innlegget og besøk den fantastiske bloggen her: http://dagensoutfit.blogg.no/1280163201_too_blonde.html

RockaBilly


"I LOVE ROCK AND ROLL"
- Eller iallefall stilen;) Etter å ha farga håret platinablondt følte eg ikkje akkurat for å gå i pastell eller babyrosa for å "definere" stilen den veien...ei heller ville eg kjøpe meg noken vulgære og utringa minikjola med strassdetalja på fra fashiondiva.com! Nei, da va det best å satse på en røffere stil syns eg.. 

Antrekket består av:

Skinnjakke
Madonna- Tskjorte
Lange sølvøredobba
"Nettingshanska"
(H&M)

Knytta transparent skjorte med silkedetalja
Skinnskoletta
(Monki)

Dongeribukse
(Gina Tricot)

Armband
(Indiska)
 
"...put another dime in the jukebox, baby..."

BlackJack

Svart e jo en udødelig klassiker, og her e mine nye svartkledde favoritta:

Skoletta og wedges fra Monki=) Dei kan å posere! SOM eg gler meg til å vandre i dissa;D
 

Dinna deilige, transparente skjorta med silkedetalja fra Monki:

Bowlerhatten min fra H&M:

Den stripete strømpebuksa mi fra BikBok:

Og så dissa her da, guri så eg digga dei:) "Halv-nettingshanska?" fra H&M.
 Iallfall: dei fullføre en rocka og kul stil med glans!
Tummel upp, definitivt ;D


Elgitar-smykke fra Asos.com


Svarte sløyfer i håret e òg et kult alternativt, enten som hårband eller hårstrikk! 

Fra BikBok og Monki

No ekje eg sånn veldig fan av å gå i heilsvart fra topp til tå heller, så tenke egentlig å kombinere alt ditta svarte med noke lyst eller fargerikt, og gjerne noke i denim=)

Ørkendronning

Om eg va ei av dei heldige damene i Carrie Bradshaws omgangskrets, ville eg gått med ditta i Abu Dabi-ørkenen;) Lang kjole e jo sååå elegant! Såg forresten Sex and the City 2 når eg va heime...Og syns i bunn og grunn det va en ganske underholdende og inspirerende film, trass lunkne anmeldelsa. Handlinga og budskapet va vel så som så, men klærna..!! Milde Moses så mye sprøtt og herligt;D Særlig elska eg turbanane til Carrie... En anna ting eg digga med filmen va Samantha, og holdningane til seksualmoralen i Abu Dabi! Da ho klikka ute på gatene der va definitivt filmens høgdepunkt for meg, hahaha! xDQueen of the DesertFashion Trends & Styles - Polyvore

Queen of the Desert by MsKathleen85 featuring Nicole Miller dresses

Søt, eg?

Wehey, fant nettopp ut på at eg har vært med på ei aldri så lita kåring! Hehe, ikkje at eg ligge an til å vinne da, trur Nora stakk av med seieren! Men uansett, vart no litt overraska;) Sendte inn ditta outfitet til Dagens Outfit for ei stund sia og hadde igrunn glømt det..men sia eg e en nokså trufast leser av den bloggen så fikk eg med meg ditta innlegget her, som hete "Cute- Who does it better":


Yeiks, eg syns generelt sett det e skummelt med konkurransa, og når det itillegg handla om å være søt-søtere-søtest...ja da e det spooky, haha..! Neste gang skal eg sende inn et bad-ass rocke-inspirert bilde, oh yeah xD

Her prøva eg mitt aller beste på å sjå litt søt ut. Skinnet bedrar.

Late daga...

Ikkje det at EG e lat for tida, neeei, tvert imot! Jobba for harde livet eg no;) Men syns likevel betegnelsen passa til ditta antrekket her...herlig sløvt og funky! Elska sånne artige øyredobba:)Lazy Days...Fashion Trends & Styles - Polyvore

Lazy Days... by MsKathleen85 featuring Juicy Couture shorts

Fargerikt

Noken ganga e det litt grått og tråkit å bu på vestlandet om sommeren...man skulle så gjerne ønske vi kunne hatt LITT meir sol og sommer her! Kom til Bergen idag, og her e det såklart litt grått og kjedelig vær...Men, trufast som eg e så ELSKA eg Bergensbyen uansett! Gjennom gode og onde dager:) Likevel går været litt utover humøret..som i alle ekteskap;P Eg ser derfor ekstra fram til å få dinna søte kvardagskjolen i posten snart, det va en av dei tinga eg bestilte fra H&M forleden! Så herlig fargerik, kjenne humøret stig i gradene bare eg ser på den=) Mitt tips e derfor følgende: Sett farge på tilværelsen om livet/været blir for grått;) It might help!RainbowedFashion Trends & Styles - PolyvoreRainbowed by MsKathleen85 featuring Converse shoes

Gårsdagens innkjøp!

Jepp, sjøl om knapt va utafor husets fire vegga igår klarte eg likevel å shoppe en del...via nettet såklart, nærmere bestemt H&Ms nettsider! Ja, eg e en H&M-freak for tida! Kan ikkje for at eg finn alt eg lika der, eg bare gjør det! hehe.. Alt va så sykt billig, og eg fant så masse bra på salg som eg bare måtte ha:P Gler meg masse til eg får det i posten når eg kjem til Bergen=D Kjekt å ha ting å gle seg til i all jobbinga veit doker.. Dessuten måtte eg belønne meg sjøl litt sia eg fikk så masse igjen på skatten i år;) Her e noke av det eg kjøpte, putta det sammen i en collage på polyvore! Dissa tinga kom på utrulige 300kr tilsammen, juhuuu! Flott det;) Et godt tips e altså å sjekke salget på H&Ms nettsider: http://shop.hm.com/no/outletshoppingwindow?shoptype=OSummer Shopping

I love my denimshirt <3

Denimskjorta mi e nok mitt ultimate favorittplagg dinna sommeren! Kjøpte den på H&M til bare 199 kroner, og den gir utrulig mykje valuta for pengane skal eg sei! Den e superanvennelig og kan brukes til så godt som alle anledninga. Igår brukte eg den som jakke til "Prikkeline-outfitet" nedafor bl.a.! Ellers har eg mange eksempel på andre bruksområde...her e noken bilde blant anna!PrikkelineHuska eg hadde en katt som hette det! Prikkeline altså. Idag syns eg det passa fint som overskrift! Eg elska den nye prikkete shortsen min fra H&M, den gjør liksom heile antrekket=) Ellers har eg på meg mamma sin gamle, ermeløse bluse, over en kvit singlet, og har ikledd beina mine kvitt idag... Nederst putta eg på mine brune finesko fra DinSko, og så slang eg på ei brun veske fra H&M for å få en heilhet på greia. Og heisann og hoppsann så drar eg no avgårde innover på Moa for å handle litt, seinere skal eg innom MissSophie på Sula.Ærlig talt: Posering ekje eg heeeilt komfortabel med. Men eg prøva, av og til.

Festivaloutfit!

Sommer og sol, skyfritt og HOT!

Frøkenstil

Her e et outfit fra en sommerlig og herlig dag for noken veke sia! (treig med å legge ut ja, men pytt) Eg kjørte en sånn halvveis "frøken-stil", -ganske passende sia eg skal bli en slags lærer en dag! Har på meg mamma sin gamle blusevest fra 80/90-tallet, et dongeriaktig skjørt fra VeroModa og ei prikkete hvit stømpebukse! Kjørte litt ekstra utringning sia eg hadde en undertøystopp under i dongeriimitasjon òg;) (ser ikkje heilt det her da men, kanskje likegreit?hehe) Tilbehøret va noken ringøredobba med hestefigur inni, ei lita brun veske og brune finsko.
Artige heste-øredobba fra H&M!

Eg må ha, eg må ha SOLBRILLER på B-)

I anledning det nydelige været vi har her i Bergen idag finne eg det passande å blogge litt om solbrillene eg har;) Det har en tendens til å hope seg opp en del med forskjellige par oppigjennom åra, i og med at eg finne det for godt å kjøpe en del nye par for kvar sesong! I år har eg allerede kjøpt 4 par, og det kan fort bli enda fleire:P Går å sikla på nye heile tida..hehe, mykje fint å finne i år!
Her e dei brillene som henge over speilkommoden min! Sjøl om ikkje alle e solbrille da..har et par "nerdebrille" og et par 3Dbrille inni her også...Og ditta e såklart ikkje alle eg har;P

Et av årets "investeringer", fra H&M! Lika godt fargane på dissa..

Haha, her hadde eg det fole løye! Dissa e òg fra H&M

Noken i deilig blåfarge her...fra BikBok

Ditta e riktignok ifra i vinter, men pytt: Dissa stripete brillene e fra BikBok òg

Mmmmm...nyte årets første is her..fra april ditta! Solbrillene e kjøpt i fjor trur eg, på ICHI truuur eg

Samme brille som et stykke ovenfor! Trur ditta må være favorittparet, elska stilen på dissa! Fra H&M såklart! Slenge ved ett til bilde av meg og dei eg, fra helga:

(Ute på båttur i Lysefjorden, herligt!)

Avslutta med enda et snedigt båtbilde, ditta e fra Samnangerfjorden! Brillene kan eg ærlig talt ikkje huske kor e fra, men tippa dei e over 2 år gamle uansett... Livet e herligt når man e ute i båt altså!!=) Men ser eg mangla redningsvest her...beklager det:P Oppfordra såklart alle til å kjøre safe på sjøen;)

Ha en strålende sommerdag, med eller uten solbriller på=)
hits